Dillio 6 Twister dildo – gedraaide schacht met ribbels

Dillio 6 Twister dildoBij het Amerikaanse bedrijf PipeDream is een jonge ontwerper aangenomen. De junior heet Johny. Op maandagmorgen krijgt Johny van zijn baas zijn eerste opdracht. Die luidt: “Maak een zachte, flexibele dildo die er vrolijk uitziet, die is voorzien van een sterke zuignap en die 100% veilig is voor het lichaam. Jij krijgt van mij alle vrijheid. Geef d’r maar een draai aan, Johny!”

Dat is precies wat Johny doet: hij geeft er een draai aan. Na wat kleien, hakken, prakken en bakken is de roze Dillio 6 Twister af. Deze dildo heeft een gedraaide vorm, waardoor er ribbels over de schacht lopen. Die ribbels zorgen voor extra stimulatie. Dat is verdraaid lekker! Als Johny de Dillio 6 Twister helemaal af heeft, is hij zo trots als een aap met 7 lullen. Hij loopt vrolijk fluitend, met de dildo onder zijn arm geklemd, naar de werkkamer van zijn baas. Dat is een kolere end lopen!

In de tussentijd vertel ik je wat meer over de Dillio 6 Twister…

Dillio 6 Twister, gedraaide dildo

Dillio 6 Twister dildoDe Dillio 6 Twister is gemaakt van topkwaliteit Amerikaanse rubber waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt en bijzonder flexibel is zodat hij meebuigt met elke beweging. De fabrikant schrijft op zijn website: “Crafted from the highest quality, American-made rubber, each Dillio is 100% phthalate and latex-free and hypoallergenic.” Kortom: de dildo is 100% veilig voor het lichaam.

Zijn brede platte voet zorgt ervoor dat je de dildo zowel vaginaal als anaal kunt gebruiken. De Twister is 19 cm. lang en heeft een invoerdiepte van 17 cm. Zijn diameter is 3.60 cm. De brede voet aan de onderkant dient tevens als zuignap zodat je handsfree van de dildo kunt genieten. Kenmerkend aan alle typen Dillio dildo’s is dat hun zuignap zich superkrachtig vasthecht aan bijna elk glad en vlak oppervlak. Zelfs tijdens de meest wilde spelletjes blijft de zuignap stevig vastzitten. In de demonstratie video onderaan de pagina kun je dit goed bekijken. De dildo past in de meeste strap-on harnassen, zodat de toy geschikt is voor mannen, vrouwen en partners die van pegging houden. Prijs: € 22,95.

Tijdelijk uitverkocht. Bekijk alternatieven van het merk Dillio.

Johny komt bij zijn baas

Johny loopt de werkkamer van zijn baas binnen (hij vergeet zoals het hoort te kloppen!). Ik had nog niet verteld dat Johny’s baas een vrouw is. Johny stapt opgewonden van de spanning op zijn baas af, drukt de vrolijke roze gedraaide dildo in haar handen en zegt op jolige toon: “Die DRAAIT er lekker IN, mevrouw!” Mevrouw ontsteekt in woede en tiert: “Dat wil ik hier nóóit meer horen!” Johny krijgt een draai om zijn oren.

Johny: “Nou moe!” 😳

Demonstratie video

Alle Dillio dildo’s

Dillio Hot Seat Dildo Kussen
Dillio 6 Strap-On Harnas Set
Dillio 7 Strap-On Harnas Set
Dillio 7 Slim
Dillio Mr. Smoothy - Paars
Dillio Double Trouble Dubbel Dildo
Dillio Anal Teaser
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.