Realistische kunstvagina’s van EasyToys

Realistische kunstvagina's met noppen en ribbelsMag ik je voorstellen aan de familie Wijdbeens? Het zijn de zusjes: Milly, Mia, Melody, Mara, McKenzie, Madeline, Kate, Kim en Kitty. De kutjes zijn kaal geschoren, zien er realistisch uit en zijn gemaakt van kwaliteit TPR. Dit type materiaal voelt zacht aan en is heel rekbaar en buigzaam. Hierdoor passen de kutjes om elk formaat penis.

De masturbators zijn voorzien van schaamlippen en een genopte en/of geribbelde binnenstructuur. Deze zorgt tijdens het op-en-neer bewegen voor extra stimulatie van de penis. Lengte is ± 13.50 cm. Interne lengte is ± 12 cm. Maximale diameter is 6 cm. De realistische kunstvagina’s van het merk EasyToys zijn lekker goedkoop: vanaf € 7,95 heb je er eentje.

In het onderstaande overzicht zie je de kunstvagina’s staan. Je kunt ze kopen bij Dildootjes.nl. De tekst gaat verder…

Realistische kunstvagina’s bestellen

Madeline Masturbator
Melody Masturbator
Milly Masturbator
Mara Masturbator
McKenzie Masturbator
Mia Masturbator

Hoe werken de kunstvagina’s?

Hoe werken de kunstvagina's?De kunstvagina’s van het merk EasyToys zijn voorzien van levensechte schaamlippen en van binnen voelen ze natuurgetrouw aan. De binnenstructuur is genopt en/of geribbeld waardoor de penis extra wordt geprikkeld tijdens het op-en-neer bewegen. En elke man weet: hoe sterker de penis wordt gestimuleerd, hoe krachtiger het orgasme is.

Je vraag je misschien af: Waarom hebben de kutjes allemaal een voornaam gekregen? Dat is niet omdat ze komen als je ze roept. Wel omdat de masturbators, hoeveel ze ook op elkaar lijken, toch een beetje van elkaar verschillen. Dat betreft de vorm, het formaat en de binnenstructuur.

Mia bijvoorbeeld is de kleinste van allemaal. Ze is slechts 12.50 cm. lang en ligt daardoor prettig in de hand. Mia heeft grote, gladde schaamlippen, een genopte binnenstructuur én een G-spot voor een levensechte sensatie. De Kitty masturbator (zie foto) neukt wellicht nóg lekkerder. Haar schaamlippen zijn groot en zacht en haar golvende binnenkanaal heeft zowel nopjes als zachte ribbels.

De kunstvagina’s zijn ± 13.50 cm. lang en de maximale diameter is 6 cm. Ze zijn waterdicht zodat je ermee in bad kunt. En nu komt het mooiste: de zusjes Wijdbeens zijn lekker goedkoop. Vanaf € 7,95 kun je ze neuken.

›› Bekijk alle kunstvagina’s
›› Bekijk alle kontjes
›› Bekijk alle mondjes
›› Bekijk alle love dolls

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.