Stronic Surf Pulsator II stotende g-spot vibrator

Stronic Surf Pulsator II stotende g-spot vibratorDe buurman kan thuis blijven en de glazenwasser gaat het raam uit, want ik heb iets veel spannenders voor je. Het is de Stronic Surf Pulsator II van het Duitse topmerk Fun Factory. Dit is de beste stotende vibrator ter wereld omdat de op en neer beweging van dit seksspeeltje het meeste lijkt op het echte werk. De Stronic Surf is de kleine uitvoering van de bekende Stronic Drei Pulsator. Hij is korter, slanker en lichter en daardoor ideaal voor even tussendoor.

De Stronic Surf Pulsator II is gemaakt van de beste materialen zoals topkwaliteit siliconen, een type materiaal dat 100% veilig is voor het lichaam. De vibrator heeft 10 verschillende standen die je heel eenvoudig bedient met de drukknopjes op het handvat. De fluisterstille vibrator is bijna niet te horen en zal onder de lakens heel discreet zijn. Door één keer kort op de Fun-knop te drukken, schakelt de Surf direct uit. De Fun Factory vibrator is waterdicht en oplaadbaar en wordt geleverd met een Fun Factory toybag.

In mijn bijdrage van vandaag vertel ik je waarom de Stronic Surf Pulsator II een heel bijzondere vibrator is. Hij is te bestellen bij Dildootjes.nl. Met mijn kortingscode dildootjes gaat de prijs met 10% omlaag. Vergeet deze code dus niet in te voeren op de bestelpagina. Onder zie je de Stronic Surf staan. Ernaast staat de grotere Stronic Drei Pulsator.

Bestellen

Stronic Surf Pulsator II
Stronic Drei - Blackberry
›› Bestel de Stronic Surf Pulsator II
›› Bestel de Stronic Drei Pulsator

Demonstratie video Stronic Surf


›› Bestel de Stronic Surf Pulsator II

Stronic Surf bootst seks realistisch na

Stronic Surf bootst seks realistisch naDe thrusting pulsators van Fun Factory vibreren niet zoals een gewone vibrator, maar stimuleren de complete vagina doormiddel van pulserende, stotende bewegingen. Deze penetrerende werking is krachtig en dwingend en wordt veroorzaakt door een metalen bal die in de siliconen schacht verborgen zit. Wanneer je de Stronic Surf met het bovenste drukknopje aanzet, dan begint de kogel heen-en-weer te bewegen. Langzaam of snel. De snelheid regel je eenvoudig met de drukknopjes op het handvat. Er is geen andere stotende vibrator te vinden die zo realistisch seks nabootst. Het vasthouden van de Stronic Surf voelt een beetje alsof je een mini seksmachine tot jouw beschikking hebt. Maar waarom zou je de vibrator vasthouden als je hem ook volledig handsfree kunt gebruiken? De Stronic Surf kan namelijk geheel op zichzelf op en neer bewegen, in 10 verschillende standen, waarvan 4 ritmes en 6 intensiteiten. In vergelijking met de grotere Stronic Drei Pulsator is de Stronic Surf korter, slanker en lichter. Dit compacte formaatje maakt de Stronic Surf geschikt voor alledaags gebruik. Maar net als de grote uitvoering vult ook de Surf je volledig op en zijn vorm geeft jou precies die hoeveelheid druk die je nodig hebt.

Afmetingen: Lengte: 20.50 cm. / Invoerdiepte: 13.50 cm. / Maximale diameter: 4.80 cm.

De beste thrusting vibrator

Bloggers en sex toy testers over de hele wereld rekenen de pulsators van Fun Factory tot de beste stotende vibrators ter wereld, omdat deze vernuftige apparaatjes dankzij hun metalen kogel het meest realistisch geslachtsgemeenschap nabootsen. In hun reviews merken de deskundigen overigens wel terecht op dat geen enkele sextoy het echte werk kan vervangen. Maar de Stronic Drei Pulsator en óók de kleinere Stronic Surf zijn ook om andere redenen heel goede vibrators. Om te beginnen is de schacht van de pulsators gemaakt van medische siliconen. Dit type materiaal is veilig voor het lichaam en voelt fluweelzacht aan de huid. Opvallend aan de schacht zijn de ribbels en de top die gebogen is. Doordat de metalen bal krachtig op-en-neer beweegt in de schacht stimuleren de ribbels en de top optimaal jouw G-spot en vaginawand, maar ook de clitoris en alle andere gevoelige plekjes; de Stronic Surf zorgt zó voor een totaal-ervaring, want hoe méér stimulatie, hoe groter het orgasme. De Stronic Surf is niet alleen geschikt voor solo seks maar is ook ideaal voor koppels.

Nog kort iets over die ribbels. Voor wie daar niet van houdt. De ribbels van de Surf Stronic zijn kleiner en minder uitgesproken dan die van de Stronic Drei. De fabrikant schrijft op zijn website:

“Sometimes find ridges on a toy to be a bit too much? Hate “Ribbed for Her Pleasure” condoms? No worries. The STRONIC SURF’s more organic shape and spread-out ripples offer deep massage, not surface-level stimulation.” (bron: FunFactory.com)

De Stronic Surf Pulsator II is zeer stil in gebruik, ook in de hoogste stand hoor je hem nauwelijks. Het apparaat kan mee onder de douche en in bad, het is 100% waterdicht. Handig als je het speeltje na gebruik wilt schoonmaken. Opladen gaat met de bijgeleverde USB-kabel. Als de accu vol is kun je ongeveer 45 minuten spelen.

Let op: de metalen bal in de vibrator is magnetisch. Hierdoor is de Stronic Surf gevaarlijk voor dragers van een pacemaker.

Bestellen

Stronic Surf Pulsator II
Stronic Drei - Blackberry
›› Bestel de Stronic Surf Pulsator II
›› Bestel de Stronic Drei Pulsator

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.