Satisfyer Pro 2 Vibration – Luchtdrukgolven + trillingen

Satisfyer Pro 2 Vibration - Luchtdrukgolven + trillingenDe klassieke Satisfyer Pro 2 uitvoering ligt bij heel veel vrouwen in hun nachtkastje. En waarschijnlijk erbovenop, zo graag gebruiken zij deze stimulator, die de clitoris met pulserende luchtdrukgolven stimuleert. Vanaf vandaag is er de nieuwe Satisfyer Pro 2 – Vibration. Dit is het klassieke model maar dan gecombineerd met vibraties. Pulseren + vibreren! Je begrijpt het al: dat is nóg lekkerder!

Het verschil tussen de klassieke Satisfyer Pro 2 en de upgrade-versie met vibraties is dat de laatste een kop heeft die groter en breder is waardoor de stimulator de clitoris nog beter kan omvatten. De kop is gemaakt van huidvriendelijk siliconen dat heel zacht aanvoelt. De Satisfyer Pro 2 – Vibration heeft maar liefst 11 verschillende drukgolf opties en daarnaast kun je kiezen voor één van de 10 vibratiestanden. Je kunt eindeloos de verschillende standen met elkaar combineren, er zit vast en zeker een standje tussen dat voor jou heel fijn aanvoelt. De clitoris stimulator is uitgerust met 2 motoren die afzonderlijk van elkaar werken. Vind je tijdens het spelen de stimulatie wat te intens worden, dan kun je er dus voor kiezen de vibrator alleen te laten zuigen of alleen te laten vibreren.

Satisfyer Pro 2 Vibration - Luchtdrukgolven + trillingenDe verschillende mogelijkheden zijn eenvoudig met één hand te bedienen. Dat doe je met de drie drukknoppen op de rug van de Satisfyer Pro 2 – Vibration. Met de bovenste knop zet je het toestel aan en geniet je van de luchtdrukgolven. Deze knop kun je ook gebruiken om de intensiteit te versterken. De aangrenzende knop zal ervoor zorgen dat de intensiteit afneemt. De grote ronde knop aan de onderkant zet de vibraties aan en bij elke druk wissel je in standen. Alle mogelijke combinaties geven je een intens gevoel. Handig voor als je met de stimulator in het donker speelt: de knoppen zijn gemakkelijk te onderscheiden door de voelbare icoontjes.

De Satisfyer Pro 2 – Vibration is gemaakt van glad materiaal en is 100% waterdicht. Hierdoor is de stimulator eenvoudig te reinigen met toycleaner en lauwwarm water. Ook kun je de Satisfyer onder de douche of in bad gebruiken.

Bestellen

Product: Satisfyer Pro 2 – Vibration
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 59,95

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.