Banaan vibrator

Banaan vibratorDaan heeft zijn vriendin Chiquita leren kennen in De Bananenbar in Amsterdam. Daar werkte Chiquita in die tijd, niet achter de bar maar erbovenop. Sensueel dansend liet zij de ene na de andere banaan verdwijnen. Waar ze die dingen liet? Ze vrat ze gewoon op. Daan is groenteboer en bracht om de dag verse bananen langs. Op een drukke avond gingen er per meisje met gemak 30 bananen doorheen. De schillen nam Daan altijd weer keurig mee terug.

Daan selecteerde de bananen altijd zorgvuldig; ze mochten niet te hard en niet te zacht zijn. Er precies tussenin, dat waren de beste. Maar hoe goed hij zijn werk ook deed, ook de beste bananenboer maakt weleens een uitglijder. Met ernstige gevolgen. Chiquita was de pisang! Op een avond pakte ze net die ene banaan die véél te hard en véél te krom was. Ze liep een flinke bloedlip op en belandde zelfs een tijdje in de ziektewet. Dansen ging gewoon niet meer, ze liep zo krom als een HOEPEL.

Een banaan vibrator voor Chiquita

Banaan vibratorDaan voelde zich natuurlijk vreselijk schuldig. Zo’n intern stemmetje de hele dag: WAT HEB JE GEDAAN DAAN??? Daarom kocht hij bij Dildootjes.nl een vibrator in de vorm van een banaan en liet die bij Chiquita bezorgen. Veel origineler dan een fruitmand. De banaan vibrator van het merk You2Toys is 22 cm. lang en heeft een doorsnede van 3 – 3,5 cm. Het speeltje is gemaakt van buigzaam materiaal (geen weekmakers) en werkt op 2 AA batterijen (exclusief). De vibratie is traploos regelbaar met de draaiknop aan de onderkant. Daan deed er een klein briefje bij, daarin schreef hij:

Lieve Chiquita,

Met deze banaan vibrator kun je voorzichtig vast wat oefenen.
De vibrator trilt fluisterstil, niemand hoort je genieten.
Als je goed kijkt zie je aan de bovenkant van de banaan een lachend gezichtje.
Is ‘ie niet om op te vreten?

Liefs,
KUTBANAAN

›› Te koop bij Bol.com

Meer groente en fruit

Popcorn Vibrator
Komkommer Dildo
Chili Vibrator
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.