Hoe maak je de huwelijksnacht spannend?

Na vijf jaar huwelijk was voor Stef en Roos de koek op. Maar vergeten deden ze elkaar niet. Tien jaar later stapten de twee opnieuw met elkaar in het huwelijksbootje. Hoe romantisch! Maar in dít huwelijk zou het stel de zaken anders aanpakken. Roos zou er alles aan doen Stef te accepteren zoals hij is en Stef beloofde Roos plechtig niet meer te zullen rokkenjagen. Ook de huwelijksnacht moest anders, zo besloten zij. Die eerste huwelijksnacht was voor Stef nogal teleurstellend geweest; Roos had hoofdpijn. Om ervoor te zorgen dat hun tweede huwelijksnacht spannend en onvergetelijk zou worden, kocht Roos bij dildootjes.nl de Honeymoon bondage kit, een tikkeltje kinky huwelijksnacht sekspakket uit de Fetish Fantasy Series. Dit pakket bestaat uit:

– 2 zachte verstelbare handboeien
– 2 zachte verstelbare voetboeien
– 1 zacht zweepje/tickler om mee te plagen
– 1 mini massager met 4 opzetstukjes
– 2 Kaarsen
– Satijnen oogmasker

›› Bestel in de winkel
›› Bekijk alle erotische cadeaus
›› Bekijk alle BDSM sets
›› Bekijk alle erotische kleding

Dit keer brachten Stef en Roos de huwelijksnacht niet door in een hotel, maar in hun net gekochte luxe appartement in Amsterdam-Zuid. Toen de twee in bed lagen, haalde Roos de Honeymoon bondage kit onder het bed tevoorschijn. Ze opende vlug de verpakking, haalde de artikelen eruit en stalde die uit op het dekbed. Stef pakte het informatieboekje uit de doos en begon daaruit hardop voor te lezen:

“Maak jullie huwelijksnacht onvergetelijk! Ontsteek eerst romantisch de 2 kaarsen. Als deze branden doe je jouw partner de witte blinddoek voor en kleed haar helemaal uit. Geef je lief een zoen en leg haar vervolgens op haar rug op bed. Om haar te laten ontspannen kun je haar eerst wat strelen of masseren. Daarna pak je de 2 zachte handboeien en 2 voetboeien en kun je haar vastbinden, bijvoorbeeld aan het bed. In deze houding moet zij zich overgeven en bepaalt hij wat er gebeurt. Dit rollenspel kan voor beide partners heel spannend zijn. De spanning kan worden opgevoerd met de mini massager en het zacht plagend zweepje/tickler. Er mag natuurlijk ook flink worden gelachen!”

Roos was intussen op haar rug gaan liggen. Ze keek Stef aan en zei: “Dat deden we vroeger nooit, hè?”
“Wat?”, vroeg Stef. “Lachen?”
“Nee, lummel! Seksspelletjes, bedoel ik. Dat jij me aan bed vastbindt en zo.”

Hoe dit afliep?

Stef ontstak eerst de kaarsjes, daarna deed hij Roos de blinddoek voor. Na eerst liefdevol wat zoenen en strelen en likken, pakte hij de zachte, verstelbare boeien. Toen hij Roos aan haar handen en voeten aan het bed had vastgebonden, vond hij het tijd worden voor een plagerijtje. Hij deed Roos de blinddoek af en keek haar met een ondeugende blik aan.
“Wat?”, vroeg Roos. “Wat ga je met me doen?” Ze begon een beetje zenuwachtig te lachen.
Stef: “Weet je waar ik nu opeens heel erg veel zin in krijg?”
Roos: “Nou?”
Stef stond op van het bed en liep naar de slaapkamerdeur. Toen hij die opentrok, vroeg Roos, een beetje in paniek: “Wat ga je doen?”
Stef keek om en antwoordde: “Wat denk je?”
Roos: “Buiten de deur neuken?”

›› Bestel in de winkel
›› Bekijk alle erotische cadeaus
›› Bekijk alle BDSM sets
›› Bekijk alle erotische kleding

BDSM beginners bondage sets

Beginners Bondage Fantasy Kit
Interlace Bed Bondageset
BDSM 4 delige Set - Black Velvet
Bruno Beginners Bondage Set - Zwart
Secret Pleasure Chest - Black Fantasy
Secret pleasure Chest - Crimson Dream
Bellamy Beginners Bondage Set - Roze
Bale Beginners Bondage Set
Secret Pleasure Chest - Red Dragon
Secret Pleasure Chest - Pink Pleasure
Secret Pleasure Chest - Wicked Wildcat
Beatty Beginners Bondage Set
Hals en armen bondage
Fetish Bag Verrassingspakket - 7-Delig
Bondage set
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.