Happy Rabbit Thrusting Rabbit Vibrator (+ review)

Happy Rabbit Thrusting Rabbit VibratorDit is de Happy Rabbit. Een vrolijk wipkonijn! Deze rabbit kan namelijk stoten. Dat doet hij met zijn ronde top. Die maakt in de vagina een op- en neergaande beweging in 3 snelheden wat zorgt voor een realistische sensatie. Onderaan de kop zitten ribbels die tijdens het stoten extra lekker stimuleren. Naast stoten kan de Happy Rabbit Thrusting vibrator ook vibreren. Zijn oortjes trillen in 9 verschillende standen tegen de clitoris. De vibraties zijn dankzij de twee motors krachtig en voelen prettig aan. De in totaal 12 snelheden en vibratiestanden regel je gemakkelijk met de drukknopjes op het handvat. De vibrator kost € 97,95.

De clitorisstimulator is heel flexibel zodat die meebuigt met het lichaam voor optimaal comfort. De rabbit vibrator heeft een gladde schacht die dankzij het 100% siliconen materiaal fluweelzacht aanvoelt. Dit type silicone is veilig voor het lichaam, is niet poreus en is dus goed te reinigen. De Happy Rabbit Stotende Rabbit Vibrator heeft een vlakke voet voor een goede grip. Deze sextoy is 100% waterdicht, je kunt ermee onder de douche en in bad. Batterijen zijn niet nodig, je laat de vibrator op met de bijgeleverde USB-kabel.

Zullen we de stotende rabbit vibrator een naam geven? Eentje waar je happy van wordt. Wat vind je van Stampertje?

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Advies: Lees de review over de Happy Rabbit vibrators in mijn artikel: ‘Vibrators van de beste merken’

Bekijk ook

Happy Rabbit Beaded G-Spot Vibrator
Happy Rabbit Stotende Rabbit Vibrator
Happy Rabbit Triple Curve Tarzan Vibrator
Happy Rabbit Realistische Vibrator
Happy Rabbit Curve Vibrator
Happy Rabbit G-Spot Vibrator
›› Bekijk alle rabbit vibrators
›› Bekijk alle Happy Rabbit modellen

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.