Natuurlijke XL-dildo met zuignap “Lekkere Lars”

Big Dong Nature "Lekkere Lars"Dildootjes.nl verkoopt honderden dildo’s in alle soorten en maten met productnamen als European Lover Small, African Lover (large) en The Tower of Pleasure Mega Dildo (wolkenkrabber!). Toen ik laatst weer eens uitgebreid door het assortiment snuffelde, ontdekte ik dat de dildo’s die sprekend lijken op een echte lul vaak een VOORnaam hebben.

Ik kwam al mijn klasgenoten van vroeger tegen: Peter, Bob, Steve, Tom, Jim en Wimpie. Maar tot mijn grote verbazing zag ik ook Lars STAAN! Lars was een heerlijk joch. Alle meiden waren verliefd op hem. Ik ook! Wij noemden hem gniffelend “Lekkere Lars”, omdat wij het donkerbruine vermoeden hadden dat Lars een lekkere lange had! Ons verdriet was groot toen Lars met Lucas ging.

“Lekkere Lars” van You2Toys is een XL dildo van 23 centimeter lang en met een omtrek van 4,50 cm. Lars ziet er levensecht uit met alles erop en eraan: een grote, gladde eikel, aderen rond de schacht voor extra lekkere stimulatie en een balzak. De dildo ziet er niet alleen natuurlijk uit, hij is buigzaam en voelt ook aan als een echte penis. Met Lars kun je heerlijk handsfree spelen want met zijn sterke zuignap zet je hem stevig vast op een vlakke ondergrond. Ook tijdens de wildste sessies blijft Lars altijd plakken.

Ik hoop dat klasgenoot Lars ook een leuke vriend heeft gevonden. Die óók altijd blijft plakken.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Realistische dildo’s

Lazy Buttcock
Crystal Jellies Classic Dildo - Lichtblauw
Crystal Jellies Classic Dildo - Roze
Dildo Crystal Clear Small Dong
Inspire Vaginisme Dildo Set - 5 Stuks
›› Bekijk alle realistische dildo’s
›› Bekijk alle KingCock dildo’s
›› Bekijk alle XXL dildo’s
›› Bekijk alle dildo’s

Lees ook mijn artikeltje op Shoppie.nl ›› De Lekkerste Realistische Dildo’s – Zacht, buigzaam met zuignap

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.