Erectiesteun vibrerende strap-on – Hulpmiddel bij erectieproblemen

De liefde… Ach… Zucht…

De liefde is toch het mooiste wat er is? En met elkaar de liefde bedrijven is het leukste wat er is. Maar dat laatste geldt lang niet voor iedereen. Bijvoorbeeld voor mannen met erectieproblemen. Wist je dat maar liefst 43% van de Nederlandse mannen weleens moeite heeft om een erectie te krijgen of te houden? En bijna 10% heeft regelmatig of vaak last van een erectiestoornis. Vaak zijn het oudere mannen die door het natuurlijke proces van ouder worden erectieproblemen hebben. Maar ook jonge mannen kunnen last ondervinden met het hebben en/of behouden van een volledige erectie, bijvoorbeeld wanneer zij een chronische ziekte of lichamelijke handicap hebben, zoals een dwarslaesie.

Vandaag vertel ik je over de Erectiesteun Vibrerende Strap-On van het merk Size Matters.

Nieuw: Holle voorbind dildo die kan spuiten. Knijp gewoon in de ballen en spuit de pannen van het dak!
Nieuw: Holle Vibrerende Strap-On 15 cm – Medium (vibraties regel je op de balzak)

Hulpmiddelen voor erectieproblemen

Het niet kunnen krijgen of behouden van een stijve penis levert voor veel mannen tijdens het vrijen schaamtevolle maar vooral ook teleurstellende momenten op. Om deze ellende in de toekomst te voorkomen, stoppen sommige van hen maar helemaal met seks. Dat is verdrietig. Ook voor de partner. En het is niet nodig, want er valt veel te doen aan erectieproblemen, zoals het slikken van de bekende pillen, maar ook het gebruiken van praktische hulpmiddelen. Denk hierbij aan de penisring (al of niet in combinatie met een penispomp) en de penis sleeves. Op mijn blog Shoppie.nl lees je alles over hulpmiddelen bij erectieproblemen.

Erectiesteun vibrerende strap-on

Een hulpmiddel dat altijd en voor elke man effectief werkt is de holle voorbind dildo. Een voorbeeld van een goede holle strapon (die heerlijk kan vibreren!) is de Vibro Deluxe Erection Assist van het merk Size Matters. Deze populaire erectiesteun heeft een sleeve waar de penis in harde maar ook in volledig slappe toestand in past. De holle dildo is zwart van kleur en realistisch gevormd met een gladde eikel en aderen die over de schacht lopen. Deze zorgen bij de ontvanger voor extra stimulatie.

Trouwens, beide partners zullen van de Erectiesteun Vibrerende Strap-On extra genieten tijdens het vrijen, want de sleeve bevat een vibrator. Dat betekent dat niet alleen zij door de trillingen heerlijk wordt gekieteld, maar ook hij kan aan zijn penis de vibraties voelen. De trillingen zijn traploos te regelen met de handige draaiknop op de afstandsbediening. Het strap-on harnas is elastisch voor een goede pasvorm en is hierdoor comfortabel om te dragen.

Afmetingen: Lengte: 17 cm./ Invoerdiepte: 15 cm. / Maximale diameter: 4.30 cm. / Minimale diameter: 3.80 cm.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Holle vibrerende strapons

Holle Vibrerende Strap-On 23 cm - Light
Grote vibrerende erectie-assistent
Holle Strap-On Harnas met Vibrator - 23 cm
Vibrating Hollow Strap-On
For Him or Her Vibrerende Holle Strap-On
Strap-on Vibrerende Holle Penisverlenger
Realistische Holle Strap-On Vibrator - Huidkleur
Vibro-Strap on Easy Rider
Vibrerende strap on dildo
›› Bekijk alle voorbind dildo’s
›› Bekijk alle voorbind vibrators (vrouwen + mannen)

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.