Grote Dildo’s en Buttplugs in kogel en bom vorm

Grote Dildo's en Buttplugs in kogel en bom vormTijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 heeft Donald Trump wel 80 keer telefonisch contact gehad met de Russische president Vladimir Poetin (bron: CNN Politics). En sinds zijn aantreden in januari 2017 heeft de Amerikaanse president nog eens vier keer met zijn grote Russische vriend aan de telefoon gehangen. En maar beppen! Maar waarover?

Een paar van die gesprekken zijn door de NSA afgeluisterd en staan op tape. Op een van die geluidsbanden heeft CNN de hand weten te leggen. Het betreft een gesprek dat de twee mannen voerden via de beruchte ‘rode telefoon’, de hotline tussen Washington en Moskou die nog stamt uit de Koude Oorlog. Het is een gesprek om rode oortjes van te krijgen!

American Bombshell van Doc Johnson

Want wat blijkt? Donald Trump en Vladimir Poetin zijn liefhebbers van de American Bombshell collectie van het merk Doc Johnson. Deze collectie bestaat uit een groot aantal heel grote dildo’s en buttplugs die de vorm hebben van wapens, zoals: raketten, kogels, granaten, torpedo’s, en kernkoppen. De toys zijn gemaakt van PVC, materiaal dat glad en buigzaam is. Beschikbaar in de kleuren grijs en rood.

De volgende American Bombshell artikelen komen voor in mijn verhaaltje. In de video kun je zien hoe groot de dildo’s zijn. Na de video volgt het spannende gesprek tussen de twee wereldleiders. Dit zijn geen gewone vrienden maar wat je noemt: billenmaatjes!

Shell Shock Grote ronde dildo zwart
American Bombshell Bunker Buster
American Bombshell Plug Little Boy
›› Bekijk de gehele American Bombshell collectie

Hier volgt het gesprek. Als je op de linkjes klikt, dan ga je naar de winkel.

Little Boy – Rood

Little Boy - RoodTrump: “Hé Vladimir, Donald hier.”
Putin: “Donald Duck?”
Trump moet lachen. Als hij is uitgelachen, vraagt hij: “Heb je mijn buttplug ontvangen?”
Putin: Yeay! The Red Little Boy. He is Great!”
Trump: “And he is BIG!!!”
Putin: “He is BIG!”
Trump: “He is a real pain in the ass !!” Trump moet lachen.
Putin: “De buttplug. I PUT IN”
Trump: “You PUT IN?”
Putin: “Ik zit erop! Voelt amazing!”
Trump: “Weet je waar ik op dit moment lekker bovenop zit?”
Putin: “Een kernkop?”

›› Bekijk in de winkel

American Bombshell B-7 Warhead Gun Metal

American Bombshell B-7 Warhead Gun MetalTrump: “How did you know?! Het is de American Bombshell B-7 Warhead Gun Metal. He is HUGE! Diameter: 7 cm. Voordat ik deze erin stop doe ik altijd eerst een schietgebedje. Hij is 19 cm. lang en gemaakt van glad en buigzaam PVC. De drietraps ribbelstructuur stimuleert de boel heerlijk. Aan de onderkant zit een zuignap zodat ik hem hands-free kan gebruiken. Handig bij het bellen.”

›› Bekijk in de winkel

Na een stilte…

Shell Shock Grote ronde dildo zwart

Shell Shock Grote ronde dildo zwartPutin: “Vroeger speelde ik in mijn vrije tijd met tinnen soldaatjes. Daarmee speelde ik historische veldslagen na. Dat vond ik rete geil. Tegenwoordig prop ik er een buk-raket in. Dan ontplof ik zowat!”
Trump: “Zei je nou: Buk-raket?”

Putin: “Het is de Shell Shock grote ronde dildo. Met zijn ronde uiterlijk en brede schacht zorgt deze dildo voor optimaal genot. Deze dildo heeft een platte, comfortabele basis aan de onderkant waardoor hij geschikt is voor stevige anale stimulatie. Totale lengte: 22 centimeter. Diameter: 8 centimeter. Mijn vrouw gebruikt hem óók. Ná mij.”

›› Bekijk in de winkel

American Bombshell Bunker Buster

Trump: “Toen ik de verkiezingen had gewonnen, heb ik Hilary Clinton een cadeautje gestuurd. Vond ik sportief van me. Weet je wat ik haar gaf? De American Bombshell Bunker Buster. Die scudraket ziet er gevaarlijk uit en dringt zich door alles heen maar is ook GIGANTISCH GROOT. Die krijgt Hilary er alleen in met heel veel geduld. Nu ze van me verloren heeft, heeft ze alle tijd van de wereld.

De American Bombshell Bunker Buster is niet minder dan 25 centimeter lang en heeft een dikte van wel 7,5 centimeter. Het gevaarte heeft een handige zuignap waarmee je hem op een vlakke ondergrond kunt vastzetten. De Bunker Buster is een zogenaamde natuurgetrouwe dildo, zijn structuur voelt echt aan: een grote, dikke eikel, voorhuidplooien en heel dikke aderen rond de schacht. De dildo is buigzaam en spatbestendig, zodat je ermee onder de douche kunt.”

›› Bekijk in de winkel

Fat Man – Rood

Fat Man - RoodPutin: “Stuurde Hilary de dildo niet terug?”
Trump: “Nee, ze hield de dildo. Ik kreeg van haar óók een cadeautje. Een XXL buttplug met de naam Fat Man. Hilary had er een briefje bij gedaan. Daarop stond: “Die kun je in je REET STEKEN. Dikzak !!” Dus dat heb ik toen maar gedaan. En weet je? IT FEELS GREAT! De Fat Man XXL anaal dildo van American Bombshell is voor de liefhebber van groot. De Fat Man is volledig gemaakt van stevig glad materiaal dat met behulp van een goed glijmiddel snel naar binnen glijdt. Fat Man is voorzien van een realistische eikel, een brede schacht en een smal uiteinde waardoor de zwarte buttplug veilig gebruikt kan worden.”

›› Bekijk in de winkel

American Bombshell Ballistic

American Bombshell BallisticPutin: “Stuur jij de hele wereld dildo’s en buttplugs?”
Trump: “Naar vriend en vijand. Angela Merkel, mijn grote vriendin, kreeg van mij een dildo met ballen: de American Bombshell Ballistic. Omdat Angela BALLEN heeft. De American Bombshell Ballistic is levensecht: met een mooie eikel, dikke aders langs de schacht en een stevig scrotum. Wat deze toy uit de serie American Bombshell van Doc Johnson uitzonderlijk maakt, is de maatverhouding, van 28 x 8 centimeter. Wil je je handen vrij hebben, zet ‘m dan met zijn zuignap vast op een gladde ondergrond.”

›› Bekijk in de winkel

Atoombom Gun Metal

Atoombom Gun MetalPutin: “Wie is de vijand?”
Trump: “Little Rocket Man!”
Putin: “Kim Jong Un?”
Trump: “Yeah! Little Rocket Man stuurde ik een ATOOMBOM. Deze is héél groot en héél breed. De Gun Metal Atoombom heeft een schuine kop en gladde schacht aan het eind met een massieve bal, zodat hij tijdens het gebruik goed blijft zitten.”

Putin: “Maar krijgt Little Rocket Man ‘m erin, denk je?”
Trump: “Little Rocket Man is gek op atoombommen. Hij krijgt er van mij een hele grote pot met glijmiddel bij met een hele grote kwast om hem helemaal mee in te smeren. Op die hele grote pot zit een etiket met daarop geschreven: “GLIJMIDDEL”. In dikke letters. In het Koreaans. Het kan niet missen! Maar weet je wat er in werkelijkheid in die hele grote pot met glijmiddel zit?”
Putin: “Nou?”
Trump: “LIJM.”

›› Bekijk in de winkel

Shell Shock Grote ronde dildo zwart
American Bombshell Bunker Buster
American Bombshell Plug Little Boy
›› Bekijk de gehele American Bombshell collectie

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.