The Mangina Masturbator & Dildo

The Mangina Masturbator & DildoThe Mangina van het merk Doc Johnson is een leuke sextoy voor mannen. Bekijk in de winkel. The Mangina is namelijk een masturbator en holle dildo in een. Je kunt de toy dus gebruiken als je alleen bent, maar je kunt er ook jouw partner mee verwennen. De twee functies bespreek ik nu kort. Wil je niet lezen, dan kun je het product in de winkel bekijken.

Naar de winkel

Product: The Mangina Masturbator & Dildo – Huidkleur
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 42,95

Masturbator-gedeelte

The Mangina is gemaakt van ULTRASKYN™, een zacht en heel rekbaar TPE-materiaal dat levensecht aanvoelt. Wanneer je met jezelf speelt gebruik je het masturbator gedeelte, de dildo dient op dat moment als handvat waarmee je de kunstvagina op en neer beweegt. The Mangina heeft aan de onderkant een opening in de vorm van een anus. De schacht is van binnen voorzien van zachte, stimulerende ribbeltjes. De bedoeling is dat je jouw penis eerst insmeert met voldoende glijmiddel. Daarna zet je de eikel tegen de opening en laat je jouw erectie langzaam langs de zachte, ronde billen naar binnen glijden. Je voelt nu hoe lekker die geribbelde schacht tijdens het penetreren jouw pik verwent. Het uiteinde van de masturbator is extra smal gemaakt: in dit gedeelte bevinden zich heerlijk zachte nopjes die de eikel stimuleren.

Dildo-gedeelte

The Mangina Masturbator & DildoWil je van The Mangina samen met jouw lief genieten? Dan gebruik je het tweede gedeelte: de holle, realistische dildo. Deze gebogen dildo is flexibel maar heeft een stevige kern zodat je ermee kunt penetreren. Wanneer jouw penis in zijn geheel in de holle dildo zit, dan kun je met dit penis verlengende hulpstuk jouw partner extra verwennen met als bijkomend voordeel dat jij tegelijkertijd ook jezelf verwent. Jij geniet van een grotere pik, de ribbels en nopjes, en jouw lief geniet van een nog grotere pik + eikel dan hij/zij gewend was met heerlijke stimulerende aders rond de schacht.

Eigenschappen:

– Dildo en masturbator in één
– Lengte: 24.00 cm
– Invoerdiepte: 17.70 cm
– Maximale diameter: 4.60 cm
– Verlengt en verdikt de penis
– Geschikt voor koppels: Man + Vrouw en Man + Man
– Geribbelde schacht met noppen
– Stevige maar flexibele kern
– Gebogen design met grote eikel
– Inclusief refresh poeder

Bestellen

Product: The Mangina Masturbator & Dildo – Huidkleur
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 42,95

Masturbatie hulsen

Blewit - Masturbator
The Mangina Masturbator & Dildo - Huidkleur
Satisfyer Men
Tenga Flex - Zwart
Palmer Masturbator Met Handvat
Hand Job Stroker
Vibrerende masturbatiehoes
GoodHead - Helping Head
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.