Thrust-Her Sex Stick Stotende Vibrator – Roze

Thrust-Her Sex Stick Stotende Vibrator - RozeIk vind het vreselijk kinderachtig van mijzelf, maar ook ik ben verslaafd aan Pokémon Go. Wie rent daar door de straten? Och, let maar niet op haar. Die gek vangt Pokémons! Daar valt zij reuze van af! Ik voel mij soms net de Ghostbusters. Ik heb in mijn jacht al heel wat bejaarden en kinderwagens omver geduwd. Ik ben besmet geraakt met het Pokémon Go virus!

Vannacht droomde ik dat ik achterna werd gezeten door een Pokémon. Het was niet Pikachu, die guitige gele met gloeiende appelwangetjes. Mijn Pokémon was een hele GEILE met een hele grote POOK. Hij heette geloof ik Pik-HATSJOE, of zoiets. De viespeuk probeerde mij te pakken. Ik rende door de straat met Pik-HATSJOE achter mij aan. Toen ik angstig omkeek zag ik zijn enorme geslacht, dat vervaarlijk heen en weer zwaaide. De pik was knalroze en had een lange geaderde schacht. In de kop zaten kralen. Opeens hoorde ik een zoemend geluid. Zag ik het nou goed? De pik begon te trillen, de kop begon rondjes te draaien, de kralen draaiden mee en de gehele schacht bewoog krachtig op-en-neer! De Pokémon wilde me POKEN !!! Pas later besefte ik dat ik droomde over mijn nieuwste stotende vibrator, de Thrust-Her Sex Stick van het merk Trinity Vibes. Hierover vertel ik straks meer.

Ik begon nog harder te rennen en zette het op een gillen. Toen ik een tweede keer omkeek, hing Pik-HATSJOE aan mijn wapperende rokje en toen hij het elastiek van mijn broekje te pakken had, verscheen daar mijn redder: mijn bijzonder knappe blonde buurjongen. Ook een Pokémon jager!

Thrust-Her Sex Stick Stotende Vibrator – Roze

Thrust-Her Sex Stick Stotende Vibrator - RozeIk schreeuwde, alsof mijn leven ervan afhing: “ER ZIT EEN POKéMON IN MIJN BROEKJE !!!” De buurjongen hoorde mijn doodskreet en kwam meteen in actie. “Ik vang hem wel!”, riep hij, met overslaande stem, en hij begon achter mij aan te rennen. Uit zijn broekzak griste hij zijn mobieltje en toen hij dichterbij was gekomen richtte hij het toestel, alsof het een wapen was, op mijn achterwerk. Toen de geile Pokémon zich in mijn broekje had genesteld en zich tussen mijn billen probeerde te wurmen, dook plotseling de buurjongen bovenop mij. Ik viel plat op de grond. Toen ik van de klap was bijgekomen, voelde ik hoe mijn slipje omlaag werd getrokken. Ik zag mijzelf nu liggen, in het gras en op mijn buik in mijn blote kont. Ik gilde niet langer maar spreidde mijn benen. Ik werd vervolgens VRESELIJK… LEKKER… *oeps*

Was het mijn knappe buurjongen? Of was het Pik-HATSJOE?

Ik werd schreeuwend wakker. Mijn ogen tolden in mijn kop. Naast mij vond ik mijn roze Thrust-Her Sex Stick stotende vibrator. Met mijn nieuwe aanwinst had ik aan het begin van de nacht heerlijk liggen spelen.

Tijdelijk uitverkocht. Bekijk beste alternatief.

Meer stotende vibrators

Stronic Drei - Blackberry
Hammer Vibrator - Blauw
Athena's Ultimate Sex Machine
Lichtgewicht Love Machine
Push It Stotende Vibrator
Happy Rabbit Stotende Rabbit Vibrator
Push It! Stotende Anaal Vibrator
Stronic Surf Pulsator II
Stotende vibrator met kralen - Roze
EasyToys Stotende Rabbit Vibrator - Roze
Rabbit Skater Stotende Rabbit Vibrator - Paars
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
Sweet Smile Push Stotende Vibrator
Auto-Thruster Stotende Anaalplug
Butt Plug
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.