b-Vibe Trio Buttplug Met Afstandsbediening voor koppels

b-Vibe Trio Buttplug Met Afstandsbediening voor koppelsBert en Ernie liggen in bed.
“Hé, Ernie?”
– Ja Bert?
“Zeg eens. Kreun jij zo, Ernie?”
– Wat is er Bert? Ik speel wat met mijn nieuwe b-Vibe Trio Buttplug Met Afstandsbediening. Weet je wel?
“Oh, maar kan je het wat zachter doen, Ernie? Ik kan zo niet slapen.”
– Oh, natuurlijk Bert. Ik wil jou niet uit de slaap houden. Ik zal wat zachter kreunen, Bert.
“Dank je, Ernie.”

Wat later…

“Ernie, ja gaat steeds harder kreunen. En je begint erbij te zingen, ook dat nog!”
– Had ik al verteld, Bert, hoe lekker mijn nieuwe Trio Buttplug van B-Vibe is?
“Nou, vooruit. Vertel dan maar, Ernie. Daarna wil ik slapen.”

Waarom is de Trio Buttplug van B-Vibe zo lekker?

Waarom is de Trio Buttplug van B-Vibe zo lekker?In het kort

De B-Vibe Trio buttplug is middelgroot, zacht, glad en buigzaam en heeft maar liefst 3 motoren: in de punt, de schacht en de onderkant. Deze zorgen voor de meest complete anale stimulatie. Ideaal voor ervaren gebruikers, maar zeker ook voor beginners. De in totaal 17 vibratiestanden en patronen zijn te bedienen met de drukknop op het speeltje zelf, maar ook met de draadloze afstandsbediening. De remote heeft een groot bereik van maar liefst 9 meter, wat deze bijzondere buttplug heel geschikt maakt voor koppels. De B-Vibe is spatwaterdicht en oplaadbaar.

›› Direct naar de winkel

Bert wil ook!

“Oh, maar Ernie, die b-Vibe Trio Buttplug is héél erg lekker! En hij vibreert ook zo heerlijk stil. Daar val ik vast heel fijn van in slaap. Welterusten Ernie.”
– Welterusten Bert. Hou jij mijn vibrerende buttplug maar. Dan speel ik wel met mijn vibrerende badeend.

Bert?

*snurk*

Aanbieding

Gebruik je mijn kortingscode, dan wordt de B-Vibe Trio Buttplug 10% goedkoper. Actiecode is (vetgedrukt): dildootjes. Voer de code in op de bestelpagina en de prijs zal direct omlaag gaan. Verzending is gratis.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Hoe werkt de Trio plug?

Hoe werkt de Trio plug?Ernie begint te vertellen over de B-Vibe Trio Plug…

3 krachtige motoren

De B-Vibe Trio plug is een middelgrote, flexibele buttplug die kan vibreren. De plug heeft niet 1, niet 2, maar 3 krachtige motoren, deze bevinden zich in de punt, de schacht en de onderkant. Hierdoor vibreert niet alleen het ingebrachte gedeelte dieper in het lichaam, maar ook de platte onderkant, waardoor ook de buitenkant van de anus wordt gestimuleerd. Het speeltje is gemaakt van zacht en glad siliconen. Met wat glijmiddel glijdt hij zo bij je naar binnen.

8 vibratie sterktes, 9 patronen

De B-vibe heeft 8 vibratesterktes, van zacht masserend tot hard en intens. Daarnaast kun je genieten van 9 verschillende vibratiepatronen. Bij elkaar zijn dat 17 verschillende vibratiestanden, waarmee je een anaal speeltje in handen hebt waarmee je eindeloos kunt variëren. De trillingen zijn hard, dus effectief, maar de plug vibreert heel stil, ook in de hoogste stand.

Stimulatie van P-spot en G-spot

Stimulatie van P-spot en G-spotWist je Bert dat de anus vol zit met zenuwuiteinden die bij penetreren, masseren of likken een geil gevoel opleveren?

“Ook mijn anus, Ernie?”
– Zeker, Bert.

De meest gevoelige zenuwen bevinden zich aan het uiteinde van de anus. De Trio Buttplug stimuleert dit plekje op twee manieren. Wanneer je alleen de punt naar binnen brengt, zal de eerste motor de zenuwen heerlijk prikkelen, wat een opwindend gevoel oplevert maar bovendien de anus ontspant zodat je wat later de buttplug in zijn geheel naar binnen kunt duwen. Zit de plug er helemaal in, dan zal de derde motor onder de gevoelige opening van de anus blijven stimuleren. De top van de plug zit diep in de anus, waardoor de krachtige trillingen van motor 1. en motor 2. het voor elkaar krijgen indirect de mannelijke P-spot (prostaat) en de vrouwelijke G-spot te stimuleren. Wanneer je anale stimulatie combineert met masturbatie, dan zul je gaan ervaren dat het orgasme veel krachtiger zal zijn.

Geschikt voor koppels (draadloze afstandbediening)

Geschikt voor koppels (draadloze afstandbediening)De Trio plug is een perfect seksspeeltje om alleen van te genieten. Met de drukknop aan de onderkant wissel je gemakkelijk tussen de verschillende vibratiestanden. Maar de B-Vibe is ook te bedienen met de draadloze afstandsbediening, waardoor ook koppels er veel plezier aan kunnen beleven.

De remote-control heeft maar liefst een bereik van 9 meter, is zeer stil in gebruik en is bovendien discreet vormgegeven, zodat niemand in de gaten heeft dat jullie vieze spelletjes aan het spelen zijn. Al deze eigenschappen van de Trio Plug maken het mogelijk om samen op openbare plekken te spelen. Denk aan een 5-sterren restaurant, een feestje of drukke treincoupé. Nóg spannender: een volle moskee!

Mag het wel iets minder avontuurlijk? Geef de afstandsbediening aan jouw partner naast je in bed, zodat hij/zij de controle krijgt over de buttplug. Jouw geliefde bepaalt wannéér jij mag genieten en hoe zacht of hard de vibraties zijn.

Middelgroot formaat, óók geschikt voor beginners

Middelgroot formaat, óók geschikt voor beginnersDe B-Vibe Trio plug is een middelgrote buttplug met een lengte van 13.50 cm., een invoerdiepte van 10.50 cm. en een maximale diameter van 3 cm. Deze maten zijn voor zowel mannen als vrouwen heel prettig. De buttplug is ideaal voor mensen die pas beginnen, maar ook heel geschikt voor diegenen met ervaring en die willen genieten de extra intense vibraties van de 3 motoren.

Oplaadbaar en spatwaterdicht

De B-Vibe is gemaakt van 100% veilig siliconen materiaal dat heerlijk zacht en glad aanvoelt en lekker buigzaam is. Het speeltje is spatwaterdicht, wat betekent dat je ermee onder de douche kunt en gemakkelijk is schoon te maken. Gebruik de meegeleverde USB-kabel om de buttplug op te laden, zodat hij meteen weer klaar ligt voor je volgende avontuur. Na 2 uur laden is de accu vol en kun je 1 uur lang achter elkaar genieten.

Aanbieding

Gebruik je mijn kortingscode, dan wordt de B-Vibe Trio Buttplug 10% goedkoper. Actiecode is (vetgedrukt): dildootjes. Voer de code in op de bestelpagina en de prijs zal direct omlaag gaan. Verzending is gratis.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Bert wil ook!

“Oh, maar Ernie, die b-Vibe Trio Buttplug is héél erg lekker! En hij vibreert ook zo heerlijk stil! Daar val ik vast heel fijn van in slaap. Welterusten Ernie.”
– Welterusten Bert. Hou jij mijn vibrerende buttplug maar. Dan speel ik wel met mijn vibrerende badeend.

Bert?

*snurk*

Gerelateerde vibrerende buttplugs

Vibrerende buttplug 10 standen - zwart
Butt Plug
Beaded Buddy Vibrator - Zwart
›› Bekijk alle vibrerende buttplugs

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.