Holle voorbind penis voor mannen (ook vibrerend)

Holle voorbind penis voor mannen (ook vibrerend)Een strap-on, of in goed Nederlands voorbinddildo, wordt meestal gebruikt door een vrouw die met dit hulpmiddel haar partner vaginaal of anaal kan penetreren. Maar er bestaan ook strapons die speciaal gemaakt worden voor mannen. Deze voorbind penissen zijn hol van binnen en schuiven gemakkelijk over de penis en blijven door hun perfecte pasvorm en verstelbare bandjes goed op hun plaats zitten.

›› Bekijk alle strap-on vibrators in de winkel
›› Bekijk alle gewone strap-on dildo’s

Deze holle strapons worden vaak gebruikt door heren met tijdelijke of langdurige erectieproblemen of als zij een (te) kleine penis hebben. Maar ook mannen met een gemiddeld formaat erectie gebruiken graag een holle voorbind penis om zo hun partner op een verrassende manier extra lekker te kunnen stimuleren. Vooral holle voorbind penissen met een grote omvang / dikte en de mogelijkheid tot vibreren zijn populair.

Direct hieronder zie je de populairste maar ook beste holle strapons. Verderop vind je alle artikelen, ook de massieve voorbinddildo’s voor dames. Na dit overzicht gaat de tekst verder.

Nieuw: Holle voorbind dildo die kan spuiten. Knijp gewoon in de ballen en spuit de pannen van het dak!
Nieuw: Holle Vibrerende Strap-On 15 cm – Medium (vibraties regel je op de balzak)

Holle Squirting Strap-On 19 cm - Light
Grote vibrerende erectie-assistent
Vibrating Hollow Strap-On
›› Bekijk alle strap-on vibrators in de winkel
›› Bekijk alle gewone strap-on dildo’s

Soorten holle voorbind penissen (ook vibrerend)

Op deze pagina vind je een selectie van voorbind dildo’s die je kunt kopen in de shop van Dildootjes.nl. Je vindt hier niet alleen de holle variant die de penis verlengt en dikker maakt (en soms kan vibreren), maar ook de gewone massieve strap-on met en zonder trilfunctie voor dames.

Ik bespreek verderop twee populaire strapons: De grote vibrerende erectie-assistent van Size Matters en Holle Strap-On Dubbele Dildo van You2Toys die geschikt is voor een gelijktijdig vaginale en anale penetratie. Klik op de links om te jumpen.

Onder staan alle holle strapons die je in de winkel kunt bestellen. Lees ook over holle strapon vibrators.

Lees ook: Wat is de beste holle strap-on?
Lees ook: Erectiesteun vibrerende strap-on – Hulpmiddel bij erectieproblemen

Holle Voorbinddildo’s voor mannen

Infiltrator Holle Voorbinddildo
Infiltrator II Holle Voorbinddildo
Holle Vibrerende Strap-On 28 cm - Light
Holle Squirting Strap-On 22 cm - Dark
Holle Vibrerende Strap-On 15 cm - Medium
Holle Squirting Strap-On 19 cm - Light
Grote vibrerende erectie-assistent
7" Holle Strap-On Met Ballen
Vibrating Hollow Strap-On
Strap-on Vibrerende Holle Penisverlenger
Holle strap on - Zwart
8" Holle Strap-On
Holle Voorbind Dildo
10" Holle Strap-On
Realistische Holle Strap-On Vibrator - Huidkleur
Huidkleurige Strap-on Dildo
Holle Voorbind Penis
›› Bekijk alle strap-on vibrators in de winkel
›› Bekijk alle gewone strap-on dildo’s

Grote vibrerende erectie-assistent

Grote vibrerende erectie-assistentDe best verkochte vibrerende holle voorbindpenis is de zogenaamde Grote vibrerende erectie-assistent van het merk Size Matters, bekend van zijn goede kwaliteit penis sleeves.

Met deze erectie-assistent om zal jouw lief niet weten wat haar (of hem) overkomt, want deze pik is niet alleen lekker groot en dik (4,2 cm diameter op het breedste punt) hij kan ook heerlijk vibreren! Dat is niet alleen voor de partner erg lekker, ook de drager zal van de stimulerende trillingen genieten.

En alsof dat al niet genoeg is: het omhulsel is gemaakt van stevig latex materiaal zodat je lekker diep kunt penetreren en de harde schacht is voorzien van ribbels voor extra lekkere stimulatie. De penis is 17 cm. lang. De invoerdiepte is 15,5 cm., wat voor de partner een prettige lengte is.

Advies: De erectie-assistent heeft een vrij groot formaat en is gemaakt van stevig latex materiaal, zoals ook in de producttekst vermeld staat. Deze hardheid is noodzakelijk omdat het product bedoeld is voor mannen die niet of moeilijk een erectie kunnen krijgen. Wij raden aan gebruik te maken van glijdmiddel op waterbasis, op die manier gaat penetreren het beste.

De grote vibrerende erectie-assistent heeft een universele maat en is goed te gebruiken met volledige erectie, maar als halverwege het liefdesspel de penis slap(per) wordt kun je gewoon zonder problemen doorgaan. Ook zonder stijve penis is deze voorbindpenis een uitkomst. De vibraties zijn multispeed, zo kun je dus zelf variëren en beginnen in een zachte strelende stand en langzaam aan toewerken naar een diepgevoelde en bevredigende harde trilling. De handige, verstelbare bandjes passen om elke taille.

Eigenschappen v/d Grote vibrerende erectie-assistent op een rij:
– Universele maat
– Werkt op batterijen
– Verstelbare bandjes
– Harde en geribbelde schacht
– Materiaal: latex
– Kleur: naturel met zwarte bandjes
– Afmetingen: 16,5 cm lengte en 4,2 cm diameter op het breedste punt
– Power: 2 AA-batterijen vereist (niet inbegrepen)
– Bediening: Afstandsbediening met kabel
– Van binnen hol
– Vibratie: Multispeed
– Waterproof

Advies: gebruik voldoende glijmiddel.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

›› Bekijk alle strap-on vibrators in de winkel
›› Bekijk alle gewone strap-on dildo’s

Holle Strap-On Dubbele Dildo

Holle dubbele voorbind dildoDoet de grootte van zijn penis ertoe? Welnee. Geen zak! Het zou wel leuk zijn als meneer er TWEE heeft: een extra exemplaar eronder, klein en slank, voor in het kleinste gaatje. Een dubbele penetratie vinden veel vrouwen erg prettig. Op mijn blog Shoppie.nl haal ik een Amerikaans onderzoek aan waaruit naar voren komt dat maar liefst 94% van de ondervraagde vrouwen aangaf een krachtiger orgasme te krijgen wanneer zij stimulatie van de clitoris en vagina combineerden met anale seks.

Met de Holle Strap-On Dubbele Dildo van You2Toys is het nu mogelijk jouw partner dubbel te neuken. De strap-on bestaat uit een grote holle huidskleurige voorbind dildo met daaronder een solide anaal dildo. Beide pikken zijn realistisch vormgegeven met een mooie, ronde eikel en flinke aderen rond de schacht. De strap-on is zo vormgegeven dat de man zijn penis gemakkelijk in de grote dildo kan steken en gemakkelijk over de penis kan schuiven. De been- en heupbandjes van de strap on zijn gemaakt van rubber, deze zijn zeer flexibel en voorzien van drukknopen.

Een goede vriend van ons kocht dit product (op mijn advies). Toen ik hem eens vroeg naar zijn ervaring met deze dubbele voorbind dildo, antwoordde hij: “Ik ben er blij mee!” Daar voegde hij grappend aantoe: “Als een aap met 7 lullen !!” 🙂

Eigenschappen onder elkaar:

Beenbandjes: verstelbaar van 32 – 46 centimeter
Heupbandjes: verstelbaar van 57 – 92 centimeter

Holle dildo:
Totale lengte: 15 centimeter
Diameter: 4 centimeter

Anaal dildo:
Totale lengte: 13 centimeter
Diameter: 2 – 2,6 centimeter

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

›› Bekijk alle strap-on vibrators in de winkel
›› Bekijk alle gewone strap-on dildo’s

Volgende pagina ››

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.