King Cock Uncut Dildo met op en neer bewegende voorhuid

King Cock Uncut Dildo met op en neer bewegende voorhuidSchrijven over dildo’s vind ik nogal saai, want wat kunnen dildo’s nu helemaal? Beetje prikken, meer niet. Een dildo is een saaie lul. Het bekende Amerikaanse bedrijf PipeDream zal het met mij eens zijn en het brengt om die reden sinds 2015 de King Cock dildo op de markt. Deze inmiddels heel populaire kunstlul ziet er bijzonder echt uit, voelt heel natuurgetrouw aan en is zacht en buigzaam en tóch stevig. De KingCock dildo’s heb je in alle soorten en maten en nu komt het: sommige exemplaren zijn alles behalve saai.

KingCock Uncut dildo

Zo bestaan er dildo’s die kunnen ejaculeren (met een ‘druk op de knop’ spuiten die kunstsperma). Bekijk in de winkel. De dubbele dildo’s met zuignap zorgen voor een dubbele stimulatie. Bekijk in de winkel. En wat te denken van dildo’s die van binnen hol zijn en die een man met een verstelbaar harnas bij zichzelf kan voorbinden. Bekijk in de winkel. Gisteren schreef ik over de KingCock Two Cocks One Hole – Dat zijn 2 op elkaar geplakte lullen die 1 gaatje kunnen opvullen. Hoe verzin je het? Lees meer.

Voorhuid beweegt op en neer

De nieuwste dildo van King Cock is de KingCock Uncut. Bekijk in de winkel. Deze unieke dildo ziet eruit als een onbesneden penis. De voorhuid kan echt op en neer bewegen wat tijdens het penetreren een extra lekkere stimulatie oplevert. In de demonstratie video verderop kun je de bewegende voorhuid goed bekijken.

De King Cock Uncut dildo’s zijn realistisch gevormd en hebben een mooie welgevormde eikel die tevoorschijn piept wanneer je de voorhuid omlaag trekt. De aderen die over de schacht lopen zijn goed voelbaar tijden de penetratie en doordat ze met de hand erop zijn geschilderd zien ze er levensecht uit. De onbesneden penissen zien er niet alleen bijzonder echt uit, ze voelen ook heel natuurgetrouw aan, als een echte huid. Ze zijn zacht en buigzaam en tóch stevig, gemaakt van kwaliteit rubber. Onderaan de dildo is een sterke zuignap bevestigd. In de video is goed te zien hoe krachtig de zuignap zich aan een glad en vlak oppervlak vastzuigt.

Hoe zal de volgende spannende KingCock dildo eruit gaan zien? Wordt dat een lekkere lange lul die slap gaat hangen als jij jouw kleren weer aantrekt?

Bestellen

King Cock Voorbindharnas Met Uncut Dildo - Huidskleur
King Cock Voorbindharnas Met Uncut Dildo - Lichte Huidskleur
King Cock 9 Uncut - Lichte Huidskleur
King Cock 9 Uncut - Huidskleur
King Cock 7 Uncut - Huidskleur
King Cock 7 Uncut - Lichte Huidskleur
King Cock 6 Uncut - Huidskleur
King Cock 6 Uncut - Lichte Huidskleur
King Cock 9 Uncut - Zwart
King Cock 7 Uncut - Zwart
King Cock 6 Uncut - Zwart

›› Bekijk alle KingCock Uncut dildo’s in de winkel (verschillende maten en kleuren)

Bekijk ook: King Cock Voorbind harnas Met Uncut Dildo

Demonstratie video KingCock Uncut

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.