PalmPower Pocket Mini Wand Vibrator

Vandaag schrijf ik over de Pocket Mini Wand Vibrator van het bekende merk PalmPower. Ik doe dat in een grappig kort verhaal over mijn avontuurtje met de beeldschone Congolees Amadi. Maar eerst even heel kort wat informatie over de PalmPower Pocket Mini Vibrator.

In het kort

PalmPower Pocket Mini Wand VibratorDe PalmPower Pocket Mini Vibrator heeft een extra krachtige motor en is traploos regelbaar met een drukknop. Die zit op een handige plek aan de bovenkant. De massager heeft 4 krachtige vibratie snelheden plus 3 verschillende vibratie patronen. Die patronen zijn niet erg indrukwekkend, maar de vibratie snelheden zijn wel heel fijn. Vooral de eerste 2 zijn lekker diep. (tip: Zie review video aan het einde). De vibrator heeft een flexibele nek waardoor de kop alle kanten op kan bewegen. Dit maakt de wand vibrator heel geschikt voor precieze stimulatie van de intieme delen. Alle Palm Power wand vibrators, dus ook deze, zijn in staat om hun extreme kracht te leveren door de zogeheten PowerBullet® technology. PowerBullet® motors zijn opmerkelijk krachtige motors die voorzien zijn van een type batterij met een bijzonder lange levensduur. Je ontvangt deze discrete vibrator in een mini toybag waardoor je je favoriete seksspeeltje altijd mee op reis kan nemen. De Palm Power Pocket is stil tijdens het gebruik en hij is oplaadbaar met het usb-kabeltje. Het is een goede vibrator (voor een schappelijke prijs) die jou met zijn diepe vibraties naar een hoogtepunt brengt.

›› Te koop bij dildootjes.nl/shop (€ 32,95)
›› Bekijk alle wand vibrators
›› Bekijk alle PalmPower massagers

Veel plezier met mijn verhaal.

Mijn avontuurtje met Amadi

PalmPower Pocket Mini Wand VibratorIk heb in een ver verleden Nederlands gestudeerd. Maar veel van de studie heb ik niet opgestoken. Ik hing veel liever in de kroeg, om de nek van leuke jongens. Ik heb er heel wat versierd. Een van mijn veroveringen was Amadi. Amadi was een Congolees. Een boomlange jongen, mooi gespierd en pikzwart. Amadi zag eruit als een uit ebbenhout gesneden Afrikaans beeld. Beeldschoon om te zien! Toen ik mijzelf aan hem voorstelde en hij op zijn beurt zijn naam noemde, wilde ik weten of zijn voornaam ook een diepere betekenis had. Amadi knikte en antwoordde: “Alle mannen in mijn familie heten Amadi. Amadi betekent in het Congolees ‘grote boom’.”
“Grote boom?”, riep ik verrast. Ik moest even grinniken en kon alleen maar denken: vannacht wil ik in jouw hele grote boom klimmen.

Die nacht ging ik met Amadi mee naar huis. In zijn slaapkamer begonnen we te zoenen. Na een tijdje ging ik op de rand van zijn bed zitten en trok hem aan zijn shirt naar me toe. Ik wilde zijn lul zien! Toen Amadi vlak voor me stond, trok hij zijn shirt uit. Ik legde even mijn vlakke hand op zijn mooie, strakke buik. Daarna pakte ik zijn jeans beet en sjorde die omlaag. Hongerig als ik was trok ik vervolgens zijn slip met een ruk omlaag.

Ik schrok.

AAAAAARGH !!! Zoiets had ik nog nooit gezien. Amadi had een MINI-piemel. Geen WOUDREUS maar een WUPPIE. 5 centimetertjes lang, schat ik. In ERECTIE! Amadi zag me verbijsterd staren en begon onbedaarlijk hard te lachen. Hij schaterde het uit en riep: “Het zit in de familie !!!” Toen hij was uitgelachen, zei hij op geruststellende toon: “Het komt goed, meisje. Echt, het komt goed.”

PalmPower Pocket Mini Wand Vibrator

PalmPower Pocket Mini Wand VibratorEn het kwam goed die nacht. Mijn Congolees kon toveren! Toen ik mijn benen van elkaar deed, pakte Amadi vlug iets uit zijn nachtkasje. “Wat is dat?”, vroeg ik. Amadi lachte zijn tanden bloot en antwoordde: “Dit is de PalmPower Pocket Mini Vibrator. Die ga jij lekker vinden. Deze mini wand vibrator heeft 4 krachtige vibratie snelheden plus 3 verschillende vibratie patronen. Hij heeft een flexibele nek die alle kanten op kan buigen. Amadi drukte op de knop waarna de massager begon te trillen.

Amadi liet me de vibraties eerst voelen en legde de kop van de vibrator tegen mijn rechter tepel. “Trilt lekker krachtig”, constateerde ik tevreden. Amadi knikte instemmend. “Ja”, zei hij, en hij begon uit te leggen: “Alleen een vibrator met een krachtige maar ook een diepe trilling stimuleert de clitoris effectief, zodat je ook echt wat gaat voelen en een intens en bevredigend orgasme krijgt. De PalmPower Pocket Mini Vibrator is slechts 9 cm. lang en zijn koppie is 2 cm. breed. Je kunt ermee onder de douche spelen, hij is spatwaterdicht.

Amadi en ik hebben die nacht heerlijk gevreeën. Met wat extra externe stimulatie van de PalmPower mini massager. Toen ik moe maar voldaan tegen hem aankroop en mijn arm om mijn ‘grote boom’ heensloeg, vroeg ik: “Maar waarom heten alle mannen in jouw familie ‘grote boom’?”
Amadi draaide zich naar mij om en antwoordde, terwijl hij door mijn haar streek: “In Congo staat een grote boom symbool voor Kracht en Bescherming…”
Ik keek hem aan en knikte begrijpend.
“… en voor Vruchtbaarheid en Geboorte.” Amadi zag de schrik in mijn ogen en begon onbedaarlijk hard te lachen. Hij schaterde het uit en riep: “Het zit in de familie !!! KOMT NOOIT MEER GOED !!!”

›› Te koop bij dildootjes.nl/shop (€ 32,95)
›› Bekijk alle wand vibrators
›› Bekijk alle PalmPower massagers

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.