Red Rose kleine buttplug voor beginners

Red Rose ButtplugRoos en Rob zijn al lang héél gelukkig getrouwd. Hoe zij dat doen? Gewoon: #doeslief. Maar ook: #doesgek! Want humor is dé voorwaarde om het heel lang heel leuk te hebben samen. Nog steeds kan Roos erg lachen om Rob’s flauwe grapjes. En nog altijd smelt ze als zij een cadeautje van hem krijgt. De cadeaus zijn namelijk nooit voorspelbaar. Zo kreeg Roos met Valentijnsdag een buttplug. Maar geen gewone buttplug!

Red Rose Buttplug

Het is de Red Rose buttplug van het merk Booty Sparks. Prijs: € 14,95 Bekijk in de winkel. Deze metalen buttplug heeft een klein formaat en is daardoor heel makkelijk in te brengen. Ideaal voor beginners. Het zilverkleurige speeltje heeft een mooie glanzende rode roos aan de onderkant. De plug is licht in gewicht en zal als je hem draagt niet uitvallen of wegglijden. Voor extra sensatie kun je de metalen buttplug verwarmen of verkoelen met water. De gladde aluminium buttplug is eenvoudig schoon te maken met toycleaner en lauwwarm water. Lengte: 8 cm. Invoerdiepte: 6 cm. Maximale diameter: 2.70 cm.

Roos krijgt de buttplug cadeau

Het was laat in de avond. Ze zaten samen op de bank toen Rob haar het cadeautje gaf. Hij zei: “Sluit je ogen en houd je hand op.” Roos deed wat hij vroeg. Toen ze iets hards en kouds in haar handpalm voelde liggen, opende ze haar ogen.
“Een buttplug?”, riep ze verbaasd.
“Hoe vind je hem?”
Roos krijgt de buttplug cadeauRoos moest even lachen. “Hij is prachtig!”, zei ze. “Die andere buttplug heb ik nooit meer teruggevonden.”
“Doe hem eens in.”
“Nu?”
Rob knikte.
Roos trok zittend haar broek en slipje uit. Toen even later de buttplug erin zat, keek ze tevreden naar Rob en zei: “Ik zit voortaan op rozen!”
Rob moest lachen. Toen zei hij: “Ga eens staan.”
Roos veerde op uit de bank.
“En ga nu eens krom staan, zodat ik hem kan zien.”
Roos bukte diep voorover. Daarna trok ze haar billen van elkaar en vroeg bloedserieus: “Hoe staat hij mij?”
Rob moest lachen. Hij wilde antwoorden: Een schot in de roos! Maar hij zei: “Roos, ik heb jou nog nooit zó móói in bloei zien staan!”

›› Bekijk de buttplug in de winkel (prijs: € 14,95)

›› Bekijk alle kleine buttplugs voor beginners
›› Bekijk alle metalen buttplugs
›› Bekijk alle buttplugs met siersteen

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.