Pandoras Box – Sex Machine van LoveBotz

Mijn verhaal gaat over de Pandoras Box sexmachine van LoveBotz. Te koop bij Bol.com.

pandoras-box1Jan is van beroep visser. Hij is een van de zeven zonen uit een beroemd Volendams vissersgeslacht en heeft inmiddels zijn eigen schip. Alles in Jan’s leven staat in het teken van vis. Zijn sterrenbeeld is vast niet toevallig VISSEN. Hij eet ook graag vis en in zijn spaarzame vrije tijd gooit hij met zijn vrienden het liefst een hengeltje uit. Zo ontmoette hij ooit Els, zijn echtgenote. Toen Jan haar vroeg wat haar sterrenbeeld was en Els antwoordde: “KREEFT”, had Jan beet. Het was direct aan tussen de twee.

Jan had nog meer geluk: Els is nooit een viswijf geworden. Integendeel. Els is een schat van een vrouw, Jan houdt al heel lang heel veel van haar. En om zijn liefde te laten blijken, gaf hij haar door de jaren heen graag veel cadeautjes. En al die cadeautjes hadden altijd wel iets te maken met vis. (Bloemen of een lekker luchtje kreeg Els nooit.) Els’ mooiste cadeau is haar Groene vis broche van Swarovski Kristal. Maar ze is ook altijd nog blij met haar zwarte Riviera Maison mosselpan van koolstofstaal. Het aquarium met dwergpiranha’s heeft ze op marktplaats gezet. De laatste jaren werden Jan’s geschenken wat gewaagder. Jan werd zowaar stout! Zo kreeg Els eens een zwart doorschijnend visnetjurkje en met Sinterklaas vorig jaar vond ze in haar schoen een klassieke blauwe dolfijn vibrator.

De Pandoras Box sexmachine van LoveBotz. Te koop bij Bol.com.

Pandoras Box Sex Machine van LoveBotz

pandoras-box2Een paar weken geleden kreeg Els voor haar verjaardag een viskoffer cadeau. Toen Els haar cadeau had uitgepakt en zag wat het was, betrok haar gezicht. “Een viskoffer?”, zei ze beteuterd. “Moet ik met je mee vissen?” Jan moest lachen en zei: “Nee, dit is geen viskoffer. Dit is een love machine.” Els keek nog eens goed naar de roze koffer. “Love machine?”, herhaalde ze. Jan pakte de koffer en opende hem. “Dit is Pandora’s Box. Een sex machine dus.” Hij haalde alle hulpstukken uit de koffer en zette de machine in elkaar. Els pakte de opzetstukken en bekeek ze een voor een. Het waren een dildo, vibrator en clitoris stimulator. Ze begon te glimlachen en keek Jan aan. “Goh,” zei ze, “een seksmachine. Hoe kom je erop?” Jan had de stootstang op de Pandora’s Box Sex Machine gemonteerd en zei enthousiast: “Ja, zo’n automatische dildo machine kan veel meer trucjes dan jouw dolfijn vibrator.” Els wees naar de hulpstukken en zei: “Handig dat je die speeltjes veilig in een verborgen la kunt opbergen.” Jan knikte instemmend en gaf Els een zoen.

pandoras-box3Jan had zich van tevoren uitgebreid verdiept in wat de Pandora’s Box Sex Machine allemaal kan. Hij begon uit te leggen: “De Pandora’s Box is dus een neukmachine en heeft 3 hulpstukken. De dildo is een opzetstuk dat je op de 18 cm. lange stootstang kunt schroeven. De stootstang zorgt voor opwindende bewegingen binnenin en kan van 80 tot 300 stoten per minuut halen. De machine kun je in verschillende posities zetten zodat je zelf kunt bepalen in welk standje je geneukt wil worden. Je kunt liggend genieten van de Pandora’s Box Sex Machine, maar het lekkerste kom je zittend klaar, in de on-top positie. On-top heb je namelijk zelf totale controle zodat je niet alleen gepenetreerd wordt maar ook clitoraal gestimuleerd. Naast een dildo krijg je er ook een vibrator en siliconen clitoris stimulator bij. Het siliconen opzetstuk heeft oortjes die krachtig dansen op je clitoris. De afstandsbediening met verschillende snelheden is tevens een elektronische siliconen vibrator. De machine werkt niet op batterijen, je zit dus nooit zonder stroom.”

Toen Els het apparaat even in standje 10 zette en de naaimachine een vluggertje zag maken, begon zij van oor tot oor te grijnzen. Jan pakte de handleiding er nog even bij, om te checken of hij niet nog wat vergeten was. “Oja”, zei hij. “De Pandora’s Box Sex Machine is ook door mannen te gebruiken. Maar ik denk dat die liever gaan vissen, denk je niet?”

De Pandoras Box sexmachine van LoveBotz. Te koop bij Bol.com.

Hieronder de eigenschappen van de drie bijgeleverde hulpstukken:

Dildo opzetstuk:
Materiaal: TPR
Lengte: 18 cm
Invoerdiepte: 15 cm
Diameter: 3.5 cm

Vibrator:
Materiaal: Silicone
Lengte: 19.5 cm
Invoerdiepte: 12 cm
Diameter: 2 cm smalste punt, 3.5 cm breedste punt

Clitoris stimulator:
Materiaal: Silicone
Lengte: 15 cm

›› Bekijk alle seksmachines
›› Bekijk alle neukschommels

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.