BDSM beginners bondage sets

Als je elke dag over seksspeeltjes blogt, dan ga je daar raar van dromen. Vannacht droomde ik dat er bij me werd aangebeld. Omdat ik die dag niemand verwachtte, keek ik vlug even door mijn keukenraam. Voor de deur zag ik twee vrouwen staan. Zag ik het goed? Jehova’s getuigen! O, mijn God!, dacht ik. Niet wééér. Dit was al de derde keer in korte tijd. Normaal gesproken wimpelt mijn schoonmaakster ze af, maar die was voor een paar weken met vakantie. Ik moest het dit keer zelf doen. Toen ik de voordeur had opengedaan, keken twee gezichten mij stralend aan. Het waren de gezichtjes van twee bloedmooie meiden. Mijn bek viel open. Ik was betoverd! “Wat zien jullie er BEELDSCHOON uit!”, was het enige wat ik kon uitbrengen. Dat was niet verstandig van me. Een van de twee blondjes antwoordde: “Zó heeft God ons gemaakt, mevrouw!” Toen ik de twee meiden wat beter in mij opnam, kon ik het niet laten om te zeggen: “Maar wat ZIJN jullie TRUTTIG gekleed !!!”

Dat was niet zo aardig van mij, maar in mijn dromen ben ik een bitch.

Opeens zag ik de twee meiden in onze nieuwste sexy jurkjes staan. De een droeg een korte rode babydol, de ander een sensuele doorzichtige body. De twee kledingstukken moet ik eerdaags nog beschrijven op mijn blog. Ik keek naar de twee bijzonder sexy meiden die ineens voor me stonden en riep enthousiast uit: “Zó heeft God jullie óók gemaakt !!!” Ze kregen van mij geen tijd om te antwoorden, want ik drukte ze ook de nieuwste BDSM set van het merk EasyToys in handen. Geen idee waarom ik de meiden die gaf. Of jawel, ik weet het! Ook dit product moet ik eerdaags gaan promoten. Het linker blondje keek op de verpakking en vroeg aarzelend: “Wat zit erin de doos, mevrouw?” Ik antwoordde:

“In deze 9-delige cadeauset vind je verschillende bondage- en SM-producten voor een spannende avond in de slaapkamer. De set is zeer geschikt voor stellen die geïnteresseerd zijn in BDSM, maar nog weinig ervaring hebben. De set bestaat uit een ball gag, een handboeienset, een enkelboeienset, een oogmasker, een flogger, een hogtie, tepelklemmen en een halsband met riem. Zowel de boeien als de halsband en de ball gag zijn ruim verstelbaar.”

De Jehova’s getuigen keken elkaar even aan. Daarna richtte het rechter blondje zich tot mij en zei, met een vertwijfelde blik in haar blauwe ogen: “Sm-speeltjes? De Heer zal ons straffen, mevrouw.”
Ik riep jubelend: “Is dat niet HEER-LIJK !!!”

›› Bekijk alle BDSM sets
›› Bekijk alle erotische kleding

BDSM beginners bondage sets

Beginners Bondage Fantasy Kit
Interlace Bed Bondageset
BDSM 4 delige Set - Black Velvet
Bruno Beginners Bondage Set - Zwart
Secret Pleasure Chest - Black Fantasy
Secret pleasure Chest - Crimson Dream
Bellamy Beginners Bondage Set - Roze
Bale Beginners Bondage Set
Secret Pleasure Chest - Red Dragon
Secret Pleasure Chest - Pink Pleasure
Secret Pleasure Chest - Wicked Wildcat
Beatty Beginners Bondage Set
Hals en armen bondage
Fetish Bag Verrassingspakket - 7-Delig
Bondage set
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.