Vibrerende holle strapon | De beste keuze voor mannen

Vibrerende holle strapon | De beste keuze voor mannenEen dikke penis die kan vibreren. Daar worden vrouwen vrolijk van. Maar ik ken geen man die trillen kan. Trouwens, er bestaat wèl een dier dat kan vibreren: de LANGPOOTMUG. Ik verzin het niet. De langpootmug is de enige in het dierenrijk met een vibrator aan zijn piemel. Die vibrator kan een toon produceren van maar liefst 440 Hz. Dat is de middelste C op een piano. (bron: “Darwins Peepshow”, Menno Schilthuizen) De penis van de langpootmug bibbert tijdens het paren door het hele achterlijf van het wijfje heen. Ik zou het wel weten: voor effe vlug wil ik een langpootmug. Maar na de daad sla ik hem dood.

Vibrating Hollow Strap-On Fetish Fantasy

De mens kan een hoop leren van de natuur. Bedrijven die seksspeeltjes maken doen dat. Het merk Fetish Fantasy bijvoorbeeld ontwikkelde holle voorbind dildo’s voor mannen die heerlijk kunnen vibreren. De populairste in dit genre en tevens beste keuze volgens toy testers is de Vibrating Hollow Strap-On. De vibrerende kunspenis is hol van binnen en schuift heel gemakkelijk over de penis, ook als deze half stijf of helemaal slap is. Dit maakt de vibrerende holle strapon heel geschikt voor mannen die tijdelijk of langdurig erectieproblemen hebben.

Maakt de penis groter

Maar de holle vibrerende voorbind dildo maakt de penis niet alleen blijvend hard, dit hulpmiddel is ook om een heel andere reden ideaal: het is namelijk een bijzonder effectieve penisvergroter. De strapon maakt de penis langer maar ook dikker. De dildo heeft de volgende afmetingen (buitenkant): lengte: 15 cm. / omtrek: 5 cm. Een uitkomst dus voor mannen die wat kleiner geschapen zijn dan normaal en die toch graag hun partner optimaal willen kunnen neuken.

Verschillende vibratiestanden

Vibrerende holle strapon | De beste keuze voor mannenDe holle pik is zwart en is voorzien van een gladde eikel en voelbare aderen op de stam. De vibraties bedien je met de afstandsbediening. Je kunt kiezen uit verschillende snelheden. De vibraties zijn extra fijn voor de dame, maar de trillingen stimuleren óók de penis. De kunstpenis zit vast aan een tuigje. De riempjes zijn verstelbaar en houden het tuigje op zijn plaats. De band is elastisch. Werkt op 2 AA batterijen (exclusief).

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Holle vibrerende strapons

Holle Vibrerende Strap-On 23 cm - Light
Grote vibrerende erectie-assistent
Holle Strap-On Harnas met Vibrator - 23 cm
Vibrating Hollow Strap-On
For Him or Her Vibrerende Holle Strap-On
Strap-on Vibrerende Holle Penisverlenger
Realistische Holle Strap-On Vibrator - Huidkleur
Vibro-Strap on Easy Rider
Vibrerende strap on dildo
›› Bekijk alle voorbind dildo’s
›› Bekijk alle voorbind vibrators (vrouwen + mannen)

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.