Fantasy Swing Seksschommel

Wil je naar de winkel? Klik dan hier.

Fantasy Swing SeksschommelOma Groen wilde nog één keer in haar leven op de schommel. Zwieren en zwaaien en kraaien van plezier! Dat was niet omdat ze zo dement was als een deur, maar omdat ze zo geil was als boter. Dat kwam… Oma had een nieuwe buurman gekregen. Kees. Kees was ook geen 18 meer, tóch zag Kees er appetijtelijk uit. En hij had twee rechterhanden. Kees kwam regelmatig bij oma op de thee. Dan riep hij na het zoveelste boterkoekje: moet er nog wat gebeuren in huis? De laatste keer antwoordde oma: “Wil jij voor mij de Fantasy Swing Seksschommel ophangen? Loop maar even mee naar de slaapkamer.”

Fantasy Swing Seksschommel

Kees stond op uit zijn stoel en fronste zijn wenkbrauwen.
“Seksschommel?”, mompelde hij. Hij sjokte achter oma aan. “Maar bent u daar niet een beetje te…”
“Oud voor?”, onderbrak oma hem. “Wat een onzin. Nee hoor.” Oma liep langzaam de trap op. Hijgend van de inspanning zei ze: “Voor een seksschommel hoef je echt geen jonge, lenige hinde te zijn. De Fantasy Swing Seksschommel van het merk Fetish Fantasie Series maakt elk standje mogelijk en voorkomt spierpijn. De verstelbare banden passen zich aan aan jouw wensen en zijn voorzien van een extra zachte padding voor comfort. De seksschommel is gemaakt van sterke materialen en is eenvoudig te bevestigen. Inclusief bevestigingsmateriaal en een handleiding. Het enige wat je nodig hebt is een sterk plafond en lekker veel glijmiddel!”

In de handleiding staat…

Fantasy Swing SeksschommelFantasy Swing SeksschommelOma liep de slaapkamer binnen en ging op het grote bed zitten. Kees nam naast haar plaats. Rechts van hem lag de paarse seksschommel. Hij pakte de handleiding en begon er in te lezen. Oma’s gezicht begon te stralen. Vlug klapte ze twee maal in haar handen en riep opgewekt: “Aan het werk, Kees! Dan kunnen we straks ZWIEREN, ZWAAIEN EN NAAIEN” Kees keek op uit de handleiding en zei, wijzend naar de pagina: “Maar Oma… U mag helemaal niet schommelen.”
Oma: “Van wie niet, jongen?”
Kees: “Hier staat: ‘Let op: deze seksschommel kan een gewicht dragen van maximaal 100 kg.’

Tijdelijk uitverkocht. Bekijk alternatieven.

Strict Leather premium seks schommel
Seks schommel
Hot Rockin' Seksschommel
Swing Feels like Heaven
Fantasy Swing Seksschommel - Roze
Let's Swing Schommel - Luipaardprint
›› Bekijk alle seksschommels

Lees ook:
›› Een SexSchommel maakt seks spannender
›› Voorbeelden van goede seksshommels
›› Staande seksschommels
›› Hangende sex swings
›› Deurschommels
›› Seksschommels met standaard

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.