Expander Opblaasbare voorbind dildo

Een strap-on dildo of voorbind dildo is een harnas of tuigje waarop een dildo is bevestigd. Met dit tuigje om de heupen kan een vrouw haar partner vaginaal of anaal penetreren. De draagster bindt het tuigje bij zichzelf voor met bandjes die elastisch of verstelbaar zijn zodat het harnas comfortabel zit en de dildo tijdens de seks goed op zijn plaats blijft zitten.

Wanneer de draagster de voorbind dildo gebruikt om een man anaal te neuken, dan wordt de seksuele handeling pegging genoemd. Pegging is niet alleen aangenaam voor mannen die anale seks lekker vinden, maar pegging komt ook voor in BDSM-relaties waarin de vrouw zich dominant gedraagt ten opzichte van de onderdanige man.

Expander Inflatable Strap On

Expander Inflatable Strap OnVoorbind penissen zijn meestal massief of ze zijn van binnen hol, zodat een man die kan gebruiken. Maar strapons bestaan ook in een opblaasbare variant. Een goede opblaasbare voorbind dildo is de Expander Inflatable Strap On van het merk Strap U – XR Brands.

De semi realistische dildo op het harnas is van latex en is eenvoudig op te pompen met een handpompje. De dildo is 14.50 cm. lang en kan worden opgepompt tot een maximale diameter van 7,8 centimeter. Zonder lucht is de dildo 4,44 cm. dik.

Bij de dildo zit ook een strap-on harnas. Dit harnas is elastisch en heeft een perfecte pasvorm, ongeacht jouw maat. Pasmaten zijn: S/M/L/XL.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Hoe werkt de opblaasbare voorbind dildo?

Hoe werkt de opblaasbare voorbind dildo?Je kunt beginnen met een smalle dildo en gaandeweg de penetratie de dildo vullen met lucht tot een maximale diameter van 7,8 centimeter. Zo wordt jouw partner flink opgevuld, wat voor haar geil aanvoelt. Mag het wel iets minder dik? Omdat de schat naar lucht hapt? 😩 Dan laat je met het quick release ventiel vlug wat lucht ontsnappen. Pfffffff 😁 Dat lucht op.

Variëren in dikte geeft haar een krachtiger orgasme

De Inflatable Strap On kun je langzaam oppompen tot een dikte die voor haar prettig voelt. Maar wat zij nog lekkerder vindt is wanneer je met de oppompbare dildo gaat variëren in dikte. Dat doe je door met de knijpbal de dildo snel op te pompen en met het ventiel weer leeg te laten lopen, om vervolgens de dildo weer te vullen met lucht, enz. Wanneer je op deze manier jouw partner neukt, dan zal zij explosiever dan normaal klaarkomen.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Voorbind dildo’s (ook geschikt voor pegging)

De voorbind dildo’s in het overzicht hieronder zijn massief en ideaal voor vrouw – vrouw seks. Daarnaast zijn de strap-ons geschikt voor beginners en voor pegging (vrouw – man seks) omdat de voorbind penissen redelijk klein en smal zijn. Zoek je langere en dikkere voorbind penissen? Kijk dan bij de strap-on dildo’s. Lees op Shespot.nl over ervaringen met pegging, oftewel: vrouwen die mannen neuken met een strapon. Je ontdekt dat pegging niets te maken heeft met homoseksuele gevoelens en wel alles met een voorliefde voor anale seks en anaaltoys.

Dominantie leren strap-on harnas
Leren slip met latex voorbindpenis
Expander Opblaasbare Strap On - Zwart
Ouch! Strap-On - Flesh
Strap On Venus Penis pink
Voorbind Dildo - Zwart
Pleasure Voorbinddildo - Roze
Peg Me Strap On Harnas Met Padding
Voorbind Dildo - Roze
Anal Fantasy - The Pegger
Zwart strap on harnas jarretel stijl
Siliconen Strap-On - Glad
Siliconen Strap-On - Gebogen
Siliconen Strap-On - Realistisch
›› Wij zijn Marc en Annette Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.