Big Boss G5 realistische vibrator Fun factory

Big Boss G5 Realistische Vibrator Fun FactoryHet Duitse merk Fun Factory is een van die 8 topmerken dat vibrators maakt waar je écht wat aan hebt. De Big Boss G5 bijvoorbeeld is zo’n effectieve dus goede vibrator met een bijzonder krachtige motor die niet gewoon maar hard kan trillen maar die bovenal een diepe, penetrerende dus intense vibratie levert.

Diepe, intense vibrates

Als je reviews leest over de Big Boss G5, dan ontdekt je dat deze grote vibrator vooral hoog wordt gewaardeerd om zijn ‘‘deep and rumbling vibrations’. Deze ‘rumble’ of diepgaande trillingen gaan door de gehele schacht heen en voel je intens waardoor je gemakkelijk kunt klaarkomen, óók wanneer je de vibrator in een minder harde trilstand hebt staan.

12 standen

Er zijn in totaal 12 vibratiestanden: 6 snelheden en 6 patronen. De bediening werkt heel intuïtief. Op het ronde handvat zitten drie grote drukknoppen. Met de rode Fun-knop zet je de vibrator aan en ook weer uit. Met de +knop en -knop verhoog en verlaag je de vibratiesnelheid en navigeer je door de verschillende patronen. De Big Boss heeft een stevig handvat met een ronde opening voor een goede grip.

Fluweelzacht en flexibelFluweelzacht en flexibel

Maar de Big Boss is ook heel fijn omdat de schacht in zijn geheel is gemaakt van medische siliconen die veilig zijn voor het lichaam. Het materiaal voelt niet alleen fluweelzacht aan de huid maar is ook nog eens bijzonder flexibel. Daardoor weet de toy elk gevoelig plekje te raken. De top van de vibrator is een beetje gebogen zodat de G-spot optimaal wordt gemasseerd.

Stil, waterdicht en oplaadbaar

De Big Boss G5 heeft afgezien van zijn roze kleur verder een realistisch uiterlijk: de eikel is glad en de aderen op de stam zorgen voor wat extra stimulatie. De vibrator is bijzonder stil in gebruik en hij is 100% waterdicht, zodat je ermee onder de douche en in bad kunt. Opladen doe je met de bijgeleverde USB-oplaadkabel.

Voor wie geschikt?

Big Boss is zijn naam omdat hij een redelijk groot formaat heeft. Zijn lengte is 23.50 cm. en de maximale diameter is 4.60 cm. Dat is een flinke jongen, maar niet te extreem. Hij vult je lekker op, ideaal dus voor dames die van volume houden. De Big Boss G5 lijkt mij minder geschikt voor wie nog weinig ervaring heeft met vibrators, omdat dit speeltje echt een stuk groter is dan een gemiddelde vibrator.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video Big Boss G5 van Fun Factory

Fun Factory vibrators

Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Roze
Miss Bi Rabbit Vibrator - Zwart
Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator - Roze
Vibrator Tiger G5 - Paars
Big Boss G5 Realistische Vibrator - Roze
Tiger G5 Vibrator - Zwart
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.