Lelo Billy Anaal Vibrator voor mannen

Lelo heeft nu ook een vibrator ontworpen speciaal voor mannen. De donkerblauwe Billy is een G-spot vibrator waarmee de mannelijke G-spot, die zich in de anus bevindt, perfect gestimuleerd kan worden. De Billy is heel geschikt om eerst langzaam het gebied rond de anus te masseren. De Billy heeft hiervoor 5 verschillende stimulatie levels, de vibraties zijn multispeed te regelen. De trillingen kunnen eerst heel mild gehouden worden. Het gevoel dat de Billy je geeft is aangenaam en ontspannen.

Wanneer de Billy vibrator goed is ingesmeerd met wat glijmiddel, is het tijd om de G-spot te gaan ontdekken. Een rustige opbouw is belangrijk. Duw de Billy rustig naar binnen (tot zo’n 5 cm.) en ga op zoek naar een klein knobbeltje (ter grootte van een walnoot). Dit is de prostaat die je nu effectief met de Billy kunt gaan masseren. Wat veel mannen niet weten is dat door deze prostaat massage een intens en krachtig orgasme mogelijk is.

Wat de ene man lekker vindt, zal door de andere als minder prettig worden ervaren. De een vindt het prettig om met de Billy vibrator rustig stotende bewegingen tegen de prostaat te maken, terwijl een lichte constante druk weer door de ander lekker wordt bevonden. Hiermee kun je dus gaan experimenteren. Het is trouwens leuk om samen met de partner de mannelijke G-spot te gaan ontdekken.

De Lelo Billy G-spot vibrator is 17, 5 cm. lang en 3 cm dik, gemaakt van zachte silicone ABS plastic. De Billy heeft een diepe, krachtige trilling en is fluisterstil. Je kunt hem ook onder de douche gebruiken, hij is waterproof. En batterijen zijn niet nodig, de Billy is oplaadbaar (2 uur laden is 4 uur gebruiken). Snelheid en intensiteit van deze vibrator zijn net als alle Lelo producten eenvoudig bestuurbaar via haar intuïtieve interface bediening.

De Billy krijg je in een luxe geschenkverpakking, samen met een mooi satijnen zakje om het product netjes in op te bergen, compleet met lader, handleiding en een volledige éénjarige Lelo garantie.

De Billy kort samengevat:
Materiaal: Siliconen / PC-ABS
Afwerking: mat
Afmeting: 174 x 35 x 29 mm
Gewicht: 92 gram
Batterij: Li-ion 500 mAh 3,7 V
Opladen: 2 uur bij 5,0 V 500 mA
Gebruiker tijd: tot 4 uur
Standby: tot 90 dagen
Frequentie: 120 Hz
Max geluidsniveau: <50dB
Interface: variabele interface, 5 levels

Gerelateerde prostaat vibrator van LELO

LELO - LOKI Wave Prostaat Massager - Zwart
LELO - Hugo Prostaat Massager Diep Roze
LELO Hugo prostaat masseur diep zwart
LELO - Bruno Prostaat Massageapparaat Zwart
Lelo - Bruno Prostaat Massager Paars
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
›› Bekijk alle anaal vibrator

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.