Siliconen Buttplugs Met Diamant

Deze buttplug-set bestaat uit 3 zwarte siliconen buttplugs die in de platte onderkant voorzien zijn van een ‘diamant’. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en roze. Deze set is perfect voor iedereen die anale stimulatie wil ontdekken. De buttplugs hebben verschillende afmetingen, zodat je klein kunt beginnen en daarna in jouw eigen tempo steeds een stapje verder kunt gaan. De plugs zijn gemaakt van heerlijk zacht, lichaamsveilig siliconen voor een comfortabel gebruik. De platte onderkant zorgt ervoor dat de plugs niet per ongeluk naar binnen schieten. De siersteen geeft de plugs een luxe uitstraling. In mijn verhaaltje vertel ik wat je met de buttplugs kunt doen. Scroll/veeg omlaag.

›› De buttplug set is te koop bij dildootjes.nl (€ 32,95)

›› Bekijk alle buttplug-sets

Bij de juwelier

Verkoper: “Goedemiddag meneer, mevrouw. Kan ik u ergens mee van dienst zijn. Zoekt u iets speciaals?”
Meneer: “Jazeker! Mijn vrouw en ik zijn volgende week 25 jaar getrouwd en…”
Mevrouw: “Ik wil al 25 jaar lang een gouden ring met een hele grote diamant. Zo’n joekel die iedereen van een kilometer afstand kan zien.”
Meneer: “Hij mag niet teveel kosten.”
Verkoper: “Dat begrijp ik, meneer. Na 25 jaar huwelijk. Ik maak een grapje. Maar u begrijpt: een gouden ring met een joekel van een diamant die niet teveel mag kosten, die verkopen wij niet. Mag het ook iets anders zijn? Iets leuks kleins?”
Mevrouw: “Als er maar een joekel van een diamant in zit.”
Verkoper: “Ik begrijp het. Als u daar aan tafel wil plaatsnemen, mevrouw, meneer, dan pak ik er even iets bij wat ik vandaag nieuw heb binnen gekregen. Ik laat het u graag zien. Ik kom zo bij u terug.” De verkoper sjokt weg (de man is op leeftijd) en verdwijnt achter een deur. De klanten nemen plaats aan tafel. Na lang wachten komt de verkoper weer aangesjokt en gaat tegenover de klanten aan tafel zitten.
Mevrouw: “Wat zijn dat?”

›› Bekijk alle buttplug-sets

Siliconen Buttplugs Met Diamant

Verkoper: “Dat zijn buttplugs, mevrouw.”
Mevrouw: “Buttplugs?”
Meneer grinnikt.
Verkoper: “Met diamanten, mevrouw. Het is de 3-delige buttplug set van het merk EasyToys.” De verkoper haalt de drie buttplugs uit de verpakking en legt die langzaam een voor een naast elkaar op tafel, als ware het kostbare juwelen. Dan zegt hij: “Deze set is perfect voor iedereen die anale stimulatie wil ontdekken. De buttplugs hebben verschillende afmetingen, zodat u klein kunt beginnen en daarna in uw eigen tempo steeds een stapje verder kunt gaan. De plugs zijn gemaakt van heerlijk zacht, lichaamsveilig siliconen voor een comfortabel gebruik. De platte onderkant zorgt ervoor dat de plugs niet per ongeluk naar binnen schieten. De onderkant is zoals u kunt zien voorzien van een schitterende steen. Deze geeft de buttplugs een luxe uitstraling.”
Meneer grapt: “Poepchique hoor!” Hij kijkt grinnikend naar zijn vrouw.
Mevrouw moet ook even lachen en pakt de grootste buttplug van de tafel en houdt die tussen haar duim en wijsvinger geklemd, met de platte onderkant naar boven gericht. Als ze de plug met een draaiende beweging heen en weer beweegt, begint de steen te fonkelen. Met een grote glimlach op haar gezicht zegt ze: “Het is een joekel van een diamant.”
Meneer en de verkoper knikken instemmend.
Verkoper: “Wilt u hem misschien even passen, mevrouw?”
Mevrouw kijkt hem bedenkelijk aan. Als ze daarna haar man aankijkt, zegt deze: “Waarom niet? Er is verder toch niemand in de winkel.”
De verkoper zegt: “Ik laat u wel even alleen.” Maar als hij wat moeizaam uit zijn krakende stoel wil opstaan zegt meneer, gebarend met zijn hand: “Blijft u toch lekker zitten. Mijn vrouw vindt het heerlijk om bekeken te worden. Toch? Lieve?”

Even passen

Mevrouw staat op uit haar stoel en drukt de buttplug in de handen van haar man. Als ze zich vlug van onder begint uit te kleden, zegt ze tegen hem: “Stop jij hem er zo maar in.” De verkoper weet niet goed waar hij kijken moet. Dus kijkt hij maar gewoon naar de billen van mevrouw. En die zijn niet te missen, want mevrouw is krom gaan staan. Ze staat diep voorover gebogen en wacht tot haar man de buttplug erin schroeft. Als dat gebeurt is, zegt meneer: “Hij zit erin!”
Mevrouw: “Kun je de diamant goed zien?”
Meneer: “Van een kilometer afstand!”
Mevrouw: “Staat hij mooi?”
Meneer: “Hij staat prachtig!” Hij kijkt de verkoper aan: “Vindt u ook niet?”
De verkoper zucht van verrukking en zegt uit de grond van zijn hart: “Had míjn vrouw maar één zo’n bil.”

›› De buttplug set is te koop bij dildootjes.nl (€ 32,95)

›› Bekijk alle buttplug-sets

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.