Penis stimulator vibreert op de eikel

Penis stimulator vibreert op de eikelMet deze penis stimulator op je eikel moet je niet de straat opgaan, want je loopt natuurlijk hartstikke voor lul. De buurvrouw ziet je door haar raampje voorbij sjokken en zal afkeurend naar haar voorhoofd wijzen, zo van: ben jij nou helemaal van de pot gerukt! Maar de penis stimulator op zichzelf is helemaal zó raar niet, integendeel.

Eikel is héél gevoelig

De eikel is namelijk het meest gevoelige deel van de penis, veel gevoeliger dan de schacht en de ballen. De eikel is zo gevoelig voor seksuele prikkels omdat die tjokvol met zenuwuiteinden zit, het zijn er zo’n 4000 in totaal. Welke eikel die heeft zitten tellen weet ik niet, maar het zijn er echt 4000 in totaal. Al deze zenuwcellen bevinden zich zowel bovenop de eikel als aan de basis, op de rand net onder de eikel en aan het toompje. Al die zenuwtjes kun je op verschillende manieren prikkelen, bijvoorbeeld tijdens orale seks. Maar je kunt de eikel ook zelf masseren: door met je duim (ingesmeerd met glijmiddel) voorzichtig eroverheen te bewegen. Een derde manier is dus door de Penis Stimulator van het merk Trinity Vibes te gebruiken.

Penis stimulator vibreert op de eikel

Penis stimulator vibreert op de eikelDe Penis Stimulator is niets meer dan een rekbaar kapje met twee bullet vibrators eraan. Het kapje zet je bovenop de eikel. Aan beide kanten kun je de twee bullets stoppen. De bullets bedien je met de draaiknop op de afstandsbediening. Met dat wieltje regel je de vibraties multi speed. Begin heerlijk zachtjes en zet hem steeds iets harder. Al die 4000 zenuwcellen zullen uit hun dak gaan. De penis stimulator geeft een fijn gevoel en is ideaal voor een spannend avondje met je partner maar ook tijdens een solo avontuur. Werkt op 2xAA batterijen, niet meegeleverd, wel extra bij te bestellen.

bestellen
>> meer info <<

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.