Vibrerende Buttplug met spitse top en oplopende dikte

The Drop Vibrerende Buttplug heeft een handvat met op het uiteinde een punt. Ik heb nooit eerder een buttplug gezien die er zó dodelijk gevaarlijk uitziet. Jij wel? Je kunt er de inbreker mee wegjagen. Behalve als de dief van buttplugs houdt. Dan pakt hij hem van je af en steekt hem in zijn kontzak. En rent weg. “Bedankt! Doei!”

The Drop is een vibrerende buttplug met een spitse top en oplopende dikte. Het handvat is voor extra grip voorzien van textuur. Aan de voet van dit handvat zit de aan-/uit knop. Houd deze een paar seconden ingedrukt om de buttplug aan of uit te zetten. Bij elke druk daarna wissel je eenvoudig tussen één van de 10 vibratiestanden (3 snelheden / 7 patronen). The Drop kun je opladen met een bijgeleverde USB-kabel. De buttplug is waterdicht zodat je ermee onder de douche of in bad kunt. Naderhand is hij gemakkelijk te reinigen met toycleaner en lauwwarm water. Gebruik alleen glijmiddel op waterbasis.

Afmetingen
Lengte: 18.00 cm
Invoerdiepte: 11.00 cm.
Maximalediameter: 3.90 cm.

Bestellen

Product: The Drop Vibrerende Buttplug
Waar te koop: dildootjes.nl
Prijs: € 94,95 (op het moment van schrijven)

The Handler Vibrerende Buttplug
The Plug Vibrerende Buttplug
The Drop Vibrerende Buttplug

Bekijk ook andere modellen van het merk Ass Thumpers

 

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.