Fuck Me Silly Dude – Mega Masturbator met stijve penis

Fuck Me Silly Dude - Mega Masturbator met stijve penisRob komt thuis van zijn werk, veel vroeger dan normaal. Als hij naar de keuken loopt om een colaatje te pakken, hoort hij krijsende geluiden uit de slaapkamer komen. Hij gilt naar boven: “Lieke, gaat alles goed?” Er komt geen antwoord. Rob pakt een blikje uit de koelkast, trekt het open en loopt de trap op naar de slaapkamer. Als hij de deur open doet, betrapt hij zijn vriendin op heterdaad. Niet met haar leuke, nieuwe collega maar met de Fuck Me Silly Dude Mega Masturbator. Dat is een sexy atletisch mannen torso die levensecht aanvoelt en is voorzien van een grote, flexibele erectie.

Pipedream Extreme - Fuck Me Silly Dude Masturbator

Fuck Me Silly Dude – Mega Masturbator

Fuck Me Silly Dude - Mega Masturbator met stijve penisDe Fuck Me Silly Dude van het merk PipeDream Extreme is een sexy atletisch mannen torso die is voorzien van een grote erectie. Deze levensgrote toy boy is gemaakt van Fanta Flesh life like skin. Zo noemt PipeDream het zachte en flexibele TPR rubber dat aanvoelt als een echt lichaam. De torso heeft lekkere stijve tepels, een mooie sixpack en een levensechte stijve penis. De pik heeft een lengte van 20.3 centimeter en een diameter van 4.45 centimeter en is zowel geschikt voor vaginaal als anaal plezier. Dit maakt dat de masturbator niet alleen door vrouwen maar ook door mannen kan worden gebruikt. Niet alleen spannend voor solo spelletjes, maar ook samen met een partner.

De Fuck Me Silly Dude heeft levensechte ballen die je stevig kunt vasthouden. Onderaan de ballen bevindt zich een anus. Deze opening is rekbaar en geschikt voor penetratie. De Fuck Me Silly Dude is waterproof en 100% veilig voor het lichaam. Tip: gebruik altijd wat glijmiddel op waterbasis en reinig de toy na gebruik eenvoudig met een toy cleaner. De Fuck Me Silly Dude is groot en zwaar. Voor de beleving is dat geweldig. Leg hem op zijn rug op bed en smeer zijn pik maar lekker in. Het gewicht is 11.5 kilo. Afmetingen zijn; 68,6 cm. (lengte) en 48.3 cm. (breedte). Lengte Penis: 20.3 cm. Diameter Penis: 4.45 cm.

“Lukt het?”

Fuck Me Silly Dude - Mega Masturbator met stijve penisRob staat in de deuropening. “Wat krijgen we nou?” roept hij stomverbaasd. “Hoe kom je aan dat ding?” Grommend rijdt Lieke op een joekel van een kunstlul. Ze zit met haar benen wijd over de lul heen gezakt en draait wild met haar kontje rondjes. Ze zwiept alle kanten op en gilt het uit van plezier. Rob, droogjes: “Lukt het?” Dit soort geile oer-geluiden maakt Lieke bij Rob nou nooit. Met een rode, bezwete kop kijkt Lieke hem aan. Ze grijnst breed en met een knipoog zegt ze: “Ik heb je even ingeruild voor een nóg grotere lul.”

›› De Fuck Me Silly Dude kun je kopen bij HotStuff.nl

Pipedream Extreme - Fuck Me Silly Dude Masturbator

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.