Stotende en draaiende automatische masturbator LoveBotz

René van der Gijp zit aan tafel bij Veronica Inside. Naast hem zit Jan Boskamp en tegenover hem zitten Wilfred Genee en Johan Derksen. René heeft vanavond de automatisch stotende en draaiende masturbator van het merk LoveBotz meegenomen. Het opvallend uitziende apparaat ligt voor hem op tafel. Wilfred wijst naar de masturbator en vraagt: “René, wat heb jij meegenomen?” René pakt de masturbator van tafel en begint te grijnzen. Zijn ogen twinkelen. Hij zegt: “Dit is zoiets geweldigs joh! Moet je kijken! Dit is een masturbator die kan ronddraaien én op en neer bewegen. Roteren en stoten doet hij volautomatisch en op hetzelfde moment. Je kunt de masturbator kopen bij Dildootjes.nl.

Bestellen

Automatische Masturbator Rotatie en Stoten

Advies: gebruik glijmiddel op waterbasis voor het beste effect. Mee te bestellen op de bestelpagina.

Draaien kan het apparaat op 3 verschillende snelheden en de stoot-functie is zo natuurgetrouw dat het voelt alsof je echt op en neer gaat.”
Jan Boskamp vraagt, wijzend naar de ‘robothand’: “Moet je daar je lul in stoppen?”
René, hoofdschuddend: “Wat wou je er anders in stoppen, ouwe reus?”
Het publiek in de studio moet lachen.
Johan: “Maar dat is dus heel erg lekker, René?”

Zachte, flexibele sprietjes

René knikt. “De LoveBotz automatische handjob toy heeft aan de binnenkant heerlijke zachte en flexibele sprietjes die jouw eikel en schacht extra stimuleren. Het gevoel heeft wel wat weg van een blowjob. Ook opwindend is dat je de masturbator in actie kunt zien door de 4 raampjes aan de zijkant.”
Johan: “Wat leuk! Dan kun je onder het draaien naar je lul zwaaien?”
Het publiek in de studio lacht weer.
René: “Het apparaat is gemakkelijk te bedienen met het gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Wanneer je jouw lul in de masturbator stopt, dan moet je hem eerst insmeren met glijmiddel. Zo voelen de unieke constante streling en unieke rotatie extra prettig aan. We gaan nu even naar een demonstratie video kijken.”

Tekst loopt door na de video…

Demonstratie video Auto Bator Thrusting and Swirling Masturbator


›› Bestel dit product in de winkel

Als de video is afgelopen, begint René opeens onbedaarlijk hard te lachen. Hij giert het uit: “Weet je? Ik zie opeens voor me… HAHAHAHAHAHA Ik zie opeens voor me hoe Ruud Gullit voor het open raam van zijn hotelkamer heerlijk staat te masturberen. Nee, niet met deze stotende masturbator, daar past Ruudje niet in. HAHAHAHAHAHA Maar ik kan je vertellen: Ruudje komt niet gewoon klaar, hè. Ruudje kan Carbid schieten! Met een KNAL !!! En HARD !!! HAHAHAHAHAHA Staande voor dat open raam van zijn hotelkamer schiet Ruudje zo een volwassen kerel uit zijn sokken. Ik meen het! Dat is toch geweldig?!!! Of niet soms?”

Waarom een nepkut?

Als Wilfred is uitgelachen, zegt hij op serieuze toon: “Maar ik vraag me toch af, René: waarom stop jij hem in zo’n nepkut? Jij kunt toch ongezien aan elke vinger een vrouw krijgen?”
René: “Dat was vroeger zo, ouwe reus. In onze tijd, weet je nog wel? Maar sinds dat #MeToo gedoe is dat dus niet meer zo. Ik zal je wat vertellen. Weet je hoe ik vroeger een vrouw versierde? Wat denk je?”
Wilfred: “Met twee vingers in de neus?” Wilfred schudt lachend met zijn hoofd: “Nee. Ik weet het niet.”
René: “Dan gaf ik een harde klap op haar kont. Als ze me dan een harde klap teruggaf, dan wist ik: die moet ik hebben!”
Wilfred: “Je stelde jezelf niet eerst even voor?”
René: “Dat was nergens voor nodig. Iedereen weet toch wie ik ben?”
Wilfred: “Jij hebt heel wat klappen gehad, kan ik me zo voorstellen.”
René: “Ik ben bont en blauw geslagen. Echt waar! Maar dat was vroeger, hè. Nu sta je meteen op #MeToo. Ze hangen je op aan de hoogste boom. In je blote reet! Ik durf gewoon niet meer. Met de Ultra-Bator Thrusting and Swirling automatic stroker van LoveBotz kan me niks gebeuren. Als ik geil ben, dan schuif ik hem erin! Hoef niks te vragen!”
Johan: “Ik ben wel nieuwsgierig, René. Hoeveel kost dat ding?”

10% korting

René: “De masturbator kun je kopen bij Dildootjes.nl voor € 179,95. Met de kortingscode (vetgedrukt): dildootjes gaat de prijs met 10% omlaag. Dan betaal je dus € 161,95. Verzending is gratis.”
Johan: “€ 161,95? Voor dat geld kan ik 5 keer naar de hoeren!”
René schudt driftig met zijn hoofd: “Jawel, ouwe reus, maar dan moet je wel genoegen nemen met een zielig Pools pijphoertje met beugeltje en een koortslip. En als ze dáár achter komen, dan sta jij straks óók in je blote reet op #MeToo.”
Johan: “Dat sta ik al.”
Het publiek lacht.
Johan: “Ik wil die masturbator wel eens zien werken. Kun je hem eens aandoen?”
René drukt op een knopje. De Ultra-Bator begint te draaien en op en neer te bewegen.” Na een tijdje zet René de machine in zijn hoogste stand. Jan kijkt een beetje verlekkerd naar de op en neer gaande beweging.
Johan: “Je hoort hem wel, hè?”
René kijkt Johan aan en haalt zijn schouders op.
Johan: “Hij maakt het geluid van een gehaktmolen.”
Het publiek lacht.
René reageert een beetje geïrriteerd: “Natúúrlijk hoor je hem draaien. Maar je bent toch geen wijf? Of wel soms? En al had dat ding een teringherrie gemaakt. Wat zou dat? Van MASTURBEREN word je DOOF. Ik wel. Heerlijk toch?”

Bestellen

Automatische Masturbator Rotatie en Stoten

Advies: gebruik glijmiddel op waterbasis voor het beste effect. Mee te bestellen op de bestelpagina.

Video review

Hieronder kun je in de video review de Ultra-Bator Thrusting and Swirling automatic stroker bekijken en je kunt zijn geluid horen.

›› Bestel dit product in de winkel

De beste masturbators

Penis Stimulator
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Suck-O-Mat
Mega Fuck Slut Mega Masturbator
Fuck Me Silly Mega Masturbator
Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator
Valentina Masturbator
Elegance 2 Masturbator
Hera 1 Masturbator
Tenga Flip Zero Masturbator
Hera Big Hip Masturbator
Fleshlight Stamina Training Unit STU Value Pack
Fleshlight Girls - Stoya Destroya
Fleshlight GO Torque
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.