We-Vibe Anniversary Collection – Tango + Sync

De beste vibrators worden gemaakt door zo’n 7 merken. Het Canadese bedrijf We-Vibe is daar één van. Omdat We-Vibe 10 jaar bestaat, heeft het topmerk zijn populairste producten, de We-Vibe Sync koppel vibrator en We-Vibe Tango mini vibrator, bij elkaar gebracht in een luxe reiskoffertje. Waarom met name deze twee speeltjes zo vreselijk goed zijn en waarom ze het seksleven van koppels beter maken vertel ik je verderop.

We-Vibe Anniversary Collection

De We-Vibe Anniversary Collection is een gelimiteerde editie die je kunt kopen bij Dildootjes voor € 229,00. Dat is geen kattenpis! Ik weet het. Maar de We-Vibe Tango kost los € 79,- en voor de We-Vibe Sync betaal je normaal € 179,- Je bespaart dus € 29,-.

Let op: op dit moment zijn alle speeltjes in de aanbieding!

We-Vibe Anniversary Collection
We-Vibe Chorus - Blauw
Tango we-vibe Roze
›› Tango + Sync samen

Wil je weten waarom We-Vibe een topmerk is en wat je allemaal kunt met de We-Vibe Tango en de We-Vibe Sync, lees dan verder.

Waarom is We-Vibe een topmerk?

In mijn artikel ‘Vibrators van de beste merken‘ leg ik uit dat de We-Vibe Tango en de We-Vibe Sync behoren tot de beste vibrators ter wereld omdat deze twee speeltjes zijn voorzien van heel krachtige motoren die een diepe en intense vibratie produceren. Daarnaast zijn We-Vibe producten gemaakt van de aller beste materialen die niet alleen slijtvast zijn maar ook 100% veilig zijn voor het lichaam.

Krachtige motoren en kwaliteit materialen

Een krachtige vibrator met een diepe en robuuste of ‘rumbly’ trilling brengt een vrouw gemakkelijk naar een bevredigend hoogtepunt. De ervaring leert dat vrouwen die eenmaal een ‘rumbly’ vibrator hebben gebruikt, geen genoegen meer nemen met een oppervlakkig trillend exemplaar. Sex toy testers en seksuologen maken een onderscheid tussen ‘rumbly’ (diepgaande) en ‘buzzy’ (oppervlakkige) vibraties. Meer weten (+ video)? Klik hier.

We-Vibe Tango bullet vibrator

De We-Vibe Tango is slechts 9 cm. lang en 2 cm. dik maar wordt algemeen beschouwd als de standaard voor ‘rumbly’ vibraties. Dit is dus de beste kwaliteit vibratie. De Tango is ontworpen voor pin-point massage: de meest directe stimulatie van de clitoris. De bullet vibrator is ideaal voor solo play, maar wordt ook vaak gebruikt door stelletjes bij het voorspel of tijdens de seks. Het staafje is licht en compact en onder het vrijen makkelijk tegen de clitoris te houden. De Tango kun je ook gebruiken voor stimulatie van de tepels, penis en balzak. De We-Vibe Tango is oplaadbaar, 100% waterdicht en echt fluisterstil.

De We-Vibe Tango vibreert dus krachtig, diepgaand en intens. Maar de Tango is ook om een andere reden een heel goede vibrator: het speeltje is gemaakt van ABS plastic. Dit is het goede type plastic. In ABS zitten namelijk geen weekmakers en het materiaal is niet poreus. Het is daardoor makkelijk en hygiënisch schoon te maken. Andere voordelen van ABS zijn dat het glad en duurzaam is en trillingen goed doorgeeft. Meer weten over de beste materialen? Lees mij artikel: Wat is een goede vibrator?

Ervaring met de Tango

Een bekende en toonaangevende sex toy reviewer is Dangerous Lilly. Deze dame blogt al sinds 2008 en heeft inmiddels talloze vibrators getest. Eén vibrator is en blijft haar grote favoriet. Het is de We-Vibe Tango. Lilly schrijft:

“The We-Vibe Tango is my vibrator obsession. It’s my holy grail, my “stranded on a deserted island”, and always my answer to “if you had to pick just one sex toy”. For me, it’s just THAT good. We-Vibe Tango is versatile, portable, has the most perfect type of vibrations and remains my #1 recommended external vibrator.” (bron)

›› Tango + Sync samen

Lees alles over de We-Vibe Tango (+ reviews)

We-Vibe Sync koppelvibrator

De We-Vibe Sync is een C-vormige vibrator die speciaal ontworpen is voor stellen om te gebruiken tijdens seks. De vibrator zorgt voor extra stimulatie van de clitoris én G-spot. Door het speciale ontwerp geniet de man tijdens het penetreren mee van de vibraties maar bovendien voelt voor hem de vagina strakker aan.

Net als de We-Vibe Tango heeft ook de We-Vibe Sync een bijzonder krachtige, diepe en intense trilling. De koppel vibrator is zelfs voorzien van 2 motoren. De ene motor zit in het externe gedeelte dat de clitoris stimuleert, de andere motor bevindt zich in de inwendig gedragen arm. De twee motors kun je onafhankelijk van elkaar bedienen, zodat je bijvoorbeeld alleen de clitoris stimuleert of alleen inwendig de trillingen voelt.

Waarom is de We-Vibe Sync de beste koppel vibrator? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: alle andere koppelvibrators doen hun werk ronduit slecht. De grootste kritiek is dat de speciale C-vorm niet perfect werkt voor alle vagina’s, omdat elke vrouw anders gebouwd is. Bovendien trillen de meeste modellen oppervlakkig en ook nog eens op de verkeerde plekken. Daar heb je dus geen fuck niks aan. De We-Vibe Sync vibreert daarentegen wel diepgaand maar bovendien is dit C-vormige speeltje gemakkelijk in elke gewenste positie te buigen zodat het bij elke vrouw altijd perfect zit en effectief zijn werk kan doen.

In een interview met het online magazine Eon-Online.com vertelt de marketing manager van We-Vibe, Stephanie Keating, over de nieuwste We-Vibe Sync: “Since no two bodies are alike and every couple is unique, we made Sync adjustable for a custom fit. And the results have been phenomenal – in Sync prototype testing 100% of couples reached orgasm!” Keating noemt een tweede belangrijke verbetering: “(…) we also made Sync ultra powerful (…)” (Bron: Ean-Online.com, een magazine over de seksspeeltjes industrie)

De We-Vibe Sync vibreert zó effectief dat je met de vibrator ook handsfree heel gemakkelijk tot een orgasme kunt komen. Dit is ronduit een uitkomst voor vrouwen die door een spierziekte of andere lichamelijke handicap hun armen niet of onvoldoende kunnen voortbewegen. Hierover lees je meer op Shoppie.nl in de rubriek Handicap & Seks.

›› Tango + Sync samen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.