Wand vibrator handsfree gebruiken met accessoires

Wand vibrator hands-free gebruikenDe beste clitoris vibrator is de wand vibrator, ook wel bal-top vibrator genoemd. En de beste wand vibrator is de Europe Magic wand massager van het merk Amok. Maar de DOXY is een goede tweede. Lees meer in dit artikel. Wat deze twee toppers onderscheidt van de mindere goden is hun bijzonder krachtige maar vooral ook diepe en intense trilling. Toy testers spreken in hun reviews vaak over: ‘deep, rumbling vibrations, right where you want them’. Deze ‘rumble’ of robuuste trillingen voel je intens waardoor je gemakkelijk tot een orgasme kunt komen, óók wanneer je de vibrator in een minder harde trilstand hebt staan.

Let op: Op dit moment zijn alle artikelen op deze pagina uitverkocht.

Vandaag vertel ik je alles over de Wand Essentials accessoires waarmee je jouw eigen wand vibrator handsfree kunt gebruiken.

Lees ook: Hoe kunnen mannen de DOXY 3 wand vibrator gebruiken?
Lees ook: DOXY Number 3 is de beste DOXY wand vibrator (bijzonder krachtig)

Wand vibrator handsfree gebruiken

Het enige nadeel van de bijzonder krachtige wand vibrators die ik in de inleiding noem is dat zij een grote motor hebben en daardoor onhandig groot en zwaar in gewicht zijn. De Europe Magic wand is bijvoorbeeld 31 cm. lang en weegt 670 gram. De DOXY is nog wat groter: 34 cm. lang/ gewicht: 882 gram. Het vasthouden van zo’n lange en zware vibrator is voor de meeste mensen waarschijnlijk alleen wat ongemakkelijk, maar het kan een serieus probleem vormen voor diegenen die pols- en handklachten hebben of kampen met een lichamelijke handicap, zoals een spierziekte of de ziekte Multiple sclerose (MS). Hierover schrijf ik op het weblog van Shoppie in het artikel: ‘Seksspeeltjes als hulpmiddel bij lichamelijke handicap en (solo)seks‘.

Wand Essentials accessoires

Wand Essentials accessoiresHet merk Wand Essentials ontwikkelde diverse accessoires en hulpstukken waarmee de wand vibrator handsfree kan worden gebruikt. Het zijn 1. het universele wand vibrator harnas voor om een hoofdkussen; 2. de verstelbare houder (met verstelbare klem); 3. het Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen (daar ga je bovenop zitten) – tijdelijk uitverkocht; 4. het Deluxe Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen (luxer, breder en hoger); en 5. het Trio Love Cushion met Rabbit opzetstuk – tijdelijk uitverkocht (met 3 openingen voor wand vibrators met een medium grootte van 4,7 cm. diameter). Ik bespreek alle accessoires en laat demo video’s zien onder het kopje (spring naar): Wand Essentials accessoires voor handsfree gebruik wand vibrator. Of klik in het overzicht hieronder op de productfoto om meteen naar de shop te gaan.

[display_multi store=”285″]›› Op blog.shoppie.nl lees je alles over handsfree vibrators

Wand Essentials accessoires voor handsfree gebruik wand vibrator

Om jouw eigen, favoriete wand vibrator handsfree te kunnen gebruiken heeft het merk Wand Essentials een aantal handige accessoires ontwikkeld en op de markt gebracht. Deze kun je bestellen bij Dildootjes.nl. Heb je nog geen wand vibrator, dan is de Europe Magic wand massager een aanrader. Volgens toy testers is dit apparaat dat lijkt op een microfoon de beste wand massager. Waarom lees je hier. Hoe de Wand Essentials accessoires werken leg ik nu uit. Ik bespreek eerst de populairste, dat zijn de Universal Wand Harness (+ demo video) en de verschillende soorten wand vibrator kussens of ‘seats’.

Universal Wand Harness

Universal Wand HarnessMet het Universal Wand Harness kun je op een aangename, ontspannen manier van jouw eigen wand vibrator genieten zonder dat je het zware apparaat tijdens het masturberen hoeft vast te houden. Het werkt heel eenvoudig. Je bevestigt het harnas met zijn verstelbare banden aan jouw hoofdkussen, je stopt de wand vibrator in de houder aan de voorkant en het harnas zorgt ervoor dat de vibrator op de juiste plek blijft zitten, ongeacht de bewegingen die jij maakt.

Zet nu de vibrator aan en kies jouw favoriete vibratiestand. Je kunt vervolgens het kussen gebruiken zoals jij dat het prettigst vindt. Klem je benen eromheen en geniet liggend op je rug of zij, op een relaxte en comfortabele manier. Of ga actief op het kussen zitten, zoals je op een minnaar in de on-top positie plaatsneemt. Kortom: combineer jouw favoriete masturbatie methodes met het simpele maar doeltreffende universeel wand vibrator harnas.  Het harnas is met zijn banden eenvoudig te verstellen en past daardoor om verschillende kussens (max. breedte van 70 cm). Geschikt voor de meeste wand vibrators.

Universal Wand HarnessEigenschappen:

– Past om kussens met een max. breedte van 70 cm
– Geschikt voor de meeste wand vibrators
– Verstelbare banden
– Makkelijk te gebruiken
– Duurzaam materiaal

›› Bekijk het Universeel Wand Vibrator Harnas in de winkel

Demo video: Universeel Wand Vibrator Harnas


›› Bekijk het Universeel Wand Vibrator Harnas in de winkel

Wand vibrator kussens / Seats

Van het merk Wand Essentials bestaan 3 verschillende zitkussens of Seats. In de kussens zit een opening waarin jouw eigen wand vibrator past. Ga je op een van de kussens zitten, dan kun je handsfree genieten van de vibraties. De volgende accessoires ga ik bespreken: het Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen; het Deluxe Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen (+ demo video) en het Trio Love Cushion met Rabbit opzetstuk.

Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen

Ecsta-Seat Wand Vibrator KussenHet Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen – tijdelijk uitverkocht –  is het voordeligste model van de drie. Met dit speciale kussen kun je op een comfortabele manier handsfree genieten van jouw eigen wand vibrator. In het ergonomisch gevormde kussen zit een gat van 17 centimeter diep, hierin past een van de meeste reguliere wand vibrators. Het kussen zelf is 17 cm. hoog en 36 cm. lang en is gemaakt van zacht schuimrubber (foam). De hoes is gemaakt van hypo-allergeen Elastaan en is van het kussen af te halen middels een rits aan de onderkant. Je kunt de hoes eenvoudig wassen in de wasmachine. Zo blijft hij mooi schoon en kun je het kussen steeds weer opnieuw gebruiken.

Eigenschappen:
– Handsfree genot
– Geschikt voor de meeste wand vibrators
– Comfortabel
– Hypo-allergeen
– Machinewasbaar

›› tijdelijk uitverkocht

Deluxe Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen

Deluxe Ecsta-Seat Wand Vibrator KussenDe Deluxe Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen is de luxe opvolger van de populaire Ecsta-Seat (zie boven). Het grote voordeel van de vernieuwde Deluxe Ecsta-Seat is dat deze breder, langer, hoger is en daarmee wat beter zit. Afmetingen zijn: lengte: 48.00 cm., binnendiameter: 5.00 cm. en hoogte: 22.00 cm. De Deluxe Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen maakt het mogelijk handsfree en op een comfortabele manier van de krachtige stimulatie van jouw Wand vibrator te genieten. Hoe het werkt? Heel simpel.

In het kussen zit een gat, daarin steek je de wand vibrator. De vibrator blijft stevig zitten, het kussen is geschikt voor de meeste wand vibrators. Ga nu bovenop op het zachte kussen zitten en zorg ervoor dat de kop van de vibrator zachtjes tegen je clitoris drukt. Daarna zet je de vibrator aan en zet hem op jouw favoriete vibratiestand. Door het stevige schuim is het kussen zeer comfortabel om op te zitten en blijft je wand vibrator goed op zijn plek. De hoes is afneembaar, zodat je hem eenvoudig in de wasmachine kan wassen en hem telkens weer opnieuw kunt gebruiken op een hygiënische manier. Het kussen is heel licht en kan heel makkelijk verplaatst en opgeborgen worden.

Eigenschappen:
– Voor handsfree gebruik van je wand vibrator
– Geschikt voor de meeste wand vibrators
– Afneembare hoes
– Stevig schuim
– Lichtgewicht

›› tijdelijk uitverkocht

Demo video: Deluxe Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen


›› Bekijk het Deluxe Ecsta-Seat Wand Vibrator Kussen in de winkel

Trio Love Seat kussen met rabbit

Trio Love Seat kussen met rabbitHet derde model van het merk Wand Essentials heet Trio Love Seat – uitverkocht. Dit zitkussen heeft niet 1 maar 3 openingen waarin wand vibrators passen met een medium grootte van 4,7 cm diameter. Wat uniek is aan dit kussen, dat wel wat weg heeft van een seksmachine, is het opzetstuk in de vorm van een dildo met rabbit stimulator. Ben je in het bezit van meerdere wand vibrators, dan is dit opzetstuk genieten geblazen. Schuif het dubbele opzetstuk over 2 wand vibrators en ga op de machine zitten. In deze girl-on-top positie word je niet alleen lekker gepenetreerd, maar ook clitoraal gestimuleerd. De ene wand vibrator laat de schacht krachtig trillen, de andere stimuleert de clit. In de machine is ook plek voor een derde wand vibrator, bedoeld voor een verrassende anale stimulatie. Maar je kunt voor anale penetratie ook het bijgeleverde opzetstuk gebruiken.

De LoveSeat is ergonomisch gevormd voor de juiste ondersteuning en zit comfortabel. Zo kun jij zonder jouw handen te gebruiken genieten van lekkere maar vooral ook krachtige orgasmes. De stoffen overtrek sluit met een rits en is gemakkelijk te verwijderen voor reiniging.

Let op: exclusief wand vibrators.

Afmetingen:

Rabbit vibrator opzetstuk:
Lengte: 20 centimeter
Invoerdiepte: 13 centimeter
Diameter: 4,2 centimeter

Love seat:
Lengte: 48,3 centimeter
Breedte: 30,5 centimeter
Hoogte: 25,4 centimeter

›› uitverkocht

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.