Reviews over de Womanizer 2Go wereldwijd – Voor- en nadelen

De Womanizer 2Go is alweer een tijdje op de markt. Dat betekent dat bloggers het speeltje uitvoerig hebben kunnen testen en over hun ervaringen verslag hebben kunnen doen. Afgaand op de eerlijke reviews van de bekendste internationale toy testers komt het volgende beeld van de Womanizer 2Go naar voren:

Lees ook: Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer?

Voordelen

1. De Womanizer 2Go wordt beoordeeld als een heel goede luchtdruk vibrator die net als de andere Womanizer modellen effectief zijn werk doet. De vibrator is klein (13 x 3 cm.) en rechthoekig waardoor hij makkelijk is vast te houden en in positie te brengen. Doordat de 2Go schuin geplaatst kan worden is deze uitvoering ook ideaal om te gebruiken tijdens het vrijen met je partner. Bij de 2Go worden 2 zuigmondjes geleverd. Een klein tuutje en een XL tuutje. De tuutjes passen altijd en glijden meteen in de juiste positie. Gebruik je het XL-zuigmondje, dan neemt de intensiteit aanzienlijk af. Dit XL-zuigmondje is dus een uitkomst voor dames die de eerste luchtdrukstand van de 2Go nog iets te heftig vinden.

Maar bloggers en sex toy testers laten ook een paar kritische geluiden horen. Lees verder…

Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer 2Go - Groen
›› Bekijk alle Womanizer modellen

Nadelen

2. De 2Go wordt verkocht als vibrator in lipstick-formaat, maar het apparaatje is in werkelijkheid groter. De 2Go werkt met 1 enkele drukknop aan de onderkant. Mensen die geen ervaring hebben met de Womanizer vinden dit over het algemeen handig en zeker niet lastig. Maar bloggers die bijvoorbeeld de Womanizer Pro40 (met 3 drukknoppen) hebben getest, vonden die enkele knop minder prettig werken. Doordat de 2Go maar 1 knop heeft, kun je alleen de intensiteit vergroten, je kunt dus niet snel even terug scrollen naar een voorgaand luchtdrukstandje. Eerst moet je langs de andere 5 standen klikken en dat betekent dat je de stimulator even van je klit af moet halen. Overigens, zit de stimulator eenmaal goed op zijn plek in de juiste luchtdrukstand, dan hoef je natuurlijk helemaal niet meer te scrollen.

3. De 2Go heeft 6 luchtdrukstanden. Voor de meeste vrouwen is dat voldoende, zij komen daar prima mee klaar. Maar 6 is weinig in vergelijking met bijvoorbeeld de Womanizer + Size (met 12 standen) of de Pro40 (met 8 standen). Voor vrouwen die een gevoelige clitoris hebben zijn meerdere zachte standjes heel prettig. De eerste stand van de 2Go is iets heftiger dan de eerste 3 van de Womanizer Pro, maar dat betekent zeker niet dat die eerste stand té intens zal zijn. Grote voordeel van de 2Go: het XL zuigmondje. Gebruik je dit zuigmondje, dan neemt de intensiteit aanzienlijk af. Dit XL-zuigmondje is dus een uitkomst voor dames die de eerste luchtdrukstand van de 2Go nog iets te heftig vinden.

Laatste opmerking. Verreweg de meeste bloggers zweren bij de Womanizer Pro40. Dit model is volgens hen de beste Womanizer die je kunt kopen. Waarom? Het is de goedkoopste, heeft 6 intensiteitstanden en je kunt omhoog en omlaag scrollen met de grote plus- en minknoppen. Maar de fabrikant haalt de Pro40 uit de handel; de Womanizer 2Go moet de waardige opvolger worden. Dat is de 2Go denk ik zeker voor mensen die nog geen Womanizer in hun bezit hebben.

Update: De Womanizer Liberty is de opvolger van de door vrouwen geliefde Pro40 en heeft dus dezelfde voordelen. Dit kleine en elegante speeltje kost € 99,00 en is veel goedkoper dan de Womanizer Pro W500. Bekijk in de winkel. Of lees meer info.

›› Bekijk de Womanizer 2Go in de winkel.

Womanizer Inside Out

Tip: De Womanizer Inside Out is nieuw. Dit model stimuleert je dubbel: de clitoris met luchtdrukgolven en de G-spot met vibraties. De reviews over de Womanizer Inside Out zijn jubelend en juichend. Toy testers zijn zo positief omdat de combinatie luchtdruk + vibraties écht goed werkt en omdat het speeltje prettig zit en precies de juiste plekjes stimuleert. De 12 luchtdrukstanden zijn prettig. Minpuntjes zijn: 1. de knopjes (je kunt niet met één druk op de knop terug naar het aller eerste luchtdrukstandje) 2. de hoge prijs.

›› Bekijk de Womanizer Inside Out in de winkel.

Alle Womanizer modellen

Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lila
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Zachtroze
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Inside Out
Womanizer Premium White & Gold
Womanizer + Size
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
›› Bekijk alle Womanizer modellen

Geraadpleegde bronnen

– Emmeline Peaches: ‘Toy Review: Womanizer 2Go’
– Miss Ruby Reviews: ‘Review Womanizer 2Go’
– Cara Sutra: ‘Womanizer 2GO Lipstick Clitoral Stimulator Review’
– Dangerouslilly.com: ‘Womanizer 2Go Review’

Meer informatie

Verschillen Womanizer 2Go, Pro en Plussize (op VibratorPlaza.nl)
Met de Womanizer 2GO naar een meervoudig orgasme (op blog.Shoppie.nl)
Met de Womanizer 2GO ‘buiten de deur eten’ (grappig verhaaltje)
Womanizer 2GO lipstick vibrator op luchtdruk
Womanizer 2GO Lipstick vibrator
Womanizer 2Go lipstick vibrator op luchtdruk
Verschillen Womanizer Plussize, 2Go en Pro

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.