Compass Fuckmachine is een kleine seksmachine

kleineneukmachine1Mooi is hij niet. Gevoelig ook niet. Teder zoenen en zachtjes strelen kan hij niet en liefdevol aan je tepels knabbelen of aan je tenen sabbelen ook niet. Maar na de daad draait hij zich ook niet van je af om vervolgens snurkend in slaap te vallen. En dat is best een prestatie, want de Compass Fuckmachine van Easy Metal krijgt het voor elkaar jou onvermoeibaar een nacht lang te neuken met 39 tot 200 stoten per minuut (wat gelijk staat aan ongeveer 3 stoten per seconde!). Dat krijgt opa niet meer voor elkaar.

Kleine fuckmachineDe Compass Fuckmachine is een kleine seksmachine die in 5 verschillende standen is in te stellen. Ook de stootarm waar de dildo aan vast zit is verstelbaar van 0 tot 16 centimeter. Gebruik je het verlengstuk dat je bij de machine geleverd krijgt dan is de stang tot wel 24 centimeter langer te maken.

De Compass Fuckmachine haalt zoals gezegd tot 200 stoten per minuut, maar dat is op zijn hardste stand, want misschien vind je het wel veel lekkerder om langzaam door de machine verwent te worden, of eerst rustig te beginnen en daarna de stootsnelheid langzaam zelf op te voeren. Jij bepaalt hoe hij paalt, zal ik maar zeggen.

De glanzend stalen neukmachine is ondanks zijn krachtige motor uitermate stil. De buurvrouw hoort niks, tenzij jij zelf te keer gaat. Bij de machine krijg je 2 opzetstukken, te weten een siliconen dildo in de vorm van een penis en de super zachte anaal dildo maakt de Compass Fuckmachine ook heel geschikt voor mannen. De afstandsbediening heeft de vorm van een vibrator waarvoor batterijen niet nodig zijn.

Gerelateerde neukmachines

Versa Fuk Seksmachine
The Saddle Deluxe Sexmachine
Love Chair
Bangin Bench Extreme Sex Stool
Athena's Ultimate Sex Machine
Roterende G- & P-Spot Machine
Tool Box Lover Seksmachine
Gigolo Fuck Machine
The Milker - Milking Machine
Rockin' Chair Sexmachine - Paars
Handzame Krachtige Seksmachine
Lichtgewicht Love Machine
Seks schommel
Strict Leather premium seks schommel
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.