Dick Stick Uitschuifbare Stok Met Dildo

Dominee Gremdaat: “‘Het met iemand aan de stok krijgen.’ Kent u die uitdrukking, dames en heren? ‘Het met iemand aan de stok krijgen.’ Ik moest daaraan denken toen ik enige tijd geleden al surfend op het wereld wijde web zomaar per ongeluk de Dick Stick Uitschuifbare Stok Met Dildo tegenkwam. Deze is te koop bij Dildootjes.nl (€84,95). Ik was eigenlijk… Lees verder »

Ballstretcher met emmer

Ik kwam in de shop een ballstretcher tegen met een emmertje eraan. Het is de Hell’s Bucket Ballstretcher. Wat is in hemelsnaam een ballstretcher? Ik heb het even opgezocht. Wat is een ballstretcher? Een ballstretcher is een seksspeeltje dat aan het scrotum van de man wordt vastgemaakt met als doel de balzak op te rekken of blijvend langer te maken. Waarom een ballstretcher gebruiken?… Lees verder »

Positie riemen – Hulp bij seks standjes uitvoeren

Vandaag gaat mijn stukje over positie riemen, dat zijn hulpmiddelen bij het uitvoeren van seks standjes. Stel je het volgende eens voor…. Op de televisie wordt op primetime een uitgebreid gesprek uitgezonden met koning Willem-Alexander ter gelegenheid van diens 50ste verjaardag. De koning ontvangt interviewer Wilfried de Jong bij hem thuis, op de Eikenhorst in Wassenaar. In de koninklijke slaapkamer met… Lees verder »