Aluminum Buttplug Met Roze Kristal

Aluminum Buttplug Met Roze Kristal“Wat vind jij mooi aan jezelf?”, vraagt Maaike aan haar vriendin Charlotte.
“Mooi aan mezelf?” Charlotte denkt na. Opeens weet ze het. “Mijn anus!”, zegt ze.
“Je anus?” Maaike schiet even in de lach. Als ze is uitgelachen vraagt ze: “Wat is er zo bijzonder aan jouw anus? Heb je die laten bleken?”
Charlotte schudt haar hoofd. “Nee”, zegt ze. “Ik heb een paar dagen geleden van Johan een buttplug gekregen met aan het uiteinde een roze kristal. Hij is te koop bij dildootjes.nl voor € 24,95. De zilverkleurige plug is van het merk Booty Sparks en is gemaakt van glad aluminium en heeft bij de platte voet een roze kristal. Hij is er ook met een blauwe kristal. De buttplug is perfect om de hele dag te dragen en bij elke beweging geniet je van de intense stimulatie. De plug is geschikt voor Temperature Play en kan opgewarmd of afgekoeld worden in water voor een extra lekker gevoel. Dankzij het smalle formaat is deze toy ideaal voor beginners.”

Aluminum Buttplug Met blauwe Kristal“Heb je hem nu in?”, vraagt Maaike nieuwsgierig.
Charlotte begint te stralen en schudt vlug haar hoofd op en neer. “Tussen mijn billen,” zegt ze, “schittert een diamant!”
Maaike kijkt uitdagend: “Laat zien!”
Charlotte staat op uit de bank en begint zich van onder uit te kleden. Als ze in haar blote kont staat, draait ze zich om en bukt diep voorover. Daarna trekt ze haar billen van elkaar. “Kun je hem zien?”, vraagt ze. Maaike begint te lachen.
“Mooi is-ie, hè?”
“Hij is SCHITTEREND! Het is net de ster van Bethlehem.”
Charlotte moet lachen en gaat weer rechtop staan. Terwijl ze haar broek aantrekt, zegt Maaike grinnikend: “Zo’n ding is wel wat voor Fred.”
“Voor Fred?”
“Ja”, zegt ze. “Als Fred die glimmer in zijn gat stopt, krijg ik EINDELIJK een man die SCHITTERT in bed.”

›› De buttplug met roze kristal is hier te koop € 24,95
›› Ook verkrijgbaar met blauw kristal
›› Bekijk alle Booty Sparks plugs

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.