Met de Womanizer Liberty komt Tineke aan de hemelpoort

Met de Womanizer Liberty komt Tineke aan de hemelpoortGeen mens heeft het eeuwige leven en daarom is ook Tineke gaan hemelen. Als ze bij de hemelpoort aankomt ziet ze Petrus staan. In zijn blote kont. Dit lijkt wel een mop, denkt ze. Petrus glimlacht vriendelijk en heet Anneke welkom in de zevende hemel. Anneke hoort hem niet, zij staart naar zijn Grote Heer. Petrus houdt vlug zijn hand voor zijn kruis en zegt verontschuldigend: “Ik ben naaktloper, ziet u. Naakt op mijn wolk lopen vind ik doodnormaal. Zó normaal dat ik soms vergeet mijn kleren aan te trekken als ik naar mijn werk ga.” Tineke knikt en glimlacht beleefd.

Dan wijst Petrus naar Tineke’s handtas: “Wat zit daar in, als ik vragen mag?”
Tineke antwoordt: “Mijn vibrator.”
Petrus schudt met zijn hoofd en zegt resoluut: “Die heeft u in de hemel niet nodig.”
Tineke, verontwaardigd: “Nou, ik wèl hoor! Anders kom ik niet klaar.” Uit haar handtas haalt zij de Womanizer Liberty. Als zij het apparaatje aanzet, begint het zachtjes te zoemen. Tineke begint Petrus bij te praten over de Womanizer vibrator, de beste sextoy op aarde.

Verhaaltje gaat verder na het productoverzicht.

Womanizer Liberty modellen

Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lila
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Zachtroze
›› Bekijk alle Womanizers

Womanizer Liberty, handig voor op reis

Womanizer Liberty modellenTineke: “De Womanizer is geen trillende vibrator, maar een zuigende vibrator die de clitoris met luchtdruk stimuleert, zonder daarbij de clitoris aan te raken. De Womanizer heeft een zuigmondje dat je rondom de clitoris plaatst. Vervolgens wordt de clitoris langzaam in het mondje gezogen. Daarna zullen luchtdrukgolven gaan pulseren waardoor je als het ware wordt afgetrokken, maar dan dus met lucht. De clitoris is in feite natuurlijk een soort mini-piemeltje. Het zacht zuigende gevoel heeft veel weg van orale seks, gecombineerd met stimulatie met de vingers. Dit voelt HEMELS lekker! Het is echt GODDELIJK!”

Petrus grinnikt even.

Tineke gaat verder: “De Womanizer Liberty is speciaal gemaakt om mee te nemen op reis. Dit model is namelijk heel erg compact; het is slechts 10 cm. lang. Maar bovendien zit op de Liberty een handig dekseltje met magneetsluiting. Met dit kapje erop zal niemand kunnen zien wat jij in je koffer hebt gestopt. De Womanizer Liberty heeft 6 luchtdrukstanden die je regelt met de plus en min kop. De knopjes zitten op een handige plek en je kunt zowel omhoog als omlaag scrollen. Omdat elke clitoris verschillend is, wordt de Liberty geleverd met twee zuigkapjes in verschillende maten. Het zachte siliconen mondje dat er standaard op zit is er af te halen en te vervangen met het Womanizer XL kapje, een zuigmondje dat duidelijk wat groter is. De Liberty kost € 99,00 en is veel goedkoper dan de Womanizer Premium.

Stroom?

Womanizer Liberty, handig voor op reisTineke kijkt opeens bezorgd en vraagt: “Hebben jullie eigenlijk wel stroom?”
“Stroom?”, herhaalt Petrus.
Tineke knikt. “Groene stroom, misschien?”
Petrus begint opeens onbedaarlijk hard te lachen. Zijn bolle buik en klokkenspel schudden op en neer. Hij komt niet meer bij gewoon. Als hij is uitgelachen zegt hij: “In de hemel draait alles op DIESEL. God is een speerpijp!” Nu wijst hij naar de Womanizer en zegt: “Het spijt me maar die kan echt niet mee naar binnen. Iemand anders moet maar aan uw clit zuigen. We hebben hier mannen zat!” Petrus pakt het Grote Boek erbij. Hij slaat het open en bladert er doorheen: “Maar ik dacht dat ik een paar dagen geleden uw eigen man voorbij zag…”
Tineke onderbreekt hem en zegt: “Ik heb geen man, ik heb een vrouw. Maar Nel is al jaren dood.”
Petrus kijkt op uit zijn boek en met een grote grijns zegt hij: “Maar dan is het probleem toch opgelost? Dan kan Nel toch aan uw clit zuigen?”
Tineke antwoordt: “Jawel, maar Nel zit in de hel.”

Naar de winkel

Product: Womanizer Liberty (verkrijgbaar in 4 kleuren)
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 99,00

Alle Womanizers

Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lila
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Zachtroze
Womanizer Premium White & Gold
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
›› Bekijk alle Womanizers

Advies: Heb je nog geen ervaring met de Womanizer en wil je precies weten hoe het apparaatje werkt en aanvoelt? Lees dan mijn artikel: Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer? Opgetekend uit het Sexdagboek. Een eerlijker review kun je niet krijgen.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.