Gigolo Fucking Machine

Wat doen we het toch graag: NEUKEN. En het liefst in alle standjes, op alle plekjes en in alle gaatjes. Maar allemaal neuken we een beetje anders, dat begint al als we jong zijn. Verliefde pubers neuken onstuimig; die ‘palen’, ‘ketsen’ en ‘bonken’ er op los, terwijl bejaarden bedaard ‘dreutelen’, ‘naaien’ en ‘bibberen’. De werkster ‘emmert’ en ‘sopt’ en de professor ‘coïteert’. Hoeren pezen en poten rammen en onze koning en koningin ‘cohabiteren’ OP STAND. Niet in standjes, want zulks is voor het klootjesvolk.

Gigolo Fuck Machine

Gigolo Fuck MachineIk vraag me opeens af: zouden er minnaars bestaan die zó veelzijdig de liefde kunnen bedrijven als ik hierboven beschrijf? Ik denk dat geen mens dat kan en dat alleen een machine dat kan. Zo’n machine is de Gigolo Fucking Machine van het merk F-Machine. Deze luxe en krachtige seksmachine is de beste stotende dildo machine, afgaande op de vele reviews die over dit apparaat zijn te vinden. Toy testers zijn bijzonder positief over de Gigolo Fuck Machine.

Positieve ervaringen

Daarvoor geven zij 3 redenen: 1. de machine is volledig te verstellen zodat je altijd het fijnste standje vindt; 2. de krachtige stoten van de siliconen dildo zijn constant en voelen gewoon heerlijk aan; 3. de machine is dankzij het zogenaamde ‘virtually silent slider mechanisme’ in de lage en middelste standen behoorlijk stil. Alleen in de hoogste standen begint de aandrijving lawaaiig te worden. Daarentegen, de meeste seksmachines zijn in alle standen zeer luid. Op VibratorPlaza.nl kun je reviews lezen en video’s bekijken.

10% korting

Bij Dildootjes.nl kun je de Gigolo Fucking Machine kopen voor € 599,00. Gebruik je mijn kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Dit product wordt gratis verzonden. De kortingscode is (vetgedrukt): dildootjes. Dit artikel wordt geleverd door het bekende EDC Internet in Veendam.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Volledig te verstellen

De Gigolo Fucking Machine is volledig naar jouw wensen in te stellen waardoor je altijd in de lekkerste positie wordt gepenetreerd. Zo is de hoogte volledig verstelbaar en is de richting van de dildo te kantelen. Ook kun je de diepte van de stoten instellen: van 2,5 cm. tot 15 cm. De dildo van de Gigolo F-Machine kan in 16 verschillende snelheden stotende bewegingen maken. De standen en snelheden regel je met een eenvoudig te bedienen draadloze afstandsbediening.

Realistische dildo

De dildo is ongeveer 20 cm. lang en is gemaakt van zacht en buigzaam siliconen materiaal. De dildo ziet eruit als een echte zwarte pik, dus met sterke aderen op de schacht en een grote eikel voor een levensecht gevoel. Het materiaal is body safe en het is niet poreus, dus hygiënisch te gebruiken.

Demonstratie video


›› Bekijk de Gigolo F-Machine in de shop (vergeet je de kortingscode niet?)

Wie gebruiken de machine?

Wie gebruiken de machine?De F-Machine is 62 cm. lang en 42 cm. hoog en weegt 11,5 kg. Ideaal voor beginners en mensen die de machine thuis willen gebruiken. De F-Machine wordt ook gebruikt door BDSM-beoefenaars, bijvoorbeeld in een speciale SM-kelder of SM-kamer. In de hoogste stand maakt de machine best wat geluid, in de lage en middelste standen is het apparaat behoorlijk stil. Dat komt door het ‘virtually silent slider mechanisme’. In de video kun je dit mechanisme goed bekijken.

Niet alleen vrouwen genieten van de F-Machine, ook mannen kunnen zich laten neuken. Doen zij dat terwijl zij masturberen, dan zal hun orgasme krachtiger zijn. De ervaring van veel vrouwen is dat zij met de krachtig stotende machine een meervoudig orgasme krijgen. De Gigolo Fuck Machine is niet alleen ideaal voor solo plezier, ook koppels gebruiken de machine graag.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.