Reviews over de Womanizer 2Go wereldwijd – Voor- en nadelen

De Womanizer 2Go is alweer een tijdje op de markt. Dat betekent dat bloggers het speeltje uitvoerig hebben kunnen testen en over hun ervaringen verslag hebben kunnen doen. Afgaand op de eerlijke reviews van de bekendste internationale toy testers komt het volgende beeld van de Womanizer 2Go naar voren:

Lees ook: Hoe werkt de Womanizer 2Go?

Voordelen

1. De Womanizer 2Go wordt beoordeeld als een heel goede luchtdruk vibrator die net als de andere Womanizer modellen effectief zijn werk doet. De vibrator is klein (13 x 3 cm.) en rechthoekig waardoor hij makkelijker is vast te houden en in positie is te brengen dan bijvoorbeeld de Womanizer Pro40. Doordat de 2Go schuin geplaatst kan worden is deze uitvoering ook ideaal om te gebruiken tijdens het vrijen met je partner. Bij de 2Go worden 2 zuigmondjes geleverd. Een klein tuutje en een XL tuutje. De tuutjes passen altijd en glijden meteen in de juiste positie. Gebruik je het XL-zuigmondje, dan neemt de intensiteit aanzienlijk af. Dit XL-zuigmondje is dus een uitkomst voor dames die de eerste luchtdrukstand van de 2Go nog iets te heftig vinden.

Maar bloggers laten ook een paar kritische geluiden horen. Lees verder…

Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer 2Go - Groen
›› Bekijk alle Womanizer modellen

Nadelen

2. De 2Go wordt verkocht als vibrator in lipstick-formaat, maar het apparaatje is in werkelijkheid een stuk groter. Dit is trouwens wèl goed te zien op de diverse productfoto’s. De 2Go werkt met 1 enkele drukknop aan de onderkant. Mensen die geen ervaring hebben met de Womanizer vinden dit over het algemeen handig en zeker niet lastig. Maar bloggers die bijvoorbeeld de Womanizer Pro40 (met 3 drukknoppen) hebben getest, vonden die enkele knop minder prettig werken. Doordat de 2Go maar 1 knop heeft, kun je alleen de intensiteit vergroten, je kunt dus niet snel even terug scrollen naar een voorgaand luchtdrukstandje. Eerst moet je langs de andere 5 standen klikken en dat betekent dat je de stimulator even van je klit af moet halen. Overigens, zit de stimulator eenmaal goed op zijn plek in de juiste luchtdrukstand, dan hoef je natuurlijk helemaal niet meer te scrollen.

3. De 2Go heeft 6 luchtdrukstanden. Voor de meeste vrouwen is dat voldoende, zij komen daar prima mee klaar. Maar 6 is weinig in vergelijking met bijvoorbeeld de Womanizer + Size (met 12 standen) of de Pro40 (met 8 standen). Voor vrouwen die een gevoelige clitoris hebben zijn meerdere zachte standjes heel prettig. De eerste stand van de 2Go is iets heftiger dan de eerste 3 van de Womanizer Pro, maar dat betekent zeker niet dat die eerste stand té intens zal zijn. Grote voordeel van de 2Go: het XL zuigmondje. Gebruik je dit zuigmondje, dan neemt de intensiteit aanzienlijk af. Dit XL-zuigmondje is dus een uitkomst voor dames die de eerste luchtdrukstand van de 2Go nog iets te heftig vinden.

Laatste opmerking. Verreweg de meeste bloggers zweren bij de Womanizer Pro40. Dit model is volgens hen de beste Womanizer die je kunt kopen. Waarom? Het is de goedkoopste, heeft 8 intensiteitstanden en je kunt omhoog en omlaag scrollen met de grote plus- en minknoppen. Maar de fabrikant haalt binnenkort de Pro40 uit de handel; de Womanizer 2Go moet de waardige opvolger worden. Dat is de 2Go denk ik zeker voor mensen die nog geen Womanizer in hun bezit hebben.

›› Bekijk de Womanizer 2Go in de winkel.

Womanizer Inside Out

Update: De Womanizer Inside Out is nieuw. Dit model stimuleert je dubbel: de clitoris met luchtdrukgolven en de G-spot met vibraties. De reviews over de Womanizer Inside Out zijn jubelend en juichend. Toy testers zijn zo positief omdat de combinatie luchtdruk + vibraties écht goed werkt en omdat het speeltje prettig zit en precies de juiste plekjes stimuleert. De 12 luchtdrukstanden zijn prettig. Minpuntjes zijn: 1. de knopjes (je kunt niet met één druk op de knop terug naar het aller eerste luchtdrukstandje) 2. de hoge prijs.

›› Bekijk de Womanizer Inside Out in de winkel.

Lees ook: Womanizer Starlet – Kleiner en goedkoper alternatief
Lees ookWomanizer Pro40, goedkoper en waterdicht

Alle Womanizer modellen

Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer Pro Zwart/Goud
Womanizer + Size
Womanizer W500 Pro + Fifty Shades Of Grey Bedboeien
Womanizer Pro Black Leo
Womanizer Pro White Chrome
Womanizer Pro Lavender Lace
Womanizer Pro Magenta Lace
Womanizer Pro Mint Lace
Womanizer Pro Tattoo
Womanizer Pro Zilver/Zwart
›› Bekijk alle Womanizer modellen

Geraadpleegde bronnen

– Emmeline Peaches: ‘Toy Review: Womanizer 2Go’
– Miss Ruby Reviews: ‘Review Womanizer 2Go’
– Cara Sutra: ‘Womanizer 2GO Lipstick Clitoral Stimulator Review’
– Dangerouslilly.com: ‘Womanizer 2Go Review’

Meer informatie

Verschillen Womanizer 2Go, Pro en Plussize (op VibratorPlaza.nl)
Met de Womanizer 2GO naar een meervoudig orgasme (op blog.Shoppie.nl)
Met de Womanizer 2GO ‘buiten de deur eten’ (grappig verhaaltje)
Womanizer 2GO lipstick vibrator op luchtdruk
Womanizer 2GO Lipstick vibrator
Womanizer 2Go lipstick vibrator op luchtdruk
Verschillen Womanizer Plussize, 2Go en Pro

›› Nieuw: De vibrator Top 10 - Bekijk hier - Wat zijn de 10 beste en populairste vibrators

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl