Sexy adventskalenders voor de kerst

Sexy adventskalendersDe donkere dagen voor kerst vormen voor sommige mensen aanleiding in een diepe depressie weg te zakken om zich vervolgens op 25 december moederziel alleen te verhangen aan de kerstboom ? *knipper* *knipper* *knipper*. In de voortuin van de buren. Die gaan altijd gezellig skiën. De klootzakken!

Maar gelukkig is de aanloopperiode naar kerst voor de meesten er een van veel vreugde en jolijt. En een hoop geiligheid. Wist je dat rond de feestdagen de meeste kinderen worden gemaakt? En dat is Godallejezus een WONDER, want in deze periode worden óók twee keer meer condooms verkocht dan normaal. (bron)

Opgelet! De linkjes in mijn verhaaltje leiden naar de nog beschikbare adventskalenders.

Sexy adventskalenders

Waarom zijn wij zo vruchtbaar rond Kerstmis? En niet met Pasen? De biologische verklaring is volgens onderzoekers van de Universiteit van Texas dat de kwaliteit van sperma op haar best is in de winter. Ook kan de eisprong worden beïnvloed door de lengte van de dagen. Maar weet je waar je óók kerstboter geil van wordt? Van de sexy adventskalenders van het merk You2Toys. Dildootjes verkoopt 3 soorten kalenders: met vakjes waarachter chocolaatjes, cadeautjes of erotische opdrachten verborgen zitten. Het doel van de kalenders is op een leuke en vooral sexy manier de dagen af te tellen tot kerst.

Na het overzicht gaat de tekst verder.

Chocolaatjes, cadeautjes of erotische opdrachten

Chocolaatjes, cadeautjes of erotische opdrachtenDe sexy adventskalenders die gevuld zijn met chocola zijn de Adventskalender Sweet Xmas (24 chocolaatjes in de vorm van billen, penis, vagina en borsten) en de Adventskalender Sexy Xmas (24 chocolaatjes in de vorm van hartjes)

Adventskalender Seductive Christmas

De Adventskalender Seductive Christmas (zie foto links) bevat erotische opdrachten die achter blauwe en roze en overige vakjes verborgen zitten. De blauwe vakjes maakt alleen hij open als verrassing voor haar, de roze vakjes maakt alleen zij open om hem te verrassen en de overige vakjes maken partners samen open. Op deze manier staat er elke dag een nieuwe erotische opdracht klaar. De opdrachten worden elke dag spannender en erotischer. Eerste Kerstdag eindigt in een bunker geile orgie met de hele familie! Oma mag niet meedoen. De hond ook niet.

Silent Night XXL Adventskalender

Dat de kerstman een beetje kinky is, dat weet inmiddels iedereen. Maar waarmee de stouterik zijn eveneens kinky kerstvrouw het liefst verwent, dat is nog steeds een groot geheim. Maar niet voor wie de 24-delige Silent Night XXL Adventskalender aanschaft. Deze complete kalender met BDSM thema bevat de meest spannende cadeautjes voor stellen. In de kalender vind je onder andere anale speeltjes met en zonder vibratie, een pinwheel, tepelklemmen, penisspeeltjes, zweepjes, bondage speeltjes voor beginners en gevorderden, condooms, glijmiddel en nog veel meer.

Luxe adventskalender Happy X-mas

De meest luxe adventskalender is de Happy X-mas (zie foto onder). Deze unieke kalender bestaat uit 24 deurtjes. Achter de deurtjes vind je doosjes met daarin kleine erotische cadeautjes. De verrassingen bestaan uit seksspeeltjes, lingerie, massageolie, ‘maagd-Maria-glijmiddel’ en condooms (voor de onbevlekte ontvangenis), seksspelletjes en grappige fun artikelen.

Adventskalender Happy X-mas

Meer erotische kalenders

Adventskalender Sexy Xmas!
Pin-Up Kalender Mannen 2019
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.