Satisfyer Pro 2 Next Generation (+ review)

Een clitoris vibrator die niet trilt maar zuigt, alsof je heerlijk wordt gebeft. Dat is in het kort wat de Satisfyer Pro 2. doet. Met de Satisfyer Pro 2. Next Generation  komen vrouwen snel en krachtig klaar en doordat tijdens het stimuleren de clitoris niet wordt aangeraakt ontstaat het probleem van overstimulatie niet en wordt dat heerlijke en oh zo felbegeerde meervoudig orgasme mogelijk. Veel vrouwen ervaren het orgasme dat de luchtdrukvibrator opwekt als een compleet nieuwe seksuele beleving. Daar hebben zij maar één woord voor: “goddelijk”.

11 standen, waterdicht en oplaadbaar

De Satisfyer Pro 2. heeft 11 verschillende luchtdruk standen, van teder zacht tot hard masserend. Het speeltje is fluisterstil en 100% waterdicht en kan dus zowel onder de douche als in het bad worden gebruikt. Door het contact met het water voelt de stimulatie extra intens. Dat de Satisfyer waterdicht is is ook om een andere reden prettig: er kan geen smeermiddel of andere vloeistof het apparaat binnendringen waardoor het speeltje 100% hygiënisch en veilig is te gebruiken. De witte siliconen kop kan gemakkelijk worden verwijderd, vervangen en schoongemaakt. Batterijen zijn niet nodig, met een bijgeleverde USB-kabel kun je hem opladen.

›› Bekijk in de winkel

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro Traveler
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel

Ervaringen met de Satisfyer Pro 2.

Klinkt dat allemaal te mooi om waar te zijn? Tóch is het allemaal waar. Niet voor niets is de Satisfyer Pro 2 al jaren lang de populairste vibrator die door internationale toy testers in hun reviews wordt beoordeeld als de beste clitoris vibrator. Het speeltje krijgt in elke test negens en tienen. Ook seksuologen zijn erg enthousiast want ook dames die moeite hebben met het krijgen van een orgasme of zelfs nog nooit tot een climax zijn gekomen, komen met dit goudkleurige zuig speeltje wel klaar, vaak al binnen enkele minuten. Om deze reden durft de Duitse fabrikant EIS GmbH op zijn luchtdruk vibrator een 100% orgasme garantie te geven.

Review van Tony op Dildootjes.nl

“Mijn vriendin komt van nature erg moeilijk klaar. Duurt erg lang en soms lukt het gewoon niet. Dus deze maar eens geprobeerd, ik las er goede dingen over. En echt duur was het ook niet. Het is even zoeken om de opening precies over de clitoris te zetten, maar dat heb je zo onder de knie. Daarna gebeurde er iets wonderbaarlijks. Binnen 20 seconden het eerste heftige orgasme, daarna nog vele meer. Op lage stand was het iets te gevoelig. De hogere setting voelde beter aan, maar ook dan lukt het niet om een orgasme langer dan 30 sec uit te stellen. Bevalt dus uitstekend en zijn er heel bij mee.”

Bron: Dildootjes / reviews

Hoe werkt de luchtdruk vibrator?

De Satisfyer Pro 2. werkt met de revolutionaire luchtdruktechniek. Daarbij wordt de clitoris eerst zachtjes in het zuigmondje gezogen en daarna geweldig lekker gemasseerd met pulserende luchtdrukgolven. Het gevoel dat je hiervan krijgt lijkt erg veel op orale seks, alsof een goede minnaar je beft (likt en zuigt) en daarbij ook zijn vingers gebruikt. Vrouwen komen snel en intens klaar, vaak meerdere keren vlak na elkaar. De Satisfyer Pro 2. is een uitkomst voor diegenen die het trillen van een gewone vibrator tegen hun clitoris te intens vinden.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Satisfyer modellen

Onder zie je alle Satisfyer modellen staan. Advies: Uit reviews van bekende sex toy testers maak ik op dat er zowel aanraders als afraders zijn. Absolute aanraders zijn (naast de klassieke Pro 2): Satisfyer Pro Traveler, Satisfyer Pro Plus Vibration en de Satisfyer Pro Penguin Next Generation. Welke je beter niet kan kopen zijn: The Satisfyer Pro G-Spot Rabbit, Satisfyer Pro 4 Couples en de Satisfyer Pro Deluxe Next Generation.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro Traveler
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.