Heel Holland Bakt Chocolade Piemels

Het tv-progamma Heel Holland Bakt is begonnen. Het belooft weer een spannend seizoen te worden. Lees snel verder…

Chocolade lullen in de winkel

Clone-A-Willy Kit - Melk Chocolade dildoMartine Bijl: “Goedemorgen bakkers, fijn dat jullie er zijn. Vandaag gaan jullie chocolade piemels maken.” De deelnemers kijken elkaar aan en schieten in de lach.
“Dat is een verrassing, hè?”, zegt de presentatrice opgewekt. Ze begint te vertellen wat precies de bedoeling is: “Deze opdracht geldt alleen voor de dames, de heren hebben het vandaag makkelijk, die hoeven alleen maar hun broek te laten zakken. Want nu komt het, lieve bakkers: het is de bedoeling dat de chocolade penis een exacte kopie wordt van de piemels van elk van de heren daar.” Martine wijst naar de mannen.
Een van de bakkers is Jörgen, die begint hard te lachen.

Martine: “Ik zou de heren willen vragen alvast deze kant op te komen.” De bakkers Jörgen, Flip en Arend-Jan-Frederik-Willem komen naar voren gelopen en gaan in een rij naast elkaar staan. Martine kijk ze een voor een verwachtingsvol aan. De mannen beginnen ongemakkelijk te lachen. “Benieuwd wat de dames ervan zullen bakken?”, vraagt ze. Als de bakkers knikken, zegt ze: “Laat jullie broeken dan maar zakken! En vergeet vooral de onderbroek niet uit te trekken.”

Als de bakkers in hun blote kadetten staan, komt Martine vlug even naast Jörgen staan. Ze kijkt hem strak aan en vraagt op plagende toon:
“En hoe voelt dat nou?”
Jörgen antwoordt: “Alsof ik voor lul sta.”
Martine: “Ja. Dat zou ik ook hebben, denk ik ja.”
Jörgen: “En dan vraag ik mij toch af…”
Martine kijkt hem vragend aan.
Jörgen: “Waarom bakken we geen likkoekjes?”

Clone-A-Willy Kit – Melk Chocolade dildo

Clone-A-Willy Kit - Melk Chocolade dildoMartine richt zich nu tot de dames. Ze zegt: “Anneke, Marije en Anna, jullie gaan straks de chocolade penis maken met de Chocolate Clone-A-Willy Kit van het merk Empire Labs. Die hebben jullie als het goed is voor jullie op het aanrecht liggen. Met die Chocolate Clone-A-Willy Kit maken jullie het afgietsel in heerlijke zoete melk chocolade. Martine kijkt in de camera en zwaait naar haar wang. “Dat wordt SMULLEN van LULLEN”, zegt ze opgewonden. Ze kijkt er een beetje geil bij.
De bakkers moeten lachen.
Martine vertelt verder: “Voor het maken van deze chocolade dildo wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. De Milk Chocolate Clone-A-Willy kit wordt compleet geleverd met alles wat je nodig hebt om je eigen chocolade kopie van je penis te maken. Het is dus niet gevaarlijk of irriterend voor de penis. De kit is geschikt voor een complete afdruk van de penis (dus met de ballen erbij) en is geschikt voor ieder formaat penis.

Hoe maak je de Clone-a-Willie chocolade dildo?

Vóór jullie ligt de beknopte gebruiksaanwijzing. De volledige gebruiksaanwijzing bevindt zich aan de binnenkant van de verpakking, maar ik wil met jullie nu alleen kort de 4 stappen doornemen. Die zijn:

Stap 1: Meng het poeder met water.
Stap 2: Doe de penis in de koker en wacht totdat de mal hard wordt.
Stap 3: Giet de gesmolten chocolade in de mal.
Stap 4: Wacht 24 uur en verwijder de chocolade penis uit de mal.”


De deelneemsters Anneke, Marije en Anna kiezen elk een bakker uit en gaan vervolgens vlijtig aan de slag. Als ze even later de gesmolten chocolade in de mal hebben gegoten, neemt Martine Bijl weer het woord. Ze zegt: “Lieve bakkers, de lullen hebben 24 uur nodig om hard te worden. Daar worden vrouwen niet vrolijk van, maar het is niet anders. Dus ik zou zeggen: Tot morgen!”

De volgende dag…

Hoe hebben de bakkers het ervan af gebracht?

Martine: “Anneke, jij hebt gisteren een chocolade kopie gemaakt van de piemel van Arend-Jan-Frederik-Willem. Mogen we zien of die gelukt is?” Anneke knikt en haalt breed grijnzend haar chocolade dildo tevoorschijn. Martine zet grote ogen op en roept verrast: “En of die GELUKT is! Wat een LANGE zeg!” Arend-Jan-Frederik-Willem moet lachen. Martine wijst naar de lul en zegt: “En wat een SIERLIJKE KRUL.” Arend-Jan-Frederik-Willem kijkt vol trots even in de camera.

Martine: “Maar dat kan natuurlijk ook niet missen, hè. Met zo’n hele lange voornaam. En ook nog eens zo’n héél DEFTIGE!”

“Dan nu Marije”, zegt Martine. “Marije, wie had jij gekozen? Volgens mij was dat Jörgen, niet?”
Marije knikt en laat haar chocolade dildo zien.
Martine slaat haar handen voor haar mond. In opperste verbazing roept zij uit: “Maar wat is die GROOOOOOOOOOOOOOT !!!” Marije knikt gretig en schiet in de lach. Ze kijkt even naar Jörgen, die haalt zijn schouders op. Martine kijkt nog eens goed naar de enorme penis van chocolade. Dan kijkt ze Marije aan en zegt: “Een bruine is toch lekkerder, hè?”
Marije knikt en zegt: “Ja, maar door de MELK chocolade steekt hij wel wat BLEEKJES af.”
Martine grapt: “Ja, maar daar zal de jury geen punten voor aftrekken.”

De laatste deelneemster is Anna.

Martine: “Anna, mogen we Flip’s piemel zien?”
Anna: “Die heb ik vannacht opgegeten.”

Chocolade lullen

›› Bekijk alle erotisch snoep

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.