Lipstick Vibrator van EasyToys


Lipstick Vibrator van EasyToysIk heb sinds kort een minnaar. Lorenzo heet hij. Het is een Italiaan. Italiaantje. Hij is pas 24! Véél te jong voor mij. VEEEEEEEELS TE JONG !!! Hihihihihihi Maar zal ik je eens wat zeggen? Ik vind het héérlijk zo’n macho in bed. En in de hooiberg, auto, kelderbox en steeg. We neuken… pardon. We doen het óverál. Lorenzo is geen gewone vlam, Lorenzo is een steekvlam. Gil !!! Mijn echtgenoot weet ervan. Hij doet het met Lorenzo’s mama. Zó gezellig joh! Op z’n Italiaans. Lorenzo heet van zijn achternaam TORO. Mijn sterrenbeeld is al 40 jaar STIER! Toeval bestaat niet: hij is voor mij geschapen. HEEL GROOT GESCHAPEN.

Vandaag schrijf ik over de Lipstick Vibrator.

Toen Lorenzo en ik voor het eerst met elkaar naar bed gingen, nam mijn bronstige stier een klein snuifje coke. Daar was ik het eerst niet zo mee eens. Ik vroeg Lorenzo waar hij dat voor nodig had (zonder opgeheven vingertje). Hij legde me uit dat een beetje coke zijn erecties harder maakte en dat hij er zijn zaadlozing mee kon uitstellen. Coke doet wonderen! Lorenzo liet me die nacht alle hoeken van de slaapkamer zien, hij nam de hele Kamasutra met mij door. Alle 64 standjes. HOPPA! Zónder te zuchten en te steunen. BRULLEN GEBLAZEN !!! Lorenzo draagt mij op handen. Daar heb je SPIERBALLEN voor nodig! Over BALLEN gesproken…

Lipstick Vibrator van EasyToys

Lipstick Vibrator van EasyToysVorige week waren Lorenzo en ik uit eten. We aten in het duurste restaurant in de buurt. Daar serveren ze stierenballen en bokkenballen in bourguignon saus. Dat klinkt smerig maar het is zalig! Ik nam de hete stierenballen, Lorenzo de ouwe bokkenballen. Toen we op het voorgerecht zaten te wachten, pakte ik uit mijn handtasje mijn nieuwste lippenstift. Het is de luxe wit/roze lipstick vibrator van het merk EasyToys. “Even mijn lippen bijstiften”, zei ik.

Discreet design

De wit/roze lipstick vibrator lijkt sprekend op een gewone lipstick. Je kunt hem dus discreet overal mee naartoe nemen. De schacht is gemaakt van zacht siliconen materiaal dat 100% veilig is voor het lichaam. De dop is gemaakt van ABS plastic. De vibrator kan op 10 verschillende standen vibreren. Je laadt hem op met de bijgeleverde USB-kabel.

Stil tijdens gebruik

De lipstick ziet er niet alleen discreet uit, de vibrator is ook heel stil tijdens het gebruik. Niemand hoort je genieten. Hij is waterdicht en kan dus mee onder de douche en in bad. Voor extra comfort kun je een glijmiddel op waterbasis gebruiken. Lengte is 10.2 cm. / diameter is 1.9 cm.

Rode lippen

Lorenzo keek naar mijn lipstick. Toen hij zijn mond had afgeveegd, vroeg hij (met zo’n onweerstaanbaar sexy Italiaans accent): “Waarom stiften vrouwen eigenlijk hun lippen rood?” Ik glimlachte en antwoordde: “Omdat mannen van volle rode lippen houden. Volgens bioloog Desmond Morris associeren jullie rode vrouwenlippen onbewust met haar schaamlippen.”
“Schaamlippen?” Lorenzo keek me verbaasd aan.
Ik knikte en legde uit: “Schaamlippen zwellen op en worden roder bij seksuele opwinding.” Ik maakte een wegwerpgebaar en zei: “Ach, jullie mannen zijn viezeriken!”Lipstick Vibrator van EasyToys

Ik haalde de dop van mijn wit/roze lipstick en hield de slanke vibrator omhoog.
“Zie jij wat dit is?”, vroeg ik.
Lorenzo pakte de lipstick. “Het is geen lipstick”, concludeerde hij. “Maar wat dan wèl?”
Wijzend zei ik: “Druk eens op dat knopje aan de onderkant.”
Lorenzo drukte op de pushbutton. De lipstick begon zacht te zoemen. Lorenzo keek me verwonderd aan. “Het is een vibrator”, zei hij. Zijn ogen begonnen te twinkelen. Hij boog zich naar mij toe en zei op gedempte toon: “Een lippenstift die kan trillen? Voor jouw opgezwollen, vuurrode lipjes?”
Ik schoot even in de lach. “Ja, daar is ie voor bedoeld”, zei ik grinnikend. “Hij is bedoeld voor massage van de clitoris en/of het gebiedje eromheen. De lipstick vibrator is ideaal tijdens seks. Doggy-style is bijvoorbeeld een van de populairste standjes bij mannen. Vrouwen kunnen aan dit standje net zoveel plezier beleven wanneer zij de lipstick vibrator gebruiken. In deze positie is de lipstick, die slank en licht is, makkelijk tegen de clitoris te houden.

Hete stierenballen

Ik zag hoe mijn Lorenzo Toro met moeite zijn laatste bokkenbal probeerde door te slikken. Toen hij een slok van zijn ranja nam, zei ik met een big smile op mijn gezicht:
“Ik heb weer ZIN. Zullen we nog ff?” Ik wees in de richting van de toiletten.
Lorenzo verslikte zich bijna. “Alwéér?”, riep hij, met overslaande stem. Hij keek me onthutst aan.
Ik knikte gretig en zei: “Het zullen de hete stierenballen wel zijn.”

›› Bekijk alle lipstick vibrators

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.