Tepelklemmen met ondeugende belletjes

Deze twee pincetvormige tepelklemmen zijn gemaakt door het bekende BDSM merk Master Series en hebben elk aan het uiteinde een belletje dat gaat klingelen zodra je in beweging komt. De Chimera Adjustable Bell Nipple Clamps zijn te koop bij dildootjes.nl (€ 19,95). Dildootjes verkoopt veel soorten tepelklemmetjes. Bekijk ze op deze pagina. Hou je niet van pijn, bekijk dan eens onze tepelzuigers. Deze heb je ook vibrerend. Vandaag schrijf ik over de zilverkleurige tepelklemmen met belletjes. Dat doe ik in een kort verhaaltje. Veel plezier.

›› Bekijk alle tepelklemmen
›› Bekijk alle tepelzuigers
›› Bekijk alle BDSM speeltjes

Tepelklemmen met ondeugende belletjes

Het is eerste kerstdag. Buiten is het mooi wit. Binnen is het warm en knus. René en Tessa zitten op de bank en drinken een kop warme chocolademelk. Vlak voor de bank staat een grote kerstboom die is verlicht met vrolijk knipperende gekleurde lampjes.
Tessa kijkt René aan en vraagt: “Wanneer gaan we de pakjes openmaken?”
“Vanavond. Toch?”, antwoordt René. “Of kun je niet wachten?”
Tessa wijst naar een klein rood pakje dat onder de kerstboom ligt. “Ik ben zo benieuwd wat dáár in zit”, zegt ze glunderend van oor tot oor.
René kijkt Tessa vertederd aan. Hij moet even lachen. Dan zegt ie: “Dat heeft de geile kerstman daar vannacht voor je neergelegd.” Hij staat op uit de bank en loopt naar de kerstboom. Hij pakt het rode pakje van de grond en geeft het aan Tessa. “Pak maar vast uit”, zegt hij. “Het is een grapje.”

Als Tessa haar cadeautje heeft uitgepakt en ziet wat ze heeft gekregen, zegt ze: “Wat zijn dat voor leuke belletjes?”
“Dat zijn tepelklemmen met belletjes eraan die echt kunnen klingelen.”
Tessa draait de verpakking om en begint de productinformatie te lezen:

“Laat je verrassen door het getingel van deze ondeugende belletjes! Naast een spannende geluidservaring zorgen ze ook nog eens voor een sexy uitstraling. Deze pincetvormige tepelklemmen hebben aan elk uiteinde een belletje, dat op lage toon rinkelt wanneer je in beweging komt. De uiteinden zijn met vinyl omhuld. Dit zorgt voor grip en comfort, terwijl de glijdende ring zorgt voor een prettige variatie in de hoeveelheid druk. Zowel voor beginners als voor liefhebbers!”

René haalt de tepelklemmetjes uit de verpakking en zegt: “Trek je trui eens uit.” Tessa trekt haar trui uit en maakt haar bh los. René klemt voorzichtig een voor een de tepelklemmetjes op Tessa’s tepels.
Hij kijkt haar aan en vraagt: “Hoe voelt dat?”
Tessa kijkt gepijnigd. “AUW!”, roept ze.
René, lachend: “Dat is ook de bedoeling. Is de pijn vol te houden?”
Tessa knikt. “Nog wel.”
“Ga eens staan”, gebaart René.
“Staan? En dan?” Tessa staat op uit de bank.
“Huppel eens een paar keer op en neer. Dan horen we de belletjes rinkelen.”
Tessa huppelt op en neer. Opeens betrekt haar gezicht. “Staat dat niet ontzettend lullig?”, vraagt ze. “Van die bellen aan mijn ballen?”
René, hoofdschuddend: “Nee hoor. Helemaal niet. Staat heel sexy!”
Tessa huppelt nog een keer op en neer. Dan zegt ze: “Ik voel me nu net Rudolf het rendier. Ik wil niet ondankbaar zijn, maar ik heb liever die vibrerende tepelzuigers.”
René wijst naar de cadeautjes onder de kerstboom. “Die krijg je vanavond”, zegt hij. “Ik vond die belletjes gewoon zo leuk.”
Tessa komt weer naast René op de bank zitten. Ze geeft hem een zoen en zegt: “Toch lief van je. Bedankt.”
René wijst naar de tepelklemmetjes. “Doen ze geen pijn nu?”
Tessa knikt. Ze haalt de klemmetjes voorzichtig van haar tepels af. Daarna staat ze op en zegt: “Ik hang ze in de kerstboom!” ♬ ♪ ♫ Kling, klokje, klingelingeling, kling, klokje, kling! ♬ ♪ ♫

›› De tepelklemmetjes met belletjes zijn hier te koop (€ 19,95)
›› Bekijk alle tepelklemmen
›› Bekijk alle tepelzuigers
›› Bekijk alle BDSM speeltjes

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.