Ano Vibrerende Buttplug – Middelgrote afmeting

Ano Vibrerende Buttplug - Middelgrote afmetingDe Ano van het merk Close2You is een middelgrote buttplug die lekker hard kan trillen. Deze vibrerende buttplug is van binnen gemaakt van stevig ABS en de buitenlaag bestaat uit zachte siliconen die veilig zijn voor het lichaam.

De buttplug heeft een licht gebogen schacht die is voorzien van heerlijke ribbels voor extra stimulatie. De Ano heeft 7 verschillende vibratiestanden die je eenvoudig bedient met de drukknop aan de onderkant van het speeltje. Neem de plug lekker mee onder de douche of in bad, Ano is 10% waterdicht.

Batterijen zijn niet nodig, de buttplug is oplaadbaar met de bijgeleverde oplaadkabel (lengte: 70 cm.). Na 2 uur laden is de accu vol. Met een volle accu kun je ±45 minuten spelen.

Foto’s vind je op de bestelpagina.

Afmetingen:
– Lengte: 10 cm.
– Invoerdiepte: 7,5 cm.
– Maximale diameter: 3.50 cm
– Minimale diameter:1.90 cm

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Vibrerende buttplugs

Vibrerende buttplug 10 standen - zwart
Butt Plug
Beaded Buddy Vibrator - Zwart
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.