Glazen G-Spot / Prostaat Dildo Gildo Easytoys en Prism

Glazen G-Spot / Prostaat Dildo Gildo Easytoys en PrismEls is kunstenares. Haar specialiteit: glassierkunst. Je weet wel: glazen beeldjes, schalen, sierraden, Thaise amuletten. In het leven van Els draait alles om glas. Ook bij haar thuis is alles van glas. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het begint al met haar voordeur. Maar ook de trap is van glas. De stoelen en tafels zijn van glas. En bij haar lopen alle ramen helemaal door tot aan het plafond. Els heeft zelfs een glazen plafond. Heeft zij daar óók last van? Nee. Wèl van haar dakraampje. Dat krijgt ze niet meer dicht.

Je vraagt je misschien af: is het wel prettig wonen in zo’n glazen huis? De mensen op straat kunnen je op de w.c. zien zitten. Je moet er toch niet aan denken? Maar Els voelt zich er als een vis in het water. Een goudvis. Haar enige probleem was: hoe houd ik alles schoon? Een interieurverzorgster kon ze niet betalen, daarom trouwde ze met een glazenwasser! Het is een schat van een man. Els viel op zijn blauwe oog. (Dat andere is van glas.)

Glazen G-Spot / Prostaat Dildo’s

Naast kunstvoorwerpen van glas is Els ook glazen dildo’s gaan maken. Zij kwam op dat idee toen ze…

een glas teveel op had.

›› Bekijk alle glazen dildo’s

Het bleek een schitterend idee, want het betaalt heel goed. De dildo’s zijn sierlijke lullen van glas die Els ambachtelijk met de mond hard blaast. Klinkt dat raar? Helemaal niet, hè? Els verkoopt haar dildo’s aan de erotische webshop Dildootjes.nl, die op haar beurt de dildo’s weer doorverkoopt. Vooral mooi om naar te kijken en heel fijn om te gebruiken zijn de Glazen G-Spot en Prostaat Dildo’s van de merken Gildo / Easytoys en Prisms Erotic Glass.

Tip: Scroll / veeg omlaag voor de video.

Deze bijzondere dildo’s hebben een lichtgebogen schacht die het mogelijk maakt om de G-spot en P-spot te stimuleren. De dildo’s hebben een platte voet en zijn daardoor veilig te gebruiken voor anale penetratie. Sommige exemplaren zijn op de schacht voorzien van ribbels en noppen die tijdens het op en neer bewegen zorgen voor een extra stimulatie. De dildo’s van Prism zijn wat luxer uitgevoerd, die van Easytoys zijn wat goedkoper geprijsd.

De dildo’s zien er schitterend uit, zijn volledig gemaakt van gehard glas en zijn geschikt voor anaal en vaginaal gebruik. De glazen dildo’s zijn te combineren met elk soort glijmiddel en ze zijn eenvoudig schoon te maken met warm water en toycleaner of milde zeep. Ook is elke dildo geschikt voor Temperature Play voor extra sensaties. Leg de dildo hiervoor in warm of koud water en het glas zal de temperatuur van het water snel overnemen.

›› Bekijk alle glazen dildo’s

Bestellen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.