Womanizer Pro Tattoo – Van deze Tattoo krijg je geen spijt

Womanizer Pro Tattoo - Van deze Tattoo krijg je geen spijtBambi zit bij Tattoo Bob. Ze wil een aarsgewei. Dat lijkt haar nieuwe vriend geil als hij haar in haar kont neukt. Bob vraagt aan het 18-jarige meisje: “Doet hij dat vaak?”
“Wat?”, vraagt ze.
“Jou in je kont neuken.”
“Altijd”, antwoordt Bambi lacherig.
Bob kijkt bedenkelijk. “Maar daar heb jij toch geen reet aan?”
Bambi haalt haar schouders op. “Nee, geen reet”, zegt ze. Ze schiet weer in de lach. “Maar ik hou van hem. En hij houdt van mijn reet.”
“Waarom wil je op die plek geen mooie Bambi tattoo van Walt Disney?”, probeert Bob. “Is dat niet veel leuker?”
“Maar dat is toch niet geil?”, zegt Bambi hoofdschuddend. “Daar krijgt-ie de slappe lach van.”

Bob knikt begrijpend. Dan staat hij op van zijn kruk en zegt, terwijl hij wegloopt: “Ik kom zo terug, even iets pakken.” Als hij terug is, drukt hij Bambi de Womanizer in haar handen.
“Weet jij wat dat is?”, vraagt hij, als hij is gaan zitten.
Het meisje schudt met haar hoofd van nee.
“Dat is een vibrator.”
Bambi zet grote ogen op. “Een vibrator?”, zegt ze, terwijl ze het apparaatje van dichtbij bekijkt.
Bob knikt. “Het is geen gewone vibrator die tegen je clit trilt,” legt hij uit, “maar een luchtdruk vibrator die aan je clit zuigt. Het is de Womanizer Pro W500 met een stoer tattoo design.

Naar de winkel

Product: Womanizer Pro W500 – Tattoo
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 189,00

›› Bekijk alle Womanizers

Womanizer Pro Tattoo

Womanizer Pro Tattoo - Van deze Tattoo krijg je geen spijtJe clitoris wordt zachtjes naar binnen gezogen en door de pulsaties van de luchtdruk ervaar je een fantastische stimulatie die je in no time heftig laat klaarkomen. Er zijn 12 pulsatiesterktes beschikbaar, zodat jij langzaam aan het gevoel kunt wennen en steeds een stapje verder kunt gaan. De Womanizer Pro W500 is heel compact vormgegeven en ligt daardoor fijn in de hand. Dit nieuwste model is voorzien van 12 standen. De + en – knop laten je eenvoudig schakelen tussen snelheden en standen. De W500 Pro is afgewerkt met een Swarovski steentje dat meteen ook fungeert als aan- en uitknop. De Womanizer Pro is volledig waterdicht en je kunt hem met het bijgeleverde usb-kabeltje opladen. De Womanizer kun je tegenwoordig bij me kopen. De zaken gaan de laatst jaren slecht. De mensen krijgen spijt van hun aarsgewei en laten het massaal weglaseren. Begrijp je waar ik heen wil?”
Bambi knikt.
Op vaderlijke toon zegt Bob: “Van seks moeten jullie sámen genieten. De Womanizer kan jullie daarbij helpen.”
“Hoeveel kost dit ding?”, vraagt Bambi.
Bob antwoordt: “De Womanizer is duur, maar je mag hem eerst thuis uitproberen. Je betaalt alleen borg. Als jij en je vriend het wat vinden, dan koopt hij hem misschien wel voor je. Of jullie kopen de Womanizer samen. Maar nog even over het aarsgewei… Zal ik een tijdelijke tattoo op je onderrug zetten? Die blijft daar zo’n 3 maanden zitten, daarna is de inkt afgebroken. Kun je eens ervaren of je het wat vindt.” Dat vindt Bambi een goed idee. Bob mag van haar iets moois zetten.

Weet je wat Tattoo Bob op Bambi’s omderrug heeft getatoeëerd? – Leuk voor haar vriend als hij achter haar zit – Dan ziet hij Disney’s Bambi maar dan van de achterkant, met haar staartje fier omhoog. Onder de tekening staat de tekst, in sierlijke letters: Bambi, het reetje

Naar de winkel

Product: Womanizer Pro W500 – Tattoo
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 189,00

›› Bekijk alle Womanizers

Advies: Heb je nog geen ervaring met de Womanizer en wil je precies weten hoe het apparaatje werkt en aanvoelt? Lees dan op Vibratorplaza.nl mijn artikel: Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer? Een eerlijker review kun je niet krijgen.

Womanizers

Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lila
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Zachtroze
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Inside Out
Womanizer Premium White & Gold
Womanizer + Size
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
›› Bekijk alle Womanizers

Nieuw: De Womanizer Liberty is de opvolger van de door vrouwen geliefde Pro40 en heeft dus dezelfde voordelen. Dit kleine en elegante speeltje kost € 99,00 en is veel goedkoper dan de Womanizer Pro W500. Bekijk in de winkel. Of lees meer info.

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.