Drie dubbele rabbit vibrator

Ik heb in mijn jonge jaren met heel wat jongens het bed gedeeld. En de hooiberg, kelderbox en steeg. Tegenwoordig wordt zo’n meisje ‘sletterig’ genoemd, maar in mijn tijd heette dat nog gewoon ‘nieuwsgierig’. Ik kwam erachter dat je met een jongen met een kleine piemel net zo lekker kunt vrijen als met een knul met een hele grote. Ik ontdekte ook dat piemels bestaan in de gekste vormen: hele scheve, hele kromme, hele dunne, hele dikke. Je hebt ze die lijken op een hamer, hoedje, paddestoel en wortel. Aan die laatste wil je gaan KNAGEN. Ik heb in mijn studententijd ooit een jongen gepijpt die had er TWEE! Maar die avond was ik bezopen.

Vandaag schrijf ik over de volgende 2 vibrators met maar liefst 3 stimulatiepunten (te koop in de winkel):

Drie dubbele rabbit vibrator
Drievoudig Plezier Vibrator
›› Bekijk de Drie dubbele rabbit vibrator
›› Drievoudig Plezier Vibrator

Bekijk ook: De zwarte en luxe Happy Rabbit Triple Curve Tarzan Vibrator. Drie zachte en flexibele stimulatie punten die meebuigen met het lichaam; krachtige vibraties (3 motoren), waterdicht en oplaadbaar. € 97,95. Bekijk in de winkel. Advies: Lees de review over de Happy Rabbit vibrators in mijn artikel: ‘Vibrators van de beste merken’

Drie dubbele rabbit vibrator

Drie dubbele rabbit vibratorMaar waarom hebben mannen eigenlijk geen 2 pikken? Wat moet dat heerlijk zijn zo’n extra piemeltje voor in je poeperd. Klaarkomen door uitsluitend anale seks kan niet, maar wist je dat vrouwen veel krachtiger klaarkomen wanneer zij vaginale penetratie gelijktijdig combineren met anale stimulatie? Hier is in Amerika serieus en grootschalig onderzoek naar gedaan door Indiana University. Ook vrouwen die normaal gesproken moeite hebben met het krijgen van een orgasme kwamen wel klaar als zij ook hun kleinste gaatje niet vergaten. Van de 1200 ondervraagden was dat maar liefst 94%. Makers van seksspeeltjes maken gretig gebruik van deze nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Het Duitse bedrijf You2Toys ontwierp bijvoorbeeld de Drie dubbele rabbit vibrator. Deze Tarzan verwent jou op maar liefst 3 manieren tegelijk: zowel vaginaal, clitoraal als anaal. Elk van de 3 uiteinden heeft zijn eigen krachtige motor. De anaal stimulator is zacht en flexibel en is opgebouwd uit kralen van verschillende grootte, voor extra lekkere prikkeling, beginnend met een klein balletje, zodat de ketting gemakkelijk naar binnenglijdt.

Drie dubbele rabbit vibratorDe schacht van deze Rabbit Dual Pleasure is 11 centimeter lang (omtrek: 3 cm.) en penetreert jou lekker diep. De top en de kralen kunnen roteren en geven jou zo een heerlijke massage. De zachte konijnenoortjes kietelen tegen jouw clitoris en doen dat extra krachtig zodat je ook echt wat gaat voelen. Er zijn 3 verschillende vibratiestanden om uit te kiezen, eenvoudig te bedienen met drukknopjes op het bedieningspaneel aan de voorkant. De verschillende functies en standen worden middels lampjes aangeduid, zodat je ook in het donker gemakkelijk de weg vindt. Alle functies zijn apart in te stellen en te besturen. Onderaan de pagina vind je de demonstratie video van EDC-Internet uit Veendam, de eigenaar van sexshop Dildootjes.nl.

Een ander type drie dubbele rabbit vibrator is de wat luxere Drievoudig Plezier Vibrator van Seven Creations. Deze Tarzan heeft geen 3 maar 7 verschillende vibratiestanden en kun je meenemen onder de douche of in bad, dit speeltje is 100% waterdicht.

Drie dubbele rabbit vibrator
Drievoudig Plezier Vibrator
›› Bekijk de Drie dubbele rabbit vibrator
›› Drievoudig Plezier Vibrator

Demonstratie video Drie dubbele rabbit vibrator You2Toys

›› Bekijk alle dubbele vibrators
›› Bekijk alle Tarzan en Rabbit vibrators
›› Bekijk alle vibrators

Meer dubbele vibrators

Bon Aparte - Paars
Driedubbele vibrator met 7 vibraties
Drievoudig Plezier Vibrator
Triple Vibe Tarzan - Roze
Drie dubbele rabbit vibrator
Dubbele Realistische Vibrator - Paars
Vibrator Natural Double Penetrator
Proposition
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.