Kokos masturbators voelen levensecht aan

Kokos masturbators voelen levensecht aanHet Zuid-Koreaanse merk KOKOS is een van de topmerken op het gebied van masturbators. Wat de masturbators uniek maakt is dat deze bijzonder realistisch en gedetailleerd zijn vormgegeven. Maar bovendien voelen de kunstvagina’s aan als een echte vrouwenhuid doordat ze gemaakt zijn van Soft Realskin Sillicon. Dit type TPR materiaal is niet alleen heel zacht en flexibel, het neemt bovendien snel jouw eigen lichaamswarmte aan. De best verkochte KOKOS producten zijn de heupen uit de Real Hips series en sexpoppen uit de Love Doll Series. Maar Kokos maakt ook handzame strokers en borsten masturbators.

In het onderstaand overzicht zie je de 6 best verkochte KOKOS masturbators. Na dit overzicht kun je een video bekijken waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe de Kokos producten worden gemaakt en hoe de masturbators werken/voelen. Daarna bespreek ik elk product kort en kun je het in de winkel bekijken. De productinformatie heb ik gedeeltelijk overgenomen van Masturbator.nl. Bij de poppen en heupen moet je je realiseren dat die er op de foto vaak groter uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Het gaat bij Kokos dus niet om realistisch groot maar om realistisch aanvoelend. Kortom, kijk op de productpagina altijd even goed naar de exacte afmetingen.

Best verkochte KOKOS masturbators

›› Bekijk alle KOKOS producten

Spring naar:

1. Gote heupen (Big hips)
2. Poppen (Real dolls)
3. Compacte strokers
4. Borsten masturbators

Video : Hoe werken de KOKOS masturbators?

Grote heupen/Big Hips

Grote heupenDe heupen bestaan uit grote zachte ronde billen, een echt uitziend kutje (met schaamlippen en van binnen soms voorzien van een en G-spot) en een realistisch aanvoelende anus. De vagina en anus hebben ieder van binnen een eigen structuur met spannende ribbels en nopjes op verschillende plekken. De beide lusttunnels zijn dubbel gelaagd, dat wil zeggen; de binnenste laag is van een ander materiaal soort gemaakt dan de buitenste laag. Hierdoor voelt het penetreren van de heupen alsof je een echte vrouw aan het neuken bent. De best verkochte heupen zijn: Hera Big Hip Masturbator (doggy style positie) en Samanda Real Big Hip. De stompjes van Samanda’s benen zullen jou wat omsluiten als je diep in haar stoot. Je kunt Samanda in diverse standjes neuken: op de gewone manier, maar ook doggy-style en on-top.

Vibrerende heupen

Naast de gewone heupen bestaan ook vibrerende uitvoeringen. Deze masturbators kunnen van binnen draaiende, knedende bewegingen maken waardoor de penis gemasseerd wordt. Deze massagetechniek bootst de samentrekkingen van een echte vagina na, waardoor je het levensechte gevoel krijgt een vrouw te neuken. De massagetechniek bestaat uit kralen die kunnen trillen en/of bewegen. De kralen maken draaiende, knedende bewegingen – linksom of rechtsom. Daarbij kunnen ze trillen maar die trilfunctie kun je ook uitzetten. De functies bedien je eenvoudig met de afstandsbediening met kabel. De vibraties zijn traploos regelbaar. De best verkochte vibrerende masturbator is: Olivia Roterende/Vibrerende Masturbator.

Bestel in de winkel

›› Bekijk alle KOKOS producten

›› Spring naar de onderwerpen

Grote heupen

Poppen/Real Dolls

Love DollsDe poppen uit de Kokos Real Doll series zien er allemaal verbluffend echt uit. De meisjes hebben niet alleen bijzonder sexy vrouwelijke vormen, ze zien er verder ook tot in detail uit als echte jonge vrouwen met lang golvend haar, blauwe ogen met sexy wimpers en rood gestifte zachte volle lippen. De poppen zijn gemaakt van zacht en buigzaam TPR materiaal en zijn voorzien van 3 penetratie ingangen: een vagina, anus en mond. De tunnels voelen strak aan maar zijn opmerkelijk rekbaar en buigzaam en zij hebben ieder een eigen structuur die bestaat uit zachte ribbels en/of nopjes. Elke structuur voelt tijdens het neuken anders aan de penis. De borsten zijn zacht, rond en flexibel. De poppen zien er op de foto’s groter uit dan ze in werkelijkheid zijn, vergis je daar dus niet in. Maar dat gezegd hebbende, je weet niet wat je voelt wanneer je de pop penetreert. Echt heel bijzonder. De best verkochte Real Dolls zijn: Valentina Masturbator en Hera 1. De beide masturbators staan in doggy style positie. Het is trouwens geen enkel probleem om in de poppen klaar te komen. Elke penetratie ingang heeft namelijk óók een uitgang: de ‘sperma-uitgang’. Schoonmaken doe je door water door de gang te laten lopen. Dat gaat het makkelijkste onder de douche (neem de pop op schoot of leg haar op de vloer).

Bestel in de winkel

›› Bekijk alle KOKOS producten

›› Spring naar de onderwerpen

Love Dolls

Compacte strokers

Compacte strokersBen je op zoek naar een kleine, compacte stroker die je mee kunt nemen en die fijn in de hand ligt, dan zijn de masturbators uit de Kokos 100 series de beste keuze. Je hebt ze middelgroot en nog kleiner. Middelgroot is de Elegance 4. Deze is 16 cm. lang en heeft een maximale diameter van 10 cm. De Elegance 4. ziet er aan de buitenkant uit als een echt kutje met schaamlipjes. Maar ook van binnen is de vagina zeer realistisch. De Elegance 4. is gemaakt van fluweelzacht en rekbaar TPR materiaal dat aanvoelt als een echte huid. De ervaring wordt nóg realistischer wanneer je glijmiddel (op waterbasis) gebruikt. Dit geldt trouwens voor alle Kokos producten.

Wat zijn de verschillen?

De Elegance 1. heeft een realistische vagina opening met kleine, gesloten schaamlippen en een zeer realistische top. De buitenstructuur is gerimpeld voor meer grip. De Elegance 2. heeft net als de 4. een realistische vagina opening met grote, openstaande schaamlippen maar zonder grote clitoris. De sleeve heeft van binnen een licht golvende structuur. Voor meer grip is de buitenstructuur ruitvormig gemaakt. De Elegance 3. heeft een realistische vagina opening met openstaande schaamlippen en een structuur op de top die erg veel lijkt op de gewone huid. Hou je van extra veel stimulatie tijdens het neuken, waardoor je heftiger zal klaarkomen, dan moet je de nummer 3. hebben. Deze sleeve heeft namelijk een sterk golvende structuur die geheel voorzien is van ribbels en nopjes.

Nieuw: Elegance 5, 6 en 7. Bekijk hieronder.

Bestel in de winkel

›› Bekijk alle KOKOS producten

›› Spring naar de onderwerpen

Naast de Elegance bestaan ook nóg compactere strokers. Dit zijn tevens de goedkoopste modellen. Een voorbeeld is de Haru masturbator. De Haru heeft grote, gladde schaamlippen, een licht genopte opening en een geribbelde, genopte binnenkant mét G-spot. Hierdoor wordt de penis op verschillende manieren gestimuleerd. Een andere kleine stroker is de Yuki. De Yuki masturbator is heerlijk zacht, heeft een realistische vagina opening met een grote clitoris en een geribbelde binnenstructuur met noppen en ronde vormen. Yuki is klein en ligt daardoor fijn in de hand. De zachte sleeve laat jou tijdens het masturberen zelf bepalen hoeveel druk je wilt. Sluit je hand voor meer sensatie of laat Yuki zachtjes over de penis glijden.

Bestel in de winkel

Borsten masturbators

Borsten masturbatorsBen je een borstenman en wil je genieten van tieten? Dan is de volgende vraag: blief je erwtjes op een plankje of lust je sappige meloenen? Of heb je nóg liever borsten met een lekker zacht spleetje ertussen! De borsten masturbators van KOKOS zijn gemaakt van zacht en flexibel TPR materiaal dat bijzonder realistisch aanvoelt. De borsten zijn rond en stevig en voelen aan als echte vrouwenborsten. Je kunt met de borsten spelen zoals jij wilt. Je kunt ze zacht strelen, stevig kneden en tegen elkaar duwen. Dat laatste maakt het penetratie kanaal nauwer waardoor de penis extra gestimuleerd wordt. Neuken tussen de borsten voelt aan alsof je het echt op zijn Russisch doet. Let op: de borsten zijn niet op ware grootte. In vergelijking met een echte vrouw zijn ze wat kleiner. Op dit moment zijn twee tieten masturbators verkrijgbaar: de Juliana 2 In 1 Masturbator en de Bouncing Titties Masturbator. Die laatste bestaat in 2 varianten: volle D-cup en een heel grote F-cup. De standaard Bouncing Titties Masturbator heeft de volgende afmetingen: 26 x 26 x 12 cm. Het gewicht is: 2,9 kg. De borsten zijn ieder 9 cm. breed en 8 cm. hoog (gemeten vanaf het lichaam tot de tepel). De Bouncing Titties heeft een platte achterkant waardoor de toy goed blijft liggen op bed of op tafel.

De e Juliana 2 In 1 Borsten Masturbator bestaat uit twee tieten met daartussen een realistische kunstvagina. Deze toy heeft de volgende afmetingen: 20 x 16 x 11 cm. Juliana is flink opgewonden want haar mooie roze tepels zijn lekker stijf. De vagina heeft aan de buitenkant zachte schaamlipjes en van binnen voelt de penetratie tunnel natuurgetrouw aan. Voor dit levensechte gevoel zorgen de grote noppen, vagina membranen en plooien. Juliana is een jonge vrouw die is gezegend met een extra grote G-spot! Of ze ook kan SPUITEN? Man. Man. Man. Juliana spuit de pannen van het dak!

Bestel in de winkel

›› Bekijk alle KOKOS producten

›› Spring naar de onderwerpen

Borsten masturbators

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.