Heel grote en extreem dikke dildo

Heel grote en extreem dikke dildoIk kan op mijn weblog zo nu en dan leuk uit de hoek komen, al zeg ik het zelf. Maar de mannen (of zijn het vrouwen?) bij Doc Johnson, het bedrijf achter deze gigantische grote dildo, kunnen er ook wat van. Zij gaven deze zwarte, vervaarlijk uitziende joekel de naam “American Bombshell Bunker Buster”. Alleen al van zo’n naam word je toch blij?

Doc Johnson in ieder geval wel. Ik ben niet zo thuis in wapentuig, dus ik dacht eerst dat een Bunker Buster een soort Amerikaanse Scud raket was. (Een Kut-raket dus.) Maar volgens WikiPedia is een Bunker Buster een bepaald type bom die zo ontworpen is dat hij moeiteloos door de hardste doelen kan boren, ook diep onder de grond. Bombshell betekent sexbom.

Heel grote en extreem dikke dildo

De American Bombshell Bunker Buster is dus een Amerikaanse sexbom die euh… heel erg geil is. Deze heel grote en vooral extreem dikke dildo is niet minder dan 25 centimeter lang en heeft een dikte van wel 7,5 centimeter. Handig is zijn zuignap waarmee je het gevaarte rechtop op een vlakke ondergrond kunt vastzetten zodat je de handen vrijhoudt voor andere spannende dingen.

De Bunker Buster is een zogenaamde natuurgetrouwe dildo, zijn structuur voelt echt aan: een grote, dikke eikel, voorhuidplooien en heel dikke aderen rond de schacht. De dildo is buigzaam en spatbestendig. Doc Johnson verkoopt naast de American Bombshell Bunker Buster ook granaten, torpedo’s en raketten. Maar het snelst kom je klaar op een atoombom.

Op de bestelpagina vind je de prijs van de American Bombshell Bunker Buster.

bestellen
>> meer info <<


›› Bekijk alle American Bombshell toys
›› Bekijk alle XXL dildo’s

Hieronder al het wapentuig

Atoombom - Gun Metal
Viertraps raket dilo
Destroyer - Rood
American Bombshell Ballistic
Rockeye Grote Dildo - Gun Metal
American Bombshell Bunker Buster
B-10 Tango - Rood
American Bombshell B-10 Warhead Gun Metal
American Bombshell B-10 Torpedo Gun Metal
B-10 Warhead - Rood
B-10 Torpedo - Rood
Fat Man - Rood
Fat Man - Zwart
American Bombshell B-7 Warhead Gun Metal
American Bombshell B-7 Torpedo Gun Metal
B-7 Torpedo - Rood
B-7 Tango - Rood
American Bombshell Plug Little Boy
›› Bekijk alle XXL dildo’s

Nieuw: Grote en dikke metalen dildo voor electro sex stroom stimulatie. Lees meer.

Tip 1: Gebruik tijdens het spelen met de American Bombshell Bunker Buster de Womanizer Pro40 om snel tot een heerlijk orgasme te komen. Lees meer.

Tip 2: Lees reviews over de: Shell Shock Grote ronde dildo zwart en de B-7 Torpedo – Rood.

Humor: Op blog.Shoppie.nl staat mijn verhaal over Donald Trump en Vladimir Poetin en de American Bombshell Bunker Buster. Lees hier. (Leuk!)

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.