Masturbatie handschoen voor vaginaal en anaal vingeren

Masturbatie handschoen voor vaginaal en anaal vingerenZwaai maar dag met je handje naar al jouw dildo’s en buttplugs, want die heb je met deze masturbatie handschoen niet meer nodig. De Pleasure Poker Textured Glove van het merk Master Series bestaat uit 5 vingers die elk een eigen structuur hebben die zorgt voor een optimale vaginale of anale stimulatie.

Vingeren voor gevorderden

De pink is helemaal glad en taps toelopend, de ringvinger heeft dikke ribbels, de middelvinger lijkt op een penis, op de wijsvinger zitten nopjes en de duim is voorzien van kleine ribbeltjes met bovenop de vingertop een bolle kop.

Waneer je jezelf of jouw partner gaat vingeren, dan kun je dus friemelen, frunniken, frotten en frutten of gewoon maar wat aankutten. Alles wat je doet voelt goed! Met deze masturbatie handschoen kun je trouwens méér dan vingeren alleen.

Tekst loopt door…

Naar de winkel

Product: Masturbatie handschoen vaginaal/anaal
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 37,95

Demonstratie video Pleasure Poker Textured Glove

Masturbatie, handjob of spanking

De palm van de hand heeft een zig-zag structuur van kleine maar duidelijk voelbare ribbeltjes. Die zorgen voor een extra opwindend gevoel als je aan het masturberen bent of wanneer je van jouw partner een handjob krijgt. De handschoen is ook ideaal voor erotische massages en spanking spelletjes. *klets*klets*

Masturbatie, handjob of spankingDe Pleasure Poker Textured Glove ziet er aan beide kanten hetzelfde uit en hij past aan zowel de linker als de rechter hand. De handschoen is gemaakt van zacht en rekbaar TPR-materiaal en past om iedere hand. De Pleasure Poker is waterdicht waardoor je hem grondig kunt schoonmaken.

Ik heb verders niks meer te melden. Behalve dan FUCK YOU! en UP YOURS! En heb je niet genoeg aan de 5 vingers, dan ram je gewoon die hele vuist erin. HOPPA!

Glijmiddel bij? Bestel hier.

Bestellen

Product: Masturbatie handschoen vaginaal/anaal
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 37,95

Eigenschapen:
– Multifunctionele handschoen
– Geschikt voor anale en vaginale stimulatie
– Geschikt voor masturbatie en spanking
– Zowel voor links- als rechtshandigen
– Verschillende texturen

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.