Victor Mids laat Lelo Lyla 2 vibrerend ei verdwijnen

Illusionist en goochelaar Victor Mids staat voor zijn tv-programma Mindf*ck op de markt in Volendam. Hij gaat vandaag voor de ogen van zijn publiek een vibrerend ei laten verdwijnen. Wat je noemt een MindFuck.

Het is niet zomaar een vibrerend ei, het is de beste ei vibrator in zijn soort, te weten de luxe Lyla 2 Cerise van het Zweedse merk LELO. Dit bijzonder krachtige trileitje werkt met een draadloze afstandsbediening die een bereik heeft van maar liefst 12 meter.

De LELO Lyla 2 Cerise kun je uiteraard kopen bij Dildootjes.nl, maar deze sluikreclame wordt uit het programma geknipt.

Aanbieding

Ik mag van EDC in Veendam, de eigenaar van Dildootjes.nl, de LELO Lyla 2 Cerise in de aanbieding doen. Gebruik je mijn kortingscode, dan wordt dit product 10% goedkoper. Actiecode is (vetgedrukt): dildootjes. Voer de code in op de bestelpagina en de prijs zal direct omlaag gaan. Verzending is gratis.

Verderop vertelt de illusionist alles over de Lyla 2 Cerise. Maar eerst laat hij het seksspeeltje verdwijnen in het HELE GROTE NIETS…

Je kunt jumpen:
1. Victor Mids laat Lelo Lyla 2 vibrerend ei verdwijnen (verhaaltje)
2. Hoe werkt de LELO Lyla 2. Cerise? (informatie & video + bestellen)
3. De grote verdwijntruc… (vervolg verhaaltje)

1. Victor Mids laat Lelo Lyla 2 vibrerend ei verdwijnen

Lelo Lyla 2 vibrerend eiAls er een jongen en een meisje hand in hand voorbij komen wandelen, spreekt Mids de twee aan en geeft ze allebei een hand.
“Hoi, ik ben Victor”, zegt hij met stralende glimlach. “Jullie zijn zo te zien een stelletje, klopt dat?”
De twee knikken en kijken elkaar verliefd in de ogen.
“Hoe heten jullie als ik vragen mag?”
“Ik heet Maaike”, zegt het blondje. Ze wijst naar opzij. “En dat daar is Ruud.”
Ruud haalt zijn schouders op en begint stom te grinniken. *grinnik*
Mids wrijft zich verwachtingsvol in de handen en zegt met opwinding in zijn stem: “Maaike en Ruud, ik wil met jullie een visuele illusie doen, noem het de grote verdwijntruc. Hebben jullie daar zin in?”

Op dat moment komt er een hele grote Volendammer met blote armen vol tattoos voorbijgelopen. Hij steekt lachend zijn duim omhoog en roept: “Hééé Mids, kun jij dat KOLEREWIJF van me niet eens doormidden zagen?” Ruud en Maaike schieten in de lach.

Mids haalt grinnikend uit zijn broekzak de Lelo Lyla 2 Cerise en legt het vibrerende ei op de palm van zijn opengevouwen rechter hand. Hij wijst naar het schitterend vormgegeven seksspeeltje. “Jullie weten wat voor eitje dit is?”, vraagt hij.
Maaike moet lachen en knikt. Ook Ruud knikt. *grinnik*
“Dan weten jullie vast ook dat je dit vibrerend ei met deze draadloze afstandsbediening kunt bedienen.” Mids houdt een klein glimmend kastje omhoog.
Maaike knikt bevestigend.

Je kunt jumpen:
2. Hoe werkt de LELO Lyla 2. Cerise? (informatie + bestellen)
3. De grote verdwijntruc… (vervolg verhaaltje)
4. Naar boven

2. Hoe werkt de LELO Lyla 2. Cerise?

Lelo Lyla 2 vibrerend eiVoordat Victor Mids het speeltje laat verdwijnen, vertelt hij eerst hoe de LELO Lyla 2. Cerise werkt. Hij zegt: “Volgens toy testers, bloggers en vloggers is de Lyla 2. Cerise het beste vibrerend ei dat je kunt kopen. Daarvoor geven zij in hun reviews drie redenen: 1. het eitje heeft een krachtige, diepgaande en intense trilling; 2. is heel stil in gebruik en 3. de draadloze afstandsbediening heeft een groot bereik.

Krachtige trillingen

1. De trillingen zijn krachtig en diepgaand zodat je snel en makkelijk kunt klaarkomen  De LELO Lyla 2. is niet alleen geschikt om in de vagina te stoppen maar ook perfect voor uitwendig gebruik, dus als clitoris vibrator. De afmetingen zijn: 8 x 3.30 x 3.20 cm. Deze maten maken het eitje ook ideaal voor anaal gebruik.

Stil in gebruik

2. De LELO Lyla 2. is heel stil in gebruik, ook in de hoogste trilstand. Doordat je het eitje nauwelijks of niet hoort vibreren kun je het discreet gebruiken op openbare plekken, zoals in een restaurant of op de markt in Volendam.

Draadloze afstandsbediening

3. De draadloze afstandsbediening heeft, in tegenstelling tot veel goedkope modellen, daadwerkelijk een groot bereik; de remote haalt met gemak de 12 meter. Ook deze belofte komt LELO na, zodat de Lyla 2. voor veel plezier zal zorgen tijdens spannende momenten in het openbaar.

8 vibratiepatronen

De Lyla 2. heeft 8 verschillende vibratiepatronen. De functies kun je regelen met de drukknopjes op de afstandsbediening, maar de bullet werkt ook zonder remote, dat is handig als je het eitje gebruikt als opleg vibrator.

SenseMotion™-technologie

De Lyla 2. werkt met de unieke SenseMotion™-technologie. Hiermee wordt het mogelijk de vibraties te regelen door de afstandsbediening te kantelen, dus door deze met jouw hand heen-en-weer te bewegen. Zó kan iedereen goochelen!

Waterdicht en oplaadbaar

De Lyla 2. is gemaakt van kwaliteit siliconen materiaal dat zacht en glad aanvoelt op de huid. De bullet is volledig waterdicht, waardoor hij mee onder de douche en in bad kan. Het speeltje is oplaadbaar met bijgeleverde oplaadkabel (220V). De accu is na 2 uur opladen helemaal vol en geeft je 2 uur speelplezier.”

3. De grote verdwijntruc…

Lelo Lyla 2 vibrerend eiMaaike kijkt haast gelukzalig naar de mooie Lyla 2. Cerise. Mids drukt op een knopje van de remote, waarna het eitje krachtig begint te trillen. Dan kijkt hij Maaike diep in de ogen en zegt: “Ik ga dit trillende ei laten verdwijnen. Denk jij dat mij dat gaat lukken?”
“Ja hoor,” zegt ze vol overtuiging in haar stem, “dat moet voor jou een EITJE zijn!” Ruud moet weer grinniken. *grinnik*

Mids kijkt nu Ruud aan. Hij vraagt: “Krijg ik voor deze verdwijntruc jouw goedkeuring, Ruud?” Ruud kijkt vlug even naar Maaike, fronst zijn wenkbrauwen en stamelt: “Je bedoelt… ga je hem…” Opeens schiet hij in de lach. Maaike moet ook lachen en gilt: “Als je het maar lááát !!!”
“Goed dan”, zegt Mids. “Daar gaan we.” Hij doet langzaam zijn hand dicht. Als het eitje niet meer zichtbaar is, blaast hij een paar keer hard tegen zijn vuist. Maaike en Ruud staan er met hun neus bovenop. Als Mids zijn hand langzaam opent, is het vibrerend ei verdwenen.

Maaike zet grote ogen op. Ruud is er stil van.
“Hoe kan dat nou?”, roept zij verwonderd uit. “Waar is ‘ie gebleven?”
Mids haalt zijn schouders op en grijnst genoegzaam.
Maaike schiet in de lach en zegt: “Ik voel gelukkig niks trillen!”
“Nee,” gilt Ruud, “maar ík wèl !!!”

*grinnik*

Aanbieding

Ik mag van EDC-Internet BV in Veendam, de eigenaar van Dildootjes.nl, de LELO Lyla 2 Cerise in de aanbieding doen. Gebruik je mijn kortingscode, dan wordt dit product 10% goedkoper. Actiecode is (vetgedrukt): dildootjes. Voer de code in op de bestelpagina en de prijs zal direct omlaag gaan. Verzending is gratis.

Terug lezen? Jump:
1. Victor Mids laat Lelo Lyla 2 vibrerend ei verdwijnen
2. Hoe werkt de LELO Lyla 2. Cerise?
3. De grote verdwijntruc… (vervolg verhaal)
4. Naar boven

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.